Sutra moram u 7 na fax, valjda ce do tada Damir zavrsiti posao
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- el-fighter
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Fakata koji seljak moras biti da uneses jaja i tavu na teniski mec
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- firefirefirely
- Kontakt:
Sluzbenik je napisao/la: a ove moralne vertikale koje su nam solile pamet o neciviliziranom ponasanju nasih neka malo uzivo sada gledaju del potra i cuju pristojno tenisko navijanje
Ovi na meč Del Potra donijeli bubanj, al neki što zvuči kao limena kanta, na svaki dobijen poen čuje se turski marš s tribina.
Meč Džumhura je definitivno na Eurosportu 2, ali rizično je u 4h upaliti, bolje je čekati od 1h.
Ako se one žene povrijede, ili preda neka meč.
Meč Džumhura je definitivno na Eurosportu 2, ali rizično je u 4h upaliti, bolje je čekati od 1h.
Nevezano za nase navijace ali ne kontam ovu pricu a vidim danima se koristi kao neki argument...u fazonu jeste li vidjeli one ili ove koji su napravili neku glupost,osramotili se i slicno...to sto ima takvih ne znaci da i mi trebamo raditi isto...treba nekad gledati i one bolje primjere.firefirefirely je napisao/la:Sluzbenik je napisao/la: a ove moralne vertikale koje su nam solile pamet o neciviliziranom ponasanju nasih neka malo uzivo sada gledaju del potra i cuju pristojno tenisko navijanje
Opet kazem,nevezano za nase navijace...uopsteno govorim.
Sto se tice termina,nije mogao gori...posebno sto se ne zna tacan pocetak meca
aaj ljudi nema spavanja, što ste spavali spavali ste 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Do sad je Džumhur osvajao sljedeće terene: teren br. 9; teren br. 14; teren br. 11; teren br. 10 i teren br. 13. Došla je na red i Hisense arena 
Ja predlažem da mi sad odemo spavat do večeras do 9 sati, do početka Telke i da večeras možemo sjedit cijelu noć
Ja predlažem da mi sad odemo spavat do večeras do 9 sati, do početka Telke i da večeras možemo sjedit cijelu noć
Zadnja izmjena: Unofficialpage, dana/u 16 jan 2014, 14:33, ukupno mijenjano 1 put.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Upravo na Eurosport 2 u najavi kaže od 1h iza ponoći 2 meča igraju žene, i u nastavku Berdih - Džumhur otvaranje meča, a kraj bi mogli gledati na Eurosport International. Znači nema spavanja od 1h, valja te žene ispratiti :p
" Historijski susret najboljeg bh. tenisera zakazan je za 11:00 sati po australskom vremenu, odnosno za 1:00 sat iza ponoći po centralnoevropskom u petak, 16. januara."
Pa kako u 04.00

Pa kako u 04.00
Zato što na toj areni gdje igra Damir imaju 2 meča prije nego on nastupi.knabs je napisao/la:" Historijski susret najboljeg bh. tenisera zakazan je za 11:00 sati po australskom vremenu, odnosno za 1:00 sat iza ponoći po centralnoevropskom u petak, 16. januara."
Pa kako u 04.00![]()
Evo i Čilić ispade sa turnira, uze ga ovaj vrancuz.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Tako piše na klixu, ne znaju oni. Prije njega imaju dva meča, Kerber i Na Li svoje mečeve igrajuknabs je napisao/la:" Historijski susret najboljeg bh. tenisera zakazan je za 11:00 sati po australskom vremenu, odnosno za 1:00 sat iza ponoći po centralnoevropskom u petak, 16. januara."
Pa kako u 04.00![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Aanonymous
- Kontakt:
Morao sam se reg maksuz samo da nisam vise u gostima 
Drago mi je da je neko nas prokinuo na jednom velikom turniru GS...
Sto se tice tekme protiv Berdiha je nemoguca misija ja bi bio zadovoljan i 3:1 u setovima..
Treba biti realan ali Berdih je igrac top klase sa mnogo iskustva..
Nada zadnja opet umire
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Sto se tice tekme protiv Berdiha je nemoguca misija ja bi bio zadovoljan i 3:1 u setovima..
Nada zadnja opet umire
bujrum na forumAanonymous je napisao/la:Morao sam se reg maksuz samo da nisam vise u gostima
Nada zadnja opet umire
Kad sam ja vampir navikao da zaspim u pola 4 -4 nmg nikako ranije pa da ustanem na mec
Nista od spavanja do 7 ujutro
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Sluzbenik je napisao/la:a ja seljacine odkud mu tava i jaja na centralnom terenu, pa to je gore od harmonike....hihihihihi...Kaunas je napisao/la:evo kakvo je stanje u Melburnu
Kakva te crna seljacina snadje sad pobogu?
Frajer donio sigurno maksuz tavu da pokaze u kakvim neljudskim uslovima igraci igraju, a mi odma epitete lijepimo.....
Oooojjj zemljo jesmo plitki
Zadnja izmjena: Idimidodjimi, dana/u 16 jan 2014, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
- bavaraccccc
- Kontakt:
Pa kako sad ovo? jeli Damir pocinje u 1 ili zene pocinju u jedan,pa kad zavrse ili se ocekuje da ce zene zavrsiti do 1? 
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
plitki k'o plitak potokIdimidodjimi je napisao/la:Sluzbenik je napisao/la:a ja seljacine odkud mu tava i jaja na centralnom terenu, pa to je gore od harmonike....hihihihihi...Kaunas je napisao/la:evo kakvo je stanje u Melburnu
Kakva te crna seljacina snadje sad pobogu?
Frajer donio sigurno maksuz tavu da pokaze u neljudskim uslovima igraci igraju, a mi odma epitete lijepimo.....
Oooojjj zemljo jesmo plitki
Jos ovu sliku stavio tsonga na twitter
Žene igraju od 1h, znači počinju u 1h pa dok 2 meča odigraju, onda Damir igra na tom terenu; što može potrajati, a može i brzo završiti.bavaraccccc je napisao/la:Pa kako sad ovo? jeli Damir pocinje u 1 ili zene pocinju u jedan,pa kad zavrse ili se ocekuje da ce zene zavrsiti do 1?
Ova tava zagorila na suncu, a jaja se ispekla na oko
Favoriti redom ispadaju s turnira, ispao Čilić, ispao Verdasco, a što ne bi mogao ispasti i Berdih?
- bavaraccccc
- Kontakt:
Jao drame,ko ce to cekati..cccc -.- tacno cu prespati ako zaspem..a nema okoju spavati....koliko bi prosjecno mogli trajati ti mecevi zena,crnih zena??? 
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
- DukeOfWellington
- Kontakt:
I Del Potro je sumnjiv.
Tesko da ce on pocet do 4, moglo bi se to oduzit max, drugi mec igraju Na Li i Safarova, mislim da ce to ic u 3 seta. Nema njega prije 5 minimalno, ne valja nikako ova satnica, ima da se napatimo kvalitetno, ali je zasluzio.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Po ovim vrucinama svasta je moguce

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.