Samo se ti sprdaj. Dino i Ibrak uzeli pare na Cimirotu, ovi se obradovali, najveći transfer u istoriji lige, dok nisu vidjeli sve privatne ugovore i talove, na kraju Sarajevo dobilo najmanje para, haman samo naknadu za treniranje.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Pa bas to.miky_hz je napisao/la: ↑26 jul 2023, 09:383.5 godine cini mi se najduži,zadnji put 2.5PhantomBiH je napisao/la: ↑26 jul 2023, 08:47Koliko se najduze zadrzao Husref u Sarajevu od ovih dosadasnjih mandata?
Kako se pokušava predstaviti rekao bi covjek ide na svako pola godine,a mislim da je samo Amar u Željeznicaru duže sastavio od jednom neke 4 godine ako se sjecam dobro.

Kad ti nisi dobio 20 godina za svoje zlodjelo, neće ni on.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Nema razloga da se ljutiš i da izmišljaš, zaista, ja sam protivnik likova kao Ibraković i Selimović uopšte u fudbalu. Svi smo ih imali, samo kod vas su baš bili izraženi, a vi to pratili i radovali mu se, kako je samo odgovorio Azmiru, ovome, onome, a lik vas uništio kao malo ko. Sad se ponovo spominje da se vraća u klub, malo nevjerovatno.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Shategabri
- Kontakt:
A kod vas nisu?Virtu4l je napisao/la: ↑26 jul 2023, 11:00Nema razloga da se ljutiš i da izmišljaš, zaista, ja sam protivnik likova kao Ibraković i Selimović uopšte u fudbalu. Svi smo ih imali, samo kod vas su baš bili izraženi, a vi to pratili i radovali mu se, kako je samo odgovorio Azmiru, ovome, onome, a lik vas uništio kao malo ko. Sad se ponovo spominje da se vraća u klub, malo nevjerovatno.
Uvijek je više za pomesti kod komšije u avliji nego kod tebe.
Vi doskora riješavali dugove sa salveta, al eto kod nas su baš bili izraženi.
Koševo Zapad
Ja lijepo napišem da smo ih svi imali, a ti ponovo ne čitaš.Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2023, 11:02A kod vas nisu?
Nas nikad uposlenici, direktori ili treneri nisu klepali po ušima za transfere. Sigurno je bio određenih provizija, koje su se pretpostavljam i zaradile, ali ovo što je Dino uradio i prošao nekažnjeno je zaista nevjerovatno.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne znam, niste previše talasali kad ste kupovali titule, nego ste pjevali "za sve ti hvala Amare". A lik vas uništio, ne k'o malo ko, nego k'o niko.Virtu4l je napisao/la: ↑26 jul 2023, 11:00Nema razloga da se ljutiš i da izmišljaš, zaista, ja sam protivnik likova kao Ibraković i Selimović uopšte u fudbalu. Svi smo ih imali, samo kod vas su baš bili izraženi, a vi to pratili i radovali mu se, kako je samo odgovorio Azmiru, ovome, onome, a lik vas uništio kao malo ko. Sad se ponovo spominje da se vraća u klub, malo nevjerovatno.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Kad ti SDA cuva ledja ne da prodjes nekaznjeno za kriminal, nego za nagradu zavrsis u BBI banci 

1921
- Shategabri
- Kontakt:
Al da su kod nas baš bili izraženi - a kod vas nisu.Virtu4l je napisao/la: ↑26 jul 2023, 11:04Ja lijepo napišem da smo ih svi imali, a ti ponovo ne čitaš.Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2023, 11:02A kod vas nisu?
Nas nikad uposlenici, direktori ili treneri nisu klepali po ušima za transfere. Sigurno je bio određenih provizija, koje su se pretpostavljam i zaradile, ali ovo što je Dino uradio i prošao nekažnjeno je zaista nevjerovatno.
To je razlog što sam ti odgovorio.
Komšijino gov.no smrdi, tvoje miriše, to je poenta.
Ma nemoj? A kad je Amar prebacivao pare na svoj račun za transfer igrača?
Nemoj bolan. Koliko je tek završeno ispod ruke i kešom.
Još ste plaćali i kamate na kamate i vraćali i što je je klub dužan i što nije.
Zato ti kažem, bezveze priču pričaš

Koševo Zapad
Amar smeta samo uvlakačima prethodne Uprave i oni su lažima i spinovima napravili takvu atmosferu oko njega. Nit' nas je uništio, nit' je bilo šta pogrešno uradio.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Shategabri
- Kontakt:
Pa vama je valjao SDA načelnik, ovaj vam ne valjaAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑26 jul 2023, 11:11Kad ti SDA cuva ledja ne da prodjes nekaznjeno za kriminal, nego za nagradu zavrsis u BBI banci![]()

Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Nevjerovatan si majke mi

Naplatio i te pare i kamate i kamate na kamate, da ne pričamo o šteti i dugovima u koje je klub zavalio.
Al dobro, to je kod vas, nije toliko, kako ono ti kažeš - izraženo.
Koševo Zapad
To su bila vremena kad je klub imao blokiran račun i nije bilo drugih opcija. Kamate se zakonski moraju platiti naravno, ali to su bezazlene cifre, i nema ništa loše u tome. Sve uredno evidentirano i na kraju proknjiženo.Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2023, 11:11
Nikad niko nije uzeo sebi u džep milion eura od transfera igrača, a klubu proslijedio siću, kao što su vas navukli za Cimirota. Ne postoji situacija koju možeš uporediti sa tom.
To što se ti pecaš na priču lobotomaca o Amaru, ja to razumijem, tako je kad u nešto želiš da vjeruješ.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Treba zabraniti odgadjanje utakmica
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Shategabri
- Kontakt:
Aha, i samim tim je opravdano?Virtu4l je napisao/la: ↑26 jul 2023, 11:18To su bila vremena kad je klub imao blokiran račun i nije bilo drugih opcija. Kamate se zakonski moraju platiti naravno, ali to su bezazlene cifre, i nema ništa loše u tome. Sve uredno evidentirano i na kraju proknjiženo.Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2023, 11:11
Nikad niko nije uzeo sebi u džep milion eura od transfera igrača, a klubu proslijedio siću, kao što su vas navukli za Cimirota. Ne postoji situacija koju možeš uporediti sa tom.
To što se ti pecaš na priču lobotomaca o Amaru, ja to razumijem, tako je kad u nešto želiš da vjeruješ.
Na račun trenera?
Čitaš li ti sebe?
Kakve kamate? Za dug na papirnoj maramici?
Uzeo vas lopatom.
Uzeo pare od transfera. Naplatio sve što je posudio.
Naplatio kamate. I kamate na kamate.
S torbama se inače dosta toga riješavalo pogotovo u prvom mandatu.
Uzeo je kako nije uzeo. Nije baš milion, al jeste 300 k. Ne mijenja poentu.
Klubu je proslijedio kliker u tom slučaju.
Ma mene te vaše relacije ne zanimaju, to lobotomci, misketovci, amarovci....to je vaša stvar.
Al nemoj nam ovdje prodavati mu.da pod bubrege.
Kod nas eto očito, kod vas bilo al nije očito. Jah.
Koševo Zapad
Džaba krečiš, sto puta ponovljena laž nikad nije i niti će ikada postati istina. Te mahalske priče prolaze, znaš i sam gdje, na jednom drugom podforumu.Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2023, 11:30Aha, i samim tim je opravdano?
Na račun trenera?
Čitaš li ti sebe?

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Shategabri
- Kontakt:
Ma dobro, ti si ko i kod nas što ima, ono navija za trenera, predsjednika, a ne za klub.Virtu4l je napisao/la: ↑26 jul 2023, 11:32Džaba krečiš, sto puta ponovljena laž nikad nije i niti će ikada postati istina. Te mahalske priče prolaze, znaš i sam gdje, na jednom drugom podforumu.Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2023, 11:30Aha, i samim tim je opravdano?
Na račun trenera?
Čitaš li ti sebe?![]()
Stvari koje su očite ti nećeš da priznaš.
Nisu to mahalske, al dobro - sve je ok.
Pitaj ljude koji i sad saniraju štetu za njim

Koševo Zapad
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Hvala raji sa uske pruge.
Planulo svih 20 istoka i 10 sjevera.

Ps. Nemam više karti. Hvala i ljudima iz želje što su dozvolili da uzmem karte bez članske. Selam
Planulo svih 20 istoka i 10 sjevera.

Ps. Nemam više karti. Hvala i ljudima iz želje što su dozvolili da uzmem karte bez članske. Selam
🇵🇸