FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Šta je ono na kratkom pregledu utakmice na TV-u za Stojčev gol piše iznad "roditeljska pažnja". 
U novi boj ...
- franklampard8
- Kontakt:
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Fakat brate, sto bih te lagao 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- JosipBukal
- Kontakt:
Stvarno ste divovi , počinjete mijenjati pravila fudbalske igre , Dosad se igranje rukom u kaznenom prostoru tretiralo kao penal ali više to ne mora tako biti i ništa više neče biti kao prije. Salem Prolić u borbi protiv korupcije u bh nogometu. Protiv onako slabog Čelika ste se za svaki slučaj osigurali u savezu ali ipak nije Čelik Željo pa niste trebali. Smijurija od utakmice.
- franklampard8
- Kontakt:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kuknjava kuknjava kuknjavaJosipBukal je napisao/la:Stvarno ste divovi , počinjete mijenjati pravila fudbalske igre , Dosad se igranje rukom u kaznenom prostoru tretiralo kao penal ali više to ne mora tako biti i ništa više neče biti kao prije. Salem Prolić u borbi protiv korupcije u bh nogometu. Protiv onako slabog Čelika ste se za svaki slučaj osigurali u savezu ali ipak nije Čelik Željo pa niste trebali. Smijurija od utakmice.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bosniacum Lilium je napisao/la:kuknjava kuknjava kuknjavaJosipBukal je napisao/la:Stvarno ste divovi , počinjete mijenjati pravila fudbalske igre , Dosad se igranje rukom u kaznenom prostoru tretiralo kao penal ali više to ne mora tako biti i ništa više neče biti kao prije. Salem Prolić u borbi protiv korupcije u bh nogometu. Protiv onako slabog Čelika ste se za svaki slučaj osigurali u savezu ali ipak nije Čelik Željo pa niste trebali. Smijurija od utakmice.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- JosipBukal
- Kontakt:
moustapha je napisao/la:Joj, kakvu cemo samo festu u uzvratu napraviti.
![]()
![]()
bavo, bavo, bavo.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAJosipBukal je napisao/la:Stvarno ste divovi , počinjete mijenjati pravila fudbalske igre , Dosad se igranje rukom u kaznenom prostoru tretiralo kao penal ali više to ne mora tako biti i ništa više neče biti kao prije. Salem Prolić u borbi protiv korupcije u bh nogometu. Protiv onako slabog Čelika ste se za svaki slučaj osigurali u savezu ali ipak nije Čelik Željo pa niste trebali. Smijurija od utakmice.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
decki kad je uzvratni mec? volio bih kad bi mogao doci, nisam na kosevu bio od onog Orebra
a zazelio sam se pravo, samo da mi je bar 5 minuta na kosevu da mi se srce smiri
a zazelio sam se pravo, samo da mi je bar 5 minuta na kosevu da mi se srce smiri
A nama dobro je, a nama dobro je, a nama dobro je, a vama lose je, a vama lose jeee... reci mi kakvog su okusa vlastita muda ???JosipBukal je napisao/la:Stvarno ste divovi , počinjete mijenjati pravila fudbalske igre , Dosad se igranje rukom u kaznenom prostoru tretiralo kao penal ali više to ne mora tako biti i ništa više neče biti kao prije. Salem Prolić u borbi protiv korupcije u bh nogometu. Protiv onako slabog Čelika ste se za svaki slučaj osigurali u savezu ali ipak nije Čelik Željo pa niste trebali. Smijurija od utakmice.
M.Delac 2
kme kme jeste li strumfici platili vodu
- franklampard8
- Kontakt:
JosipBukal je napisao/la:moustapha je napisao/la:Joj, kakvu cemo samo festu u uzvratu napraviti.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bavo, bavo, bavo.
Jel ti krivo ?
1946
17. bujrumQUARESMA 18<<< je napisao/la:decki kad je uzvratni mec? volio bih kad bi mogao doci, nisam na kosevu bio od onog Orebra![]()
https://****.com - [url=https://****.com/girl/maria-luna-94.html]Maria Luna[/url] [url=https://****.com/girl/emmie-murray-aurora-130.html]Emmie Murray Aurora[/url] [url=https://****.com/girl/lola-la-fleur-11.html]Lola La Fleur[/url] [url=https://****.com/girl/alica-121.html]Alica[/url] [url=https://****.com/girl/melissa-109.html]Melissa[/url] - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com] Secret Local Dating [/url]
čestitke na pobjedi, sasvim zasluženo nema šta.
Stojčev ako ovako nastavi, mogao bi zapeti za očima stranim klubovima, i trebate se potruditi da ga još koju godinu zadržite, jer je prevazišao našu ligu
idi skupljaj pare za vodu pametnije ti je klocuJosipBukal je napisao/la:Stvarno ste divovi , počinjete mijenjati pravila fudbalske igre , Dosad se igranje rukom u kaznenom prostoru tretiralo kao penal ali više to ne mora tako biti i ništa više neče biti kao prije. Salem Prolić u borbi protiv korupcije u bh nogometu. Protiv onako slabog Čelika ste se za svaki slučaj osigurali u savezu ali ipak nije Čelik Željo pa niste trebali. Smijurija od utakmice.
-
fcsforever
- Kontakt:
Svidja mi se sve sto sam danas vidio. Pametno ,zrelo i iskusno su djelovali nasi na terenu. Sada se definitivno reci da niz Dzenana Uscuplica i 11 BORDO DIVOVA....NIJE SLUCAJAN . Sada mi je jos vise zao sto nam je kralf defanzive sjedio na klupi
- Sarajlijc@
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
NA PUTU ZA KOSEVO
NA PUTU ZA KOSEVO
-
ultrahell24
- Kontakt:
Hvala ovoj gradskoj djeci sto navijaju za Zelju na cestitkama,i nek nam analizu napise ovaj PL BIH sad veliki analiticar,posto je rekao da ceka maj kad osvoje duplu titulu pa se nadam jednom njegovo postu posto uvijek pogodi sve
Valjda ovaj Aca oipet banuje nase bez razloga,dok je nekim dozvoljeno da psuju,vrijedjaju da smo g... cigani itd Al se ovaj Bukal jede i ovaj ALDIN ili ti ga Stanis hhahah