FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sta bi mi komsijama uradili da nije onako los teren bio na grbavici, danas perfektno odigrana utakmica napokon smo blizu jednoga trofeja... Treba Dzeni hitno ganjati licencu preporodio nas je, sad mozemo zaliti sto se ranije smjena nije desila 
Jel naš kup?
Bravo momci!
( vala nek je poništio onaj gol )
Bravo momci!
( vala nek je poništio onaj gol )
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- franklampard8
- Kontakt:
Sram te bilo Milose.
Hajd` kontam Celik ce mozda i moci nesto u uzvratu (iako bi bilo paradoksalno da na ovako dobrom terenu, pred ovoliko svojih navijaca, protiv protivnika koji zeli igrati fudbal...) al` onda Stojcev pokopa sve nade u interesantan revans. Izgleda da on bas voli zajebavati protivnicke igrace prije nego sto zabije gol.
Sarajevo ocito bolje za klasu od Celika, mislim da domacin nije imao sut u okvir gola, imali su one dvije izgledne situacije i milion napada koje je odbrana Sarajeva + Cimirot (mozda i najbolji igrac Sarajeva ove sezone) zijevajuci otklanjala.
Bilo kako bilo cestitam na osvajanju kupa, ovdje Celik jednostavno ne moze vise.
Hajd` kontam Celik ce mozda i moci nesto u uzvratu (iako bi bilo paradoksalno da na ovako dobrom terenu, pred ovoliko svojih navijaca, protiv protivnika koji zeli igrati fudbal...) al` onda Stojcev pokopa sve nade u interesantan revans. Izgleda da on bas voli zajebavati protivnicke igrace prije nego sto zabije gol.
Sarajevo ocito bolje za klasu od Celika, mislim da domacin nije imao sut u okvir gola, imali su one dvije izgledne situacije i milion napada koje je odbrana Sarajeva + Cimirot (mozda i najbolji igrac Sarajeva ove sezone) zijevajuci otklanjala.
Bilo kako bilo cestitam na osvajanju kupa, ovdje Celik jednostavno ne moze vise.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
KUP,KUP,KUP JE NAS!.Dobra igra nasih momaka i odlican rezultat.Nije sve gotovo,ali vecinu posla smo odradili.Sad samo mirno u uzvratu i kup je nas
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
- bordoakapitar
Mojom logikom!stannis je napisao/la:Treba biti realan pa gledati kojom logikom ce biti 0:3 i 0:1.? Ovo dvije ekipe su igrale ne tako davno u Zenici gdje je Celik pobjedio (sretnim golom). U utakmici u kojoj Sarajevo je imalo mozda dva suta u okvir gola, dok je Celik imao najmanje tri sto postotne sanse.PerryFred je napisao/la:0:3..
0:1 i ja sam presretan.
Onda uzeti u obzir pun stadion, raja nalozena, odavno nisu bili u finalu kupa, a tek koliko nisu osvojili nesto.
Shvatam navijas za klub pa naravno da ces pisati i nadat se pobjedi, ali 0:3, mi cemo poderati, rijesit cemo ovo vec u Zenici?![]()
A kad osvojite buraniju, ovi sto pisu 0:3 nece se javljati na temi ili ce pisati kako su osteceni, ili kako treba sve rastjerati.
Sad je samo pitanje da li treba citirati ovu djecu na ovakve gluposti ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Zamisli sad cirkusa na temi da nam je priznat onaj gol 
KUP, KUP, KUP JE NASSSSS!!!!
Kakvog mi majstora u ekipi imamo Stojceveeeeeeee <3

Onaj pogodak Nemanje jest sa pravom ponisten bio je ofsajd.
Kakvog mi majstora u ekipi imamo Stojceveeeeeeee <3
Onaj pogodak Nemanje jest sa pravom ponisten bio je ofsajd.
04.10.2009 !!
KRSTE VELKOSKI 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
100jčev 
Krletova asistencija je isto mangupskavedator je napisao/la:
glupost za hrabre je sebičan lijek
čestitke na pobjedi, nisam ništa drugo ni očekivao..samo mi je žao da široki nije prošao čelika jer bi to bilo finale vrhunsko..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- franklampard8
- Kontakt:
Svaka tebi cast na objektivnostiRooney88 je napisao/la:Sram te bilo Milose.
1946
Re: Odg: FK Sarajevo
Ma pusti njega on zagovara normalnu duskusiju. Da je kojim slucajem obrnut rezultat, dosao bi ovdje da se nasladjuje. Bolje im je neka sute.bordoakapitar je napisao/la:Mojom logikom!stannis je napisao/la:Treba biti realan pa gledati kojom logikom ce biti 0:3 i 0:1.? Ovo dvije ekipe su igrale ne tako davno u Zenici gdje je Celik pobjedio (sretnim golom). U utakmici u kojoj Sarajevo je imalo mozda dva suta u okvir gola, dok je Celik imao najmanje tri sto postotne sanse.PerryFred je napisao/la:0:3..
0:1 i ja sam presretan.
Onda uzeti u obzir pun stadion, raja nalozena, odavno nisu bili u finalu kupa, a tek koliko nisu osvojili nesto.
Shvatam navijas za klub pa naravno da ces pisati i nadat se pobjedi, ali 0:3, mi cemo poderati, rijesit cemo ovo vec u Zenici?![]()
A kad osvojite buraniju, ovi sto pisu 0:3 nece se javljati na temi ili ce pisati kako su osteceni, ili kako treba sve rastjerati.
Sad je samo pitanje da li treba citirati ovu djecu na ovakve gluposti ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bog na nebu Stojcev na zemlji!

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Na Kosevu napravit pravi spektakl abd i da proslavimo konacno taj dugo ocekivani( bilo) kakav trofej.
Milosa zadrzat u ekipi kako znaju i umiju ovo je strasan igrac.

Milosa zadrzat u ekipi kako znaju i umiju ovo je strasan igrac.
04.10.2009 !!
Srce kao džamija e ovako se igra za Sarajevo.
Stojčev
Uvijek je lijepo biti navijač velikog Sarajeva, ali u ovim trenutcima je najbolji osjećaj kada si navijač Sarajeva.
Bravo Dženo kupiti ću ti čičkovog ulja za tu kosicu.
Na Koševo 15000 ili 20000 milja da zajedno proslavimo kup, nemoj da bi ko izradio ja ću sa sobom povesti 5 osoba 100%.
Stojčev
Uvijek je lijepo biti navijač velikog Sarajeva, ali u ovim trenutcima je najbolji osjećaj kada si navijač Sarajeva.
Bravo Dženo kupiti ću ti čičkovog ulja za tu kosicu.
Na Koševo 15000 ili 20000 milja da zajedno proslavimo kup, nemoj da bi ko izradio ja ću sa sobom povesti 5 osoba 100%.
SRETAN BROJ - 1725
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa brate on je potpisao na 2.5 godine kad je dosaosarajlija je napisao/la:Na Kosevu napravit pravi spektakl abd i da proslavimo konacno taj dugo ocekivani( bilo) kakav trofej.![]()
Milosa zadrzat u ekipi kako znaju i umiju ovo je strasan igrac.![]()
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, PingoFTW i 4 gosta.