Uz Tomića najbolji igrač lige, drago mi je da su oba klasna igrača za našu ligu u dva najveća kluba u državi
Čestitke na osvajanju kupa, oni smogovci ga ne zaslužuju
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Tacno je to sto pises. Ali nasa uprava i strucni stab ..pa i i graci idu bas tako. Tekmu po tekmu. Zar vjerujes da ce se neko opustiti i dozvoliti bilo kakvo iznenadjenje na Kosevu. Opet ce krenuti pametno i jako i na kraju dignuti peharGunnerS je napisao/la:Trebamo se mi malo spustiti na zemlju. Prvo, kup jest blizu al nije osvojen. Drugo, treba pričekati početak Liga Europe pa da vidimo ko će da igra i kako ćemo se ponašati na terenu. Govoriti sada o nekim titulama, grupnim fazama a ni ova sezona nije završila je djetinjasto malo. Polahko, utakmicu po utakmicu...
Sent from my HTC One using Tapatalk
pored Wagnera?gio10 je napisao/la:Stojčev![]()
Uz Tomića najbolji igrač lige, drago mi je da su oba klasna igrača za našu ligu u dva najveća kluba u državi![]()
Pa nase i "jest" da se zalijecemo...zato se i zovemo navijaci. Eto ti primjer "malenih strumfeta" (mislim na navijace) .Dupla , Kloce se prodaje...pa ne prodaje pa opet prodaje (ni oni ne konraju kako i sta)...znaci sve lozenje do lozenja. Nisu izuzetak , sve grupe su takve. Ali nije nasa uprava i strucni stab. Znaju sta rade i to extra dobro rade. Pogotovo uprava...a evo poslije Jarnija i Dzeno je na tom putu. Nije sala , imati niz pobjeda u krucijalnim tekmama kao sa Zrinjskim i Celikom.. i to sve kao "gosti"GunnerS je napisao/la:Pa o tome ti pričam. Znam da oni tako al smo se mi zaletili, al baš. Priča o titulama, dominaciji je smijesna. Idemo sad s djecom odigrati zadnje kolo i ako Bog da pred 20k na Koševu osvojiti pehar.
GunnerS je napisao/la:Ne treba se zalijetati, vjeruj mi. Mora se ostati na zemlji, razlog, nećemo mi imati budžet od 15 miliona pa da kupimo sve što valja, imat ćemo malo veći nego do sada i to je to. Ja vjerujem da Ibrakovic polahko želi graditi tim koji će "šetati" ligom. Al za to treba godine, nećemo mi odmah iduće godine sve poosvajati, daj Bože da grijesim. Opet, ne treba se revise dignuti, ovo jesu lijepi dani za nas al...
Pozz i tebi cujemo seGunnerS je napisao/la:Pa onda znaš o čemu ti govorim, malo ni je smijesno da vidim ovdje neke priče o nekim pojačanjima i tako tim glupostima, zato kažem da se spustimo na zemlju. Idemo ako Bog da sad omladincima dati priliku pa onda na Koševu napraviti spektakl.
Ni Tomic a ni Stojcev nisu najbolji igraci lige.Jajalo,Wagner,Cimirot i Velkoski su bolji igraci od spomenute dvojice.gio10 je napisao/la:Stojčev![]()
Uz Tomića najbolji igrač lige, drago mi je da su oba klasna igrača za našu ligu u dva najveća kluba u državi![]()
Lafmoman nastavlja s gusenjem svake teme. Nadam se da ce moderatori ga opet ukloniti da dahnemo bar jedan dan. Molim vasfcsforever je napisao/la:Tacno je to sto pises. Ali nasa uprava i strucni stab ..pa i i graci idu bas tako. Tekmu po tekmu. Zar vjerujes da ce se neko opustiti i dozvoliti bilo kakvo iznenadjenje na Kosevu. Opet ce krenuti pametno i jako i na kraju dignuti peharGunnerS je napisao/la:Trebamo se mi malo spustiti na zemlju. Prvo, kup jest blizu al nije osvojen. Drugo, treba pričekati početak Liga Europe pa da vidimo ko će da igra i kako ćemo se ponašati na terenu. Govoriti sada o nekim titulama, grupnim fazama a ni ova sezona nije završila je djetinjasto malo. Polahko, utakmicu po utakmicu...
Sent from my HTC One using Tapatalk![]()
AkoBogda
Ps ....a o pojacanjima i LE je pravo rano pricati
Ma i meni ovaj Purić nekako nije za ove ekipe, a ni onaj Vusljanin Travančić je po kladionicama i kafanama, al opet bi ja njega ubacio prije ove dvojice. Sa ostalim pozicijama sam zadovoljan, samo bit će teško sljedeće sezone i u Europi kad nam ode DžaDžaLo.Hordas Doboj je napisao/la:Meni ovaj Puric definitivno nije igrac koji se uklapa u ambicije kluba i navijaca. Ne znam sta je sa Travancicem al meni licno se vise svidilo ono sto je on pokazao u 2-3 utakmice nego sve do sada od Purica.
Sto se tice Jajala ne sumnjam da je uprava vec nasla rjesenje za njega. Vec duze vrijeme se zna da nece ostati. Dolaskom Duljevica smo rijesili lijevo krilo, znaci treba nam jos desno jer je ocito da se ovaj Travancic nece opametiti jos dugo. Steka nam znaci jos desni bek, Tatka vratiti na stopera i to je to.BelminM23 je napisao/la:Ma i meni ovaj Purić nekako nije za ove ekipe, a ni onaj Vusljanin Travančić je po kladionicama i kafanama, al opet bi ja njega ubacio prije ove dvojice. Sa ostalim pozicijama sam zadovoljan, samo bit će teško sljedeće sezone i u Europi kad nam ode DžaDžaLo.Hordas Doboj je napisao/la:Meni ovaj Puric definitivno nije igrac koji se uklapa u ambicije kluba i navijaca. Ne znam sta je sa Travancicem al meni licno se vise svidilo ono sto je on pokazao u 2-3 utakmice nego sve do sada od Purica.
Ja se iskreno nadam da Duljevic adekvatno zna igrati i desno krilo, tj da ga tu stavimo a da Milos ostane ljevo te opet 2 napadaca.Iako Stojcev svojom gradjom nije za krila vec za 10-ke zasad se tamo snalazi odlicno.Jedino ako ne izleti neko vrh vrh krilo ali opet ne bi zelio da se ekipa puno mjenja.Dulja,desni bek,zamjena za Jajala te eventualno rezervni napadač (hadzija,bekic,handzic h?).Naravno ako ode Dupovac za kojeg se najvise spominje dovesti zamjenu i to je to.Hordas Doboj je napisao/la:Sto se tice Jajala ne sumnjam da je uprava vec nasla rjesenje za njega. Vec duze vrijeme se zna da nece ostati. Dolaskom Duljevica smo rijesili lijevo krilo, znaci treba nam jos desno jer je ocito da se ovaj Travancic nece opametiti jos dugo. Steka nam znaci jos desni bek, Tatka vratiti na stopera i to je to.BelminM23 je napisao/la:Ma i meni ovaj Purić nekako nije za ove ekipe, a ni onaj Vusljanin Travančić je po kladionicama i kafanama, al opet bi ja njega ubacio prije ove dvojice. Sa ostalim pozicijama sam zadovoljan, samo bit će teško sljedeće sezone i u Europi kad nam ode DžaDžaLo.Hordas Doboj je napisao/la:Meni ovaj Puric definitivno nije igrac koji se uklapa u ambicije kluba i navijaca. Ne znam sta je sa Travancicem al meni licno se vise svidilo ono sto je on pokazao u 2-3 utakmice nego sve do sada od Purica.