Pošto ne kontaš da ti ja objasnim. Za tu lokaciju i pravljenje trening kampa je prvi bio zainteresovan AMAR OSIM i javno iznjeo tu ideju. Vidjevši da Pašić ne želi da odustane od iste kao gospodin se povukao. Pošto su vaši kompleksaši iz uprave vidjeli čija je to ideja i prepali se da se to u budučnosti ne realizira krenuli su u udbaški pohod da se otjera Pašić i djecu koja tamo treniraju i da oni sprovedu Amarovu zamisao, E to ti je prava istina i nadam se da ti je sad jasnije.hilmo je napisao/la:Ja fakt ne kontam sta je FK Sarajevo kriv ovdje.
Na pocetku implementacije projekta Akademije svim opcinama na Kantonu Sarajevo je poslan dopis da predloze lokacije prema svojim urbanistickim i razvojnim planovima. Najkonkretnija je bila Opcina Ilidza. E to sto sad postoji taj spor oko tog zemljista izmedju PD Butmir, Opcine Ilidza i SF Bubamara Sarajevo tu nista nije krivo. I nemamo mi nista razgovarati ni sa kim pa ni sa Predragom Pasicem. Eto im sudova i neka rijese.
Jel to neki problem sto Sarajevo zeli zemljiste (ciju je lokaciju predlozila Opcina) da kupi ili da uzme na dugogodisnje kroristenje, i pri tom zeli da papiri budu cisti.
Pasicu poruka neka se uhvati sudova ako je u pravu i neka te sporove rijesava sa tim nacelnikom a ne sa Sarajevom i Kusturicom.
I da, natpis na istocnoj tribini stadiona Kosevo ne simbolizuje FK Sarajevo nego grad Sarajevo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JosipBukal
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- Sarajlijc@
- Kontakt:
A od cega bi Osim dole gradio kamp?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ama ako je Pašić redovno izmirivao obaveze po ugovoru, ili ako ima papire 1/1 njega niko ne može otjerati odatle ...JosipBukal je napisao/la: Pošto ne kontaš da ti ja objasnim. Za tu lokaciju i pravljenje trening kampa je prvi bio zainteresovan AMAR OSIM i javno iznjeo tu ideju. Vidjevši da Pašić ne želi da odustane od iste kao gospodin se povukao. Pošto su vaši kompleksaši iz uprave vidjeli čija je to ideja i prepali se da se to u budučnosti ne realizira krenuli su u udbaški pohod da se otjera Pašić i djecu koja tamo treniraju i da oni sprovedu Amarovu zamisao, E to ti je prava istina i nadam se da ti je sad jasnije.
Nije ovo sukob FK Sarajevo - Predrag Pašić, nego Predrag Pašić - Općina Ilidža - PD Butmir.
Nama sad može doći ponuda od Općine Trnovo da kamp gradimo na Igmanu, Sarajevo tu ne bi bilo na gubitku. Mi ćemo kamp i Akademiju napraviti pa makar u Lukomiru (i ako pripada Konjicu)
Pa gdje si ti dosad Josipe,da nam objasnis neke stvari. 

- JosipBukal
- Kontakt:
hilmo je napisao/la:Ama ako je Pašić redovno izmirivao obaveze po ugovoru, ili ako ima papire 1/1 njega niko ne može otjerati odatle ...JosipBukal je napisao/la: Pošto ne kontaš da ti ja objasnim. Za tu lokaciju i pravljenje trening kampa je prvi bio zainteresovan AMAR OSIM i javno iznjeo tu ideju. Vidjevši da Pašić ne želi da odustane od iste kao gospodin se povukao. Pošto su vaši kompleksaši iz uprave vidjeli čija je to ideja i prepali se da se to u budučnosti ne realizira krenuli su u udbaški pohod da se otjera Pašić i djecu koja tamo treniraju i da oni sprovedu Amarovu zamisao, E to ti je prava istina i nadam se da ti je sad jasnije.
Nije ovo sukob FK Sarajevo - Predrag Pašić, nego Predrag Pašić - Općina Ilidža - PD Butmir.
Nama sad može doći ponuda od Općine Trnovo da kamp gradimo na Igmanu, Sarajevo tu ne bi bilo na gubitku. Mi ćemo kamp i Akademiju napraviti pa makar u Lukomiru (i ako pripada Konjicu)
Jel ti stvarno vjeruješ u to što pišeš. Ako je tako nemam ti šta zamjeriti.
Pasic tvrdi da su mu trazili da placa kesom sto je i radio dvije godine kad je skonto da muljaju trazio je da placa ziralno sto mu nije dozvoljeno on ne porice da nije placao i on bi platio kad bi mu neko fakturisao
Je li ti u to vjerujes?zeljo1974 je napisao/la:Pasic tvrdi da su mu trazili da placa kesom sto je i radio dvije godine kad je skonto da muljaju trazio je da placa ziralno sto mu nije dozvoljeno on ne porice da nije placao i on bi platio kad bi mu neko fakturisao
Upravo tako šta da se pojavio neko treči da nije Sarajevo ne bi niko ni spomenuo a Paja ako je čist ne može mu niko ništa.Hilmo dobro govori mi s smo svim općinama-opštinama poslali ponudu možda bude kamp na Mojmilu ili VučojojLuci hajde ba jasno ko dan čisti papiri ostaješ, ne plačaš gazda te izbacuje dolazi novi podstanar ako ne plača isto leti van. E sad sve je v crno što se mi pojavljujemo kao novi podstanar a šta ako to neko deseti bude onda je OK?Hilmo svaka čast jarane, sve je do Paje i PD BUTMIR lićno volio bi da riješe taj spor (i da paja ostane)da nas svako ne nosa po ustima pa makar kamp pravili u tom Lukomiru ne razumijem dokle ovo ide više.hilmo je napisao/la:Ama ako je Pašić redovno izmirivao obaveze po ugovoru, ili ako ima papire 1/1 njega niko ne može otjerati odatle ...JosipBukal je napisao/la: Pošto ne kontaš da ti ja objasnim. Za tu lokaciju i pravljenje trening kampa je prvi bio zainteresovan AMAR OSIM i javno iznjeo tu ideju. Vidjevši da Pašić ne želi da odustane od iste kao gospodin se povukao. Pošto su vaši kompleksaši iz uprave vidjeli čija je to ideja i prepali se da se to u budučnosti ne realizira krenuli su u udbaški pohod da se otjera Pašić i djecu koja tamo treniraju i da oni sprovedu Amarovu zamisao, E to ti je prava istina i nadam se da ti je sad jasnije.
Sarajevo ljubavi moja!
Cime Amar planira finansirati izgradnju kampa?Ne provaljuj se molim te,nemate za kifle,nemate za igraliste za mali fudbal,a kamoli za trening kamp.JosipBukal je napisao/la:Pošto ne kontaš da ti ja objasnim. Za tu lokaciju i pravljenje trening kampa je prvi bio zainteresovan AMAR OSIM i javno iznjeo tu ideju. Vidjevši da Pašić ne želi da odustane od iste kao gospodin se povukao. Pošto su vaši kompleksaši iz uprave vidjeli čija je to ideja i prepali se da se to u budučnosti ne realizira krenuli su u udbaški pohod da se otjera Pašić i djecu koja tamo treniraju i da oni sprovedu Amarovu zamisao, E to ti je prava istina i nadam se da ti je sad jasnije.hilmo je napisao/la:Ja fakt ne kontam sta je FK Sarajevo kriv ovdje.
Na pocetku implementacije projekta Akademije svim opcinama na Kantonu Sarajevo je poslan dopis da predloze lokacije prema svojim urbanistickim i razvojnim planovima. Najkonkretnija je bila Opcina Ilidza. E to sto sad postoji taj spor oko tog zemljista izmedju PD Butmir, Opcine Ilidza i SF Bubamara Sarajevo tu nista nije krivo. I nemamo mi nista razgovarati ni sa kim pa ni sa Predragom Pasicem. Eto im sudova i neka rijese.
Jel to neki problem sto Sarajevo zeli zemljiste (ciju je lokaciju predlozila Opcina) da kupi ili da uzme na dugogodisnje kroristenje, i pri tom zeli da papiri budu cisti.
Pasicu poruka neka se uhvati sudova ako je u pravu i neka te sporove rijesava sa tim nacelnikom a ne sa Sarajevom i Kusturicom.
I da, natpis na istocnoj tribini stadiona Kosevo ne simbolizuje FK Sarajevo nego grad Sarajevo
Duse drage se brinu za Predraga Pasica - Paju?!?!
Kako sexy.
Kako sexy.
HzSM je napisao/la:Je li ti u to vjerujes?zeljo1974 je napisao/la:Pasic tvrdi da su mu trazili da placa kesom sto je i radio dvije godine kad je skonto da muljaju trazio je da placa ziralno sto mu nije dozvoljeno on ne porice da nije placao i on bi platio kad bi mu neko fakturisao
http://www.****.ba/clanak/80469741921 ... Pasic-laze" onclick="window.open(this.href);return false;
****.ba objašnjeno
Eto im sudova pa nek rješavaju, ko, kome i kako treba platiti, i neka sud odluči čija je zemlja. FK Sarajevo neka ne mješaju u to, kada to razriješe onda ići dalje s projektom akademije.
Ja sam mišljenja, sinoć sam to spomenuo, da bi za nas najbolje bilo da potražimo novu lokaciju...
Ja sam mišljenja, sinoć sam to spomenuo, da bi za nas najbolje bilo da potražimo novu lokaciju...
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 29 apr 2014, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ima li neki drugi mediji u vasem strumfovskom svijetu osim izvora i radiosa?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Volio bih da je ovo istina a ako Paja misli da su ga pljačkali ima policija-sipa ne znam ni ja ko pa da vidimo ko če van?Samo ne vidim kakva je uloga Sarajeva u tom što ti sad pišeš ,ja lićno lopove mrzim ako taj šupak načelnik sere zašto ga Paja nije prijavio kako ti kažeš prije dvije godine a ne da daje argumente lopovu da gomila dug i sad ovaj Memić po zakonu ispada čist a Paja ima dug na vratu ne kontam!zeljo1974 je napisao/la:Pasic tvrdi da su mu trazili da placa kesom sto je i radio dvije godine kad je skonto da muljaju trazio je da placa ziralno sto mu nije dozvoljeno on ne porice da nije placao i on bi platio kad bi mu neko fakturisao
Sarajevo ljubavi moja!
obzirom da znam sigurno da nije sva zemlja na kojoj se nalazi kamp knjizena na pd butmir ne iskljucujem tu mogucnostzijadp je napisao/la:HzSM je napisao/la:Je li ti u to vjerujes?zeljo1974 je napisao/la:Pasic tvrdi da su mu trazili da placa kesom sto je i radio dvije godine kad je skonto da muljaju trazio je da placa ziralno sto mu nije dozvoljeno on ne porice da nije placao i on bi platio kad bi mu neko fakturisao
http://www.****.ba/clanak/8046974192138/sport/Legenda-FK-Sarajevo-ocajna,-nacelnik-Ilidze-tvrdi-da-Pasic-laze" onclick="window.open(this.href);return false;
****.ba objašnjeno
Ne nasjedajte na provokacije hajde hladne glave da sačekamo šta če biti i ja bi kao i Hilmo volio da mi ne uđemo dole nikako radi mira u kući a projekat akademije ne može se zaustaviti pa makar na Marsu pravili kamp.
Sarajevo ljubavi moja!
Tako i treba,sacekati da sud rijesi spor i vidjeti na cemu smo.Ako se dokaze da Paja nije u pravu kupiti terene,ako covjek bude u pravu odmaketi se.hilmo je napisao/la:Eto im sudova pa nek rješavaju, ko, kome i kako treba platiti, i neka sud odluči čija je zemlja. FK Sarajevo neka ne mješaju u to, kada to razriješe onda ići dalje s projektom akademije.
- bordoakapitar
Sta se ba sekirate...!? Pa mi imamo izvrstan tim pravnika koji su uz klub i koji su rjesavali i druge situacije u nasu korist i reci cu samo fa su sve dobro precesljali i da mi uskoro ulazimo u posjed. Sve ostalo ce se zavrsiti onako kako nama odgovara.....i nemojte vise o Pasicevom "postenju", molim vas! Jedan hebeni ulog nije mogao(htio) kupiti niti je vjerovao ljudima koji vode klub, koji bi se cekajuci na njega ugasio a FCS ga je stvorio...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
Fino je citati kako razmislja HzSM i Hilmo, ipak znaju da se nikad na svoje nesmije. Nadam se da je puno vise ovdje navijaca koji isto razmisljaju kao vi, a da samo u kaprc pisu navijacima Zelje gluposti.
Ovo je zalosno, sta se sa Pasicem dogadja.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Haj nam iskreno reci, šta ti je Paja? Tetak? Amidža? Brat? Neki rodjak?samoposmatram je napisao/la:Fino je citati kako razmislja HzSM i Hilmo, ipak znaju da se nikad na svoje nesmije. Nadam se da je puno vise ovdje navijaca koji isto razmisljaju kao vi, a da samo u kaprc pisu navijacima Zelje gluposti.
[youtube][/youtube]
Sramota je kol'ko se vi "brinete" o tom Paji.

Gdje su vaše legende? kuknjava
ps. Haj Boga ti, idi na neku drugu temu pa posmatraj a nas ostavi na miru.

Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, mnon46, rimljanin90 i 42 gosta.