Mourinho zadnji poraz kod kuce imao prije 8 godina, trenirao je Porto, Chelsea, Inter...111 pobijeda i 25 nerijeseni, 294 golova, 84 primljena.
Ceka ga Santiago Bernabeu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Chelsea-Barca 1-2.Los*Blancos je napisao/la: Mourinho zadnji poraz kod kuce imao prije 8 godina, trenirao je Porto, Chelsea, Inter...111 pobijeda i 25 nerijeseni, 294 golova, 84 primljena.
Mislim da se pikaju samo domaca takmicenja,ili samo liga.Wolverine je napisao/la:Chelsea-Barca 1-2.Los*Blancos je napisao/la: Mourinho zadnji poraz kod kuce imao prije 8 godina, trenirao je Porto, Chelsea, Inter...111 pobijeda i 25 nerijeseni, 294 golova, 84 primljena.
Rijec je o Ligi samoWolverine je napisao/la:Chelsea-Barca 1-2.Los*Blancos je napisao/la: Mourinho zadnji poraz kod kuce imao prije 8 godina, trenirao je Porto, Chelsea, Inter...111 pobijeda i 25 nerijeseni, 294 golova, 84 primljena.
Samo ligaske utakmice...Wolverine je napisao/la:Chelsea-Barca 1-2.Los*Blancos je napisao/la: Mourinho zadnji poraz kod kuce imao prije 8 godina, trenirao je Porto, Chelsea, Inter...111 pobijeda i 25 nerijeseni, 294 golova, 84 primljena.
Na arenisport 4.Brnjoo je napisao/la:Samo ligaske utakmice...Wolverine je napisao/la:Chelsea-Barca 1-2.Los*Blancos je napisao/la: Mourinho zadnji poraz kod kuce imao prije 8 godina, trenirao je Porto, Chelsea, Inter...111 pobijeda i 25 nerijeseni, 294 golova, 84 primljena.
@ Svi navijaci Reala i drugih klubovaIma li Real sutra gdje na kablovskoj?
Na 4 i tu ce ti Real i Barca biti skoro uvek kao i vecina spanske lige jer su to udarni termini emitovanja.Nail for Real je napisao/la:@Devil, provjeri jos jednom molim te, imam samo arenasport 1![]()
onda valja gledat na netuDevil je napisao/la:Na 4 i tu ce ti Real i Barca biti skoro uvek kao i vecina spanske lige jer su to udarni termini emitovanja.Nail for Real je napisao/la:@Devil, provjeri jos jednom molim te, imam samo arenasport 1![]()
Tamo je sutra Barca od 18:00,Real od 20:00 i ne znam ko igra od 22:00.
Smijesan siRomariooo je napisao/la:Morinjo je strucnjak u pravljenju bunkera, vidjecemo kakav je u probijanju istih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.