Ajmooooooo, poludite saaad

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jake pjesme, treba pjevati !
Na cetvrtu posebno ponosanPozitiva je napisao/la:NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jake pjesme, treba pjevati !
treca i peta najjace!
28 stepeni i suncan dan. Znaci lagano 10 hiljada!SARS je napisao/la:Znaci utakmica definitivno u nedelju u 15:30, dolazi nam Jakupovic suditi...Hvala bogu pa makar najavljuju suncano vrijeme za nedelju
emirzlaTu je napisao/la:Ovo stvarno nema vise smisla...pod HITNO pricat sa Husrefom i igracima...nek se malo strpe na gostovanjima,dok mi ne udjemo na tribinu da ne daju golove.Mislim,treci,cetvrti gol docekamo u busu...cisti "bezobrazluk"![]()
![]()
desit ce se nekom prevozniku,da ce se bus prevrnut...nik kriv,ni duzan imat ce stetu....
Oni časte, od premije.harry_90 je napisao/la:Prolazim kraj stupina,kad u Parisu sjedi Husic sa igracima,bilo je njih 6-7.. kako se osjeti pozitivna atmosfera medju njima
Niko od ona 4 kojima je prijetila suspenzija nije dobio žuti. Tu su Zeba, Veselinović, Stjepanović i Kostić.Coraco je napisao/la:Neko je pisao kojim igračima prijeti suspenzija u slučaju tri žuta u kupu, ako može da ponovi![]()
Brinem jer su Sarić i Ivetić požutili, i Merzić isto ali on nema dva žuta sig.
Znaci moramo se cuvati inace u prvu utakmicu finala osakaceni.....wobly92 je napisao/la:Oni časte, od premije.harry_90 je napisao/la:Prolazim kraj stupina,kad u Parisu sjedi Husic sa igracima,bilo je njih 6-7.. kako se osjeti pozitivna atmosfera medju njima
Niko od ona 4 kojima je prijetila suspenzija nije dobio žuti. Tu su Zeba, Veselinović, Stjepanović i Kostić.Coraco je napisao/la:Neko je pisao kojim igračima prijeti suspenzija u slučaju tri žuta u kupu, ako može da ponovi![]()
Hvala bratewobly92 je napisao/la:Niko od ona 4 kojima je prijetila suspenzija nije dobio žuti. Tu su Zeba, Veselinović, Stjepanović i Kostić.Coraco je napisao/la:Neko je pisao kojim igračima prijeti suspenzija u slučaju tri žuta u kupu, ako može da ponovi![]()
I juce isto...kad vozac se ne zabi u shoping centar na M.D.....heheheSaltCityAttack je napisao/la:emirzlaTu je napisao/la:Ovo stvarno nema vise smisla...pod HITNO pricat sa Husrefom i igracima...nek se malo strpe na gostovanjima,dok mi ne udjemo na tribinu da ne daju golove.Mislim,treci,cetvrti gol docekamo u busu...cisti "bezobrazluk"![]()
![]()
desit ce se nekom prevozniku,da ce se bus prevrnut...nik kriv,ni duzan imat ce stetu....
Meni je najaci ovaj jedan pise mi iz busa kad se vracalo iz Mostara..kaze javise nam gol Zeba kad kaze bus u Neretvu neprevrnu
Vidi ovo molim te, to što sam napisao to sam i saznao s drugog portala:Coraco je napisao/la:Hvala bratewobly92 je napisao/la:Niko od ona 4 kojima je prijetila suspenzija nije dobio žuti. Tu su Zeba, Veselinović, Stjepanović i Kostić.Coraco je napisao/la:Neko je pisao kojim igračima prijeti suspenzija u slučaju tri žuta u kupu, ako može da ponovi![]()
Hvala brateZoom088 je napisao/la:Deblokada šerif mubarek olsun, Tuzlaci!
I samo da pozdravim @Probisvjeta. Sanjao sam sinoc da pijemo pivu na stadionu Dinama u Zagrebu.
Cudan san jbt, nit' ja pijem pivu nit' sam ikad bio na Maksimiru, a povrh svega nemam pojma ko je @Probisvjet hahahaha.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Pjevalo se nekad i pjevat ce se i u narednim kolima ponovo.. mozda samo moze se i promjenit "Vratili se vrati li seee, vratili se miiii, majke amo vam., majke smo vamm , svima ****"Sariel je napisao/la:ova je najmocnijaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Dupla kruna, dupla kruna, smijesni su nam svi, svjesni nisu da su **** ...![]()
Kaze cilj ove godine je opstanak, KOGA LAZE UPRAVA
![]()
[youtube][/youtube]
ko kec na desetku i sa najvise smisla...
Hmm zanimljivo. Ipak više vjerujem da nemamo suspendovanih jer bi i Husref sigurno to spomenuo poslije utakmice sa Želj.wobly92 je napisao/la:Vidi ovo molim te, to što sam napisao to sam i saznao s drugog portala:
A sad vidim ovaj tekst i Azmirov intervju od danas:
Ne znam šta da ti kažem, ne vjerujem da Azmir griješi, vjerujem njemu više nego novinarima ovim. Ako sam pogriješio izvinjavam se. I opet onda ako ima suspendovanih, ne znamo ko su...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.