BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

mirzatele
Kontakt:

Re: BiH Tenis

Post Postao/la mirzatele » 16 jan 2014, 12:54

QUARTERBACK je napisao/la:sta ima veze sto je u 4 mec, ko ne ostane budan mrzi bosnu hej hej hej hahahah
tako je tebraaaaaaa..samo da me cashman ne banuje

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jan 2014, 12:57

Da otklonimo sve nedoumice. Dva meča su prije Damirovog, obzirom da su žene, trebalo bi odvojiti dva sata po meču, sa zagrijavanjem, uvodom i ostalim ceremonijama.

U tom slučaju meč neće početi prije 5:00.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 16 jan 2014, 13:04

Virtu4l je napisao/la:Da otklonimo sve nedoumice. Dva meča su prije Damirovog, obzirom da su žene, trebalo bi odvojiti dva sata po meču, sa zagrijavanjem, uvodom i ostalim ceremonijama.

U tom slučaju meč neće početi prije 5:00.
Upravo to pisem :) ,dok udju,izadju,zagrijavanje ovo ono,nece Damir prije 5 h poceti sigurno.
SLOBODA NAVIJAČIMA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 jan 2014, 13:13

Uglavnom ide prenos na Eurosportu ili Eurosportu 2 ovom sto vecina ima preko moje tv i ostalih kablovskih?

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 16 jan 2014, 13:17

Evo od mene jedna digresija :

1. Navijanje za nekog Argentinca protiv npr. Novaka je uredu , ali u sebi , javno i otvoreno to je već frustracija koja ide samo na štetu onoga koji to radi :roll:

2. Harmonika na stadionu :?: :ko voli nek izvoli , neko vrijeđa nazivajući ih "seljačine" :roll: , pa meni je ubjedljivo naj draža grupa iz rane mladosti bila Guns N' Roses , da znate koje su samo to bile "seljačine" i stotine grupa , pjevača koje su kasnije bile planetarno popularni :roll: ta klasifikacija ne stoji , to dio folklora kojeg se mi kao stidimo zbog turbo-folk muzike :roll: (cece, goce, stoje, seke, sabani i sl.) , ali Sevdalinku bi trebali čuvati kao dio svoje kulture , nesta slicno samo postuji u Portugalu , tamo se zove Fado i to je kultura :roll:
Dobro je neko spomenuo kada vidimno Skote sa gajdama i suknjama to je kao njihova tradicija , a nisu seljacine :roll:
daleko od toga ta bi ja s njima pjevao sa njima Cudna jada od Mostara grada, Moj Dilbere ili nikad nesvacene rijeci Merlina kada slavimo pjevamo o zivotu koji nas je razocarao :roll: , ali sto bi se i stidio toga , nek ljudi pjevaju sve dok nikoga ne ugrozovaju i bas prelaze granice pravog vrijedanja .

3. Treba razumjeti te ljude tamo , mi smo ovdje ostali pun nam je ku*ac patriotizma zbog lopova i politicari koji su nam razbili sve nade , ali oni tamo daleko , u manjini jedva su docekali neki i maleni uspjeh nase reprezentacije , a vejrovatno trpe velike provokacije od realno punoooo vecih uspjeha drazava sa kojima granicmo a oni su i u Australiji i u vecini a puno vise nacionalisticki nastrojeni.

Treba malo iz njihove perspektive gledati , ne samo iz nase , mi smo previse ubijeni u pojam nazalost :!:

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 16 jan 2014, 13:17

Na klixu piše da u 1 počinje ?
Odlazi Safete.

safet13
Kontakt:

Post Postao/la safet13 » 16 jan 2014, 13:18

AeGon099 je napisao/la:Na klixu piše da u 1 počinje ?
u 4 Pocinje :D
Samo je jedan grijeha je vrijedan 1921 <3

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 16 jan 2014, 13:22

Kobe Bryant je napisao/la:Evo od mene jedna digresija :

1. Navijanje za nekog Argentinca protiv npr. Novaka je uredu , ali u sebi , javno i otvoreno to je već frustracija koja ide samo na štetu onoga koji to radi :roll:

2. Harmonika na stadionu :?: :ko voli nek izvoli , neko vrijeđa nazivajući ih "seljačine" :roll: , pa meni je ubjedljivo naj draža grupa iz rane mladosti bila Guns N' Roses , da znate koje su samo to bile "seljačine" i stotine grupa , pjevača koje su kasnije bile planetarno popularni :roll: ta klasifikacija ne stoji , to dio folklora kojeg se mi kao stidimo zbog turbo-folk muzike :roll: (cece, goce, stoje, seke, sabani i sl.) , ali Sevdalinku bi trebali čuvati kao dio svoje kulture , nesta slicno samo postuji u Portugalu , tamo se zove Fado i to je kultura :roll:
Dobro je neko spomenuo kada vidimno Skote sa gajdama i suknjama to je kao njihova tradicija , a nisu seljacine :roll:
daleko od toga ta bi ja s njima pjevao sa njima Cudna jada od Mostara grada, Moj Dilbere ili nikad nesvacene rijeci Merlina kada slavimo pjevamo o zivotu koji nas je razocarao :roll: , ali sto bi se i stidio toga , nek ljudi pjevaju sve dok nikoga ne ugrozovaju i bas prelaze granice pravog vrijedanja .

3. Treba razumjeti te ljude tamo , mi smo ovdje ostali pun nam je ku*ac patriotizma zbog lopova i politicari koji su nam razbili sve nade , ali oni tamo daleko , u manjini jedva su docekali neki i maleni uspjeh nase reprezentacije , a vejrovatno trpe velike provokacije od realno punoooo vecih uspjeha drazava sa kojima granicmo a oni su i u Australiji i u vecini a puno vise nacionalisticki nastrojeni.

Treba malo iz njihove perspektive gledati , ne samo iz nase , mi smo previse ubijeni u pojam nazalost :!:
Bravo za post.
safet13 je napisao/la:
AeGon099 je napisao/la:Na klixu piše da u 1 počinje ?
u 4 Pocinje :D
Evo rekoše ovi iznad da neće početi prije 5h... Pa ako je tako moglo bi se komotno leći poslije Mirze, naspavati i ustati da se gleda meč i više neće biti potrebe za spavanjem jer će biti ludiloooooo. :D

Stipe
Kontakt:

Post Postao/la Stipe » 16 jan 2014, 13:23

Kobe Bryant je napisao/la:Evo od mene jedna digresija :

+1
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 jan 2014, 13:25

Šta je s prijenosom, zna li se išta ? Hoće li se moći gledati na Eurosport - u, ili Eurosport 2 ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 16 jan 2014, 13:30

zizu1991 je napisao/la:Šta je s prijenosom, zna li se išta ? Hoće li se moći gledati na Eurosport - u, ili Eurosport 2 ?
Zizu mislim es2. Evo ja kupio gajbu teretne sarajke :P valjda cu docekat mec na jedno oko :lol: :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

zyka
Kontakt:

Post Postao/la zyka » 16 jan 2014, 13:36

slika

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 jan 2014, 13:38

Hvala @zyka

@pastrmka, Nemoj preĆeravat'. :P
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 16 jan 2014, 13:57

Lijepo Boga mi, dočekati jednog našeg tenisera u 3.kolu Australije i još na Eurosportu prenos, golemo. :D

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 16 jan 2014, 13:58

QUARTERBACK je napisao/la:Lijepo Boga mi, dočekati jednog našeg tenisera u 3.kolu Australije i još na Eurosportu prenos, golemo. :D
i to ne bilo kakvom. već na es2. :mrgreen:
Odlazi Safete.

Sluzbenik
Kontakt:

Post Postao/la Sluzbenik » 16 jan 2014, 13:58

Kaunas je napisao/la:evo kakvo je stanje u Melburnu
slika
a ja seljacine odkud mu tava i jaja na centralnom terenu, pa to je gore od harmonike....hihihihihi...

btw odsad ko ima reci nesto na temu naših navijaca i ponasanja na AO predlazem da koriste pdf navijački neredi :)

a ove moralne vertikale koje su nam solile pamet o neciviliziranom ponasanju nasih neka malo uzivo sada gledaju del potra i cuju pristojno tenisko navijanje

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: BiH Tenis

Post Postao/la Goalgetter » 16 jan 2014, 14:08

U koliko sati je i jel danas? Na mobu sam pa nemogu listat, slab mi net

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 16 jan 2014, 14:12

zyka je napisao/la:slika

:D :D :D valja gledati
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 16 jan 2014, 14:12

zyka je napisao/la:slika

:D :D :D valja gledati
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Re: AW: BiH Tenis

Post Postao/la Unofficialpage » 16 jan 2014, 14:13

Goalgetter je napisao/la:U koliko sati je i jel danas? Na mobu sam pa nemogu listat, slab mi net

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Nekad oko 4-5 bi trebao početi. Ustat se u pola 4 i halalit ostatak spavanja i noći :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.