FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

pinoglavi
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la pinoglavi » 14 apr 2016, 21:21

Gorki je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Nadam se da cemo iz ove euforije izroditi neku gotivnu pjesmu (studijsku) da je citav stadion pjeva prije svake utakmice.
Nešto na ovaj fazon

[youtube][/youtube]

i onda ovako :o

[youtube][/youtube]
Gledam Liverpool-Dortmund strasna atmosfera kad su svi ustali i pjevali You'll never walk alone :D I na Grbavici bude strasno kad cijeli stadion od Tife pjesmu pjeva. Valjda i mi nesto izmislimo jeb.emu, pogotovo pred velike utakmice osjeti se atmosfera, svi bi nesto galamili, pjevali, ali nema tog necega da pokrene cijeli stadion, a to je jedna takva pjesma :D
Nad tobom sunce najljepše sja

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 14 apr 2016, 21:28

pinoglavi je napisao/la: Gledam Liverpool-Dortmund strasna atmosfera kad su svi ustali i pjevali You'll never walk alone :D I na Grbavici bude strasno kad cijeli stadion od Tife pjesmu pjeva. Valjda i mi nesto izmislimo jeb.emu, pogotovo pred velike utakmice osjeti se atmosfera, svi bi nesto galamili, pjevali, ali nema tog necega da pokrene cijeli stadion, a to je jedna takva pjesma :D

ebeš ju never volk alon,pjeva istu pjesmu par navijačkih grupa,meni bezveze.isto sad mi da pjevamo željinu ili od hajduka Dalmatinac sam :roll:
Pobjeda je bolja od orgazma!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 14 apr 2016, 21:32

Gorki je napisao/la: ebeš ju never volk alon,pjeva istu pjesmu par navijačkih grupa,meni bezveze.isto sad mi da pjevamo željinu ili od hajduka Dalmatinac sam :roll:
Ma i meni je to glupo, ne kazem ja da nju pjevamo, nego da nesto svoje napravimo :D

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 14 apr 2016, 21:48

Za @sloboda72!
slika
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 apr 2016, 21:57

sloboda72, koliko si platio ovaj clanak hahah

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 14 apr 2016, 22:16

:rol: :rol: :rol:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 14 apr 2016, 22:28

Chinaglia je napisao/la:sloboda72, koliko si platio ovaj clanak hahah
"NE VJERUJ DANAJCU NI KAD DAROVE DONOSI"
TO ONI NAS SAMO HOĆE USPAVATI.
Ja volim FK Tuzla City

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 14 apr 2016, 22:30

JajashagauajbsahahauauajsbshajajahshaiajbashieejsbkalsnsieoansdjoskssbsisjaiajhdisksBsidkoslansos!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 14 apr 2016, 22:33

U nedelju Široki mora pasti akoBogda.
Ja volim FK Tuzla City

zvucnikK
Kontakt:

Post Postao/la zvucnikK » 14 apr 2016, 23:24

pinoglavi je napisao/la:Nadam se da cemo iz ove euforije izroditi neku gotivnu pjesmu (studijsku) da je citav stadion pjeva prije svake utakmice.
Ja ne znam da li sam cuo bolju pjesmu, samo zamislit sa nekim nasim tekstom kako se ori.....
[youtube][/youtube]

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 15 apr 2016, 00:09

Zbog dva x sa borcem pobjeda protiv sirokog je pod moranjem.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 15 apr 2016, 01:16

sloboda72 je napisao/la:30.05.2015 -FUDBAL
Sramotno: Poslije utakmice Široki Brijeg – Zrinjski udaren sudija Jakupović!

Edin Jakupović, glavni sudija utakmice Široki Brijeg i njegov prvi asistent Goran Dujak napadnuti su u tunelu stadiona Pecara.
Nakon što je hercegovački derbi završen bez pobjednika (1:1), što je označilo da Široki Brijeg nakon deset godina neće igrati Evropu, sudije su se našle na meti nasilnika.
Prvo su pretrpili salvu uvreda sa tribina, a u tunelu je došlo i do fizičkog kontakta. Kako saznaje **** četvorica civila pojavili su se u tunelu i udarili su Jakupovića koji ima modricu preko leđa.
Pitanje je samo kako su civili, čiji identitet nije otkriven, dospjeli u prostor koji “koriste” igrači i službena lica? Srećom, Jakupović i njegovi pomoćnici prošli su bez težih povreda.
Nezvanično, Širokobriježani su ljuti na Jakupovića i njegove pomoćnike zbog toga što su dosudili jedanaesterac za Zrinjski… No, primjena sile nikako nema opravdanja, bez obzira na to šta je u pitanju!

(****/Foto:Jabuka.tv)

slika
Znači navlači za Zrinjski,a duguje Širokom. Ili možda sad ne podnosi Široki a i Zrinjski ga više ne premira ... Trebamo se ba ostavit sudija i zavjera i nabijanja sebi kompleksa od sudija.Da su i čisti ko suza ,sudije su katastrofa generalno . I nema ekipe koja nije bar nekad bila oštećena ,neke više neke manje, neke slučajno, neke namjerno. Nas deru ko stoku ,jbm im ... :mrgreen:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 15 apr 2016, 02:09

Kasper Schmeichel: "Još nekoliko mečeva je ostalo do kraja sezone. Naš cilj je bio opstanak u ligi, ali pogledajte, sada smo na korak do titule. Vjerujemo da možemo!"

Jos jedna od slucajnosti ...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 apr 2016, 02:27

ima nesto u tome, mnogo takvih stvari postoji u svim sferama, da ne bih povjerovao u to
vidjeti cemo, al' ako Leicester i mi osvojimo titulu, treba njih dovest' za 100-godisnjicu kluba
lijepo im predocit' sve ovo zajednicke stvari, pa neka nam dodju

Blackmore2
Kontakt:

Post Postao/la Blackmore2 » 15 apr 2016, 02:38

de ba.... kad neko kaze "ju nevr volk aloun"..... pa to pjevaju i weshamovi navijaci.... i jos kamara grupa, cak i neki škoti....

ono sto sam danas vidio je cisti peederluk... ebem ti ovaj gej lobi se i u fudbal lagano uvlaci...

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 apr 2016, 07:33

Chinaglia je napisao/la:ima nesto u tome, mnogo takvih stvari postoji u svim sferama, da ne bih povjerovao u to
vidjeti cemo, al' ako Leicester i mi osvojimo titulu, treba njih dovest' za 100-godisnjicu kluba
Samo sto su oni svima simpaticni, daj nam neke koje niko ne moze, kao sto nas ne mogu :cool:

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 15 apr 2016, 09:09

pinoglavi je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:ima nesto u tome, mnogo takvih stvari postoji u svim sferama, da ne bih povjerovao u to
Samo sto su oni svima simpaticni, daj nam neke koje niko ne moze, kao sto nas ne mogu :cool:
Chelsea
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 15 apr 2016, 09:19

pinoglavi je napisao/la:
Lazio

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 15 apr 2016, 09:34

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
Lazio
1 FC Koln

Dovedu oni svoju kozu mi svoju
samo Sloboda

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 apr 2016, 09:44

Leeds, i njih svi mrze u Engleskoj :hmmmm:
Vise bi volio neku lijevu ekipu iz liga petice, ali da imamo neki posebni razlog sto smo njih odabrali, nego da trazimo one najbolje pa ubodemo nekog od njih. Svejedno bi napunili stadion ko god da dodje.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 1 gost.