odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Starke su meni must have*, mada eto ima dosta raje koja ih ne voli.
* pod uslovom da imas vise od 2 para tika
* pod uslovom da imas vise od 2 para tika
-
- Kontakt:
Ni ja ih ne mogu vala.
Najgore patike definitivno.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Evolution87
- Kontakt:
ne mogu u njih da gledam, a ne da ih nosim.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- tuzlak1987
- Kontakt:
ja ih ne nosim samo jer imam debele noge pa samim tim i pantole ne mogu nosati uze, a starke traže uske nogavice...na milimetar šire odmah lose izgleda
- sagitarius
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:ja ih ne nosim samo jer imam debele noge pa samim tim i pantole ne mogu nosati uze, a starke traže uske nogavice...na milimetar šire odmah lose izgleda

Ma vidis da moze i na malo krupnije noge

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- tuzlak1987
- Kontakt:
ma mene to nervira, nervira me i kad neko nosa preuske pantole isto..ali ni ja teško da mogu izbalansirati da skladno izgledaju pantole sa patikama hahaha...mada na ljeto starke na neke ljetne bermude i sorcice izgleda super
- sagitarius
- Kontakt:

Ma ove se ubile za ljeta

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
meni su ove najjače, i za maturu u osnovnoj sam ih nosio, sad dilema koja je najbolja kombinacija boja
https://www.google.ba/search?espv=210&e ... PuUMZmzPnI" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.google.ba/search?espv=210&e ... PuUMZmzPnI" onclick="window.open(this.href);return false;
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
logicno pitanje koje se postavlja sa tim tenama je, u kojoj trenerci si isao na maturu? 

crne tole BgmDesole je napisao/la:logicno pitanje koje se postavlja sa tim tenama je, u kojoj trenerci si isao na maturu?

15.10.2013.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma dobre su starke samo sto su neudobne kad se malo duze hoda. Znaci samo auto i u caffe 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Zna čovjek..Bosniacum Lilium je napisao/la:ma dobre su starke samo sto su neudobne kad se malo duze hoda. Znaci samo auto i u caffe

istina, zato i kazem ko ima vise od 2 para 

znaci sada i ta udobnost o kojoj sam toliko citao pada u vodu, inace to ljudima ostaje kao zadnji argument kada se raspravlja o patikama, koliko su starke ruzne, precjenjene i slicno pa na kraju bude ALI TO JE NAJUDOBNIJA PATIKA, znaci ipak na kraju nije ni to 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nije najudobnija, tacnije nije nikako udobna, ali je najlaksa i zato mi se svidja.
Neki dan ih obuo, poslije par mjeseci kanadjanki osjecas se kao da u raju hodas.
Neki dan ih obuo, poslije par mjeseci kanadjanki osjecas se kao da u raju hodas.
Ja ih nosim već 2 mjeseca
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
najruzni model nike-ica,pijacarski izgled svega miKaunas je napisao/la:meni su ove najjače, i za maturu u osnovnoj sam ih nosio, sad dilema koja je najbolja kombinacija boja

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
ne "volim" se plaho s donijem na forumu (čitaj ismijava meDonnie Darko je napisao/la: Neki dan ih obuo, poslije par mjeseci kanadjanki osjecas se kao da u raju hodas.

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
ne smrde patike ni kada se noge peru 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.