Pa su mu sredinu držala ona dva čičava cirkusanta, svaki je u obrani odradio točno 20% Rađinog posla

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Destro i Ljajic su najveci smecari koje sam ja vidio a tu bih dodao i Pjanica na kojeg moras cekati 5 do 6 tekmi da on odigra predobru utakmicu.Momak jednostavno bez Tottija ne moze igrati isto ko u repki bez Misketa.Nikad on nece biti ona klasa sto su mnogi mislili.Ako je to istina za Verratija ja bi to odmah uzeo pa nek se tamo Pjanic klosari i zajebaje.Alen1987 je napisao/la:Nainggolaaaaaaaaaaaaan
Destro, Florenzi i Ljajić su mrtvi prosjek od igrača. Nisu u stanju napraviti razliku ni protiv Empolija.
Pisalo se da PSG nudi Verrattija za Pjanica, ja bih to objeručke prihvatio još im i doplatio 10 miliona. Hebo ti igrača kad ga moraš trpiti 5 utakmica, da bi u šestoj neki maestralan potez napravio, a RAĐA svaka utak. na vrhunskom nivou, zaustavi milion napada protivnika, a uspije i unapadu asistirati ili zabiti.
mali pinc igraAndrej je napisao/la:La Gazzetta dello Sport:
De Sanctis; Maicon, Manolas, Astori, Cole; Pjanic, Keita, Nainggolan; Iturbe, Totti, Gervinho
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.