Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Wenger says Bellerin won't recover in time to face Tottenham on Sunday. Koscielny might.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ja nisam zapamtio momčino da si ti ikad donio pozitivnu vijest, još mučki provociraš sa tim dresom da mi ovo malo života zgadišanell je napisao/la:Wenger says Bellerin won't recover in time to face Tottenham on Sunday. Koscielny might.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nema pozitivnih vijesti ovih dana kod nas, a pošto si propustio utakmicu evo ti highlightsitopnik1 je napisao/la:Ja nisam zapamtio momčino da si ti ikad donio pozitivnu vijest, još mučki provociraš sa tim dresom da mi ovo malo života zgadišanell je napisao/la:Wenger says Bellerin won't recover in time to face Tottenham on Sunday. Koscielny might.
http://www.fullmatchesandshows.com/2015 ... ull-match/
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Kako nema pozitivnih vijesti kad smo najjači tim u liZi?
Anele,iznenaĐen sam... I uvreĐen!
Slijedi nam bruka laganih utakmica
Anele,iznenaĐen sam... I uvreĐen!
Slijedi nam bruka laganih utakmica
A.F.C. Bournemouth!
Ma ovo je veceras bilo sramotno. Bez ikakve zelje se igralo. Bauern je procitana ekipa koja je suplja u odbrani. To ce se vidjeti kad nalete na Real, Barcu, PSG...
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Pa iznenaĐen sam jer širiš negativitet. Jel to sa seamenom nešto dogovoraš na PP?anell je napisao/la:Zašto si iznenaĐen i uvreĐen ? I kakav je to avatar?
Dobar avatar. Barem ne širim negativitet sa njim k'o ti sa svojim
A.F.C. Bournemouth!
Seamen je moj najbolji prijatelj, svaki dan pukne bar jedna poruka na PP. Šta fali ovom avataru, ekstra dres.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
BigBigBang
- Kontakt:
Cuj Traktoritisa kae bumo videli on fakat zivi u svom nekom sarenom svijetu ili poceo pratiti Arsenal od prije par sedmica. ahahaha voajer je vec na pocetku sezone usrao evropu i evo ga na pragu ispadanja iz strasne grupe, povezao ej standardno par pobjeda poslije kojih voajeroljupci sa memorijom kisne gliste padaju u trans i sanjaju o titulu dok tako sedmica po sedmica jedan po jedan prvotimac ili bitniji igrac sa klupe otpada zbog ozlijeda, kladim se da ce gurati jos neko vrijeme na dobroj ligaskoj formi i mozda rasporedu ali sigurno raspad sistema slijedi pitanje je samo dal decembar, januar ili februar. Na kraju ce zavrsiti predvidjam treci a kakve su okolnosti sa konkurencijom mozda cak i drugi kad ce voajeroljupc standardno postirati neek iamginarne tabele i standardno proklinjati "nesrecu" sa ozlijedama i pricati kako ce se titula osvojiti. Naravno ako povezemo par pobjeda u zadnjih 5 kola reci ce onu standardnu sad ovako treba uci u iducu sezonu i titula sa voajerom je moguca i tako idemo u krug po dvanaesti put...
pardon trinaesti put...
pardon trinaesti put...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Stvarna tabela kaže da imamo 14 bodova više od aktuelnog prvaka. Pati.
Idete na aparate ponovo u nedjelju. Ti i tvoj druganell je napisao/la:Seamen je moj najbolji prijatelj, svaki dan pukne bar jedna poruka na PP. Šta fali ovom avataru, ekstra dres.
Uzivajte do tada
A.F.C. Bournemouth!
Ali smo zato večeras sretni zbog pobjede Chelsea, a imamo šanse i u subotu protiv Stokea.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Seaman nije Terekovac. Nemoj njega sa sobom i Pajom uvlacit.anell je napisao/la:Ali smo zato večeras sretni zbog pobjede Chelsea, a imamo šanse i u subotu protiv Stokea.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
BigBigBang
- Kontakt:
Opali print screen trebace ti argumenata jos i prije kraja sezone...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Prelazi i on polako na našu stranuGreivis je napisao/la:Seaman nije Terekovac. Nemoj njega sa sobom i Pajom uvlacit.anell je napisao/la:Ali smo zato večeras sretni zbog pobjede Chelsea, a imamo šanse i u subotu protiv Stokea.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ma Gre,vidiš da sve uvlače u plavi tabor. To se sve preko PPa odrađuje u sitne sate
A.F.C. Bournemouth!
Jbg ako ne prodjete sami ste krivi,mi vas ne mozemo 2x pustiti to bi vec bilo ocigledno i previse za ekipu koja muku muci sa timovima iz Grcke i Hrvatske 
Heheautogol je napisao/la:Jbg ako ne prodjete sami ste krivi,mi vas ne mozemo 2x pustiti to bi vec bilo ocigledno i previse za ekipu koja muku muci sa timovima iz Grcke i Hrvatske
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Za razliku od Anela, da ja malo donesem koju veselu vijest
on injuries…
I don’t think Bellerin will be available for Sunday but there is a small chance
on injuries…
I don’t think Bellerin will be available for Sunday but there is a small chance
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.