FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

gio10
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la gio10 » 08 maj 2014, 08:30

Stojčev :tokralju:

Uz Tomića najbolji igrač lige, drago mi je da su oba klasna igrača za našu ligu u dva najveća kluba u državi :bih:

Čestitke na osvajanju kupa, oni smogovci ga ne zaslužuju :bih:
Ja te volim, volim Željo..

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 08 maj 2014, 08:30

GunnerS je napisao/la:Trebamo se mi malo spustiti na zemlju. Prvo, kup jest blizu al nije osvojen. Drugo, treba pričekati početak Liga Europe pa da vidimo ko će da igra i kako ćemo se ponašati na terenu. Govoriti sada o nekim titulama, grupnim fazama a ni ova sezona nije završila je djetinjasto malo. Polahko, utakmicu po utakmicu...

Sent from my HTC One using Tapatalk
Tacno je to sto pises. Ali nasa uprava i strucni stab ..pa i i graci idu bas tako. Tekmu po tekmu. Zar vjerujes da ce se neko opustiti i dozvoliti bilo kakvo iznenadjenje na Kosevu. Opet ce krenuti pametno i jako i na kraju dignuti pehar :clap: :clap: AkoBogda
Ps ....a o pojacanjima i LE je pravo rano pricati

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 08 maj 2014, 08:32

Pa o tome ti pričam. Znam da oni tako al smo se mi zaletili, al baš. Priča o titulama, dominaciji je smijesna. Idemo sad s djecom odigrati zadnje kolo i ako Bog da pred 20k na Koševu osvojiti pehar.

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 08 maj 2014, 08:33

gio10 je napisao/la:Stojčev :tokralju:

Uz Tomića najbolji igrač lige, drago mi je da su oba klasna igrača za našu ligu u dva najveća kluba u državi :bih:

pored Wagnera? :rol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 08 maj 2014, 08:39

GunnerS je napisao/la:Pa o tome ti pričam. Znam da oni tako al smo se mi zaletili, al baš. Priča o titulama, dominaciji je smijesna. Idemo sad s djecom odigrati zadnje kolo i ako Bog da pred 20k na Koševu osvojiti pehar.

Pa nase i "jest" da se zalijecemo...zato se i zovemo navijaci. Eto ti primjer "malenih strumfeta" (mislim na navijace) .Dupla , Kloce se prodaje...pa ne prodaje pa opet prodaje (ni oni ne konraju kako i sta)...znaci sve lozenje do lozenja. Nisu izuzetak , sve grupe su takve. Ali nije nasa uprava i strucni stab. Znaju sta rade i to extra dobro rade. Pogotovo uprava...a evo poslije Jarnija i Dzeno je na tom putu. Nije sala , imati niz pobjeda u krucijalnim tekmama kao sa Zrinjskim i Celikom.. i to sve kao "gosti"

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 08 maj 2014, 08:43

Ne treba se zalijetati, vjeruj mi. Mora se ostati na zemlji, razlog, nećemo mi imati budžet od 15 miliona pa da kupimo sve što valja, imat ćemo malo veći nego do sada i to je to. Ja vjerujem da Ibrakovic polahko želi graditi tim koji će "šetati" ligom. Al za to treba godine, nećemo mi odmah iduće godine sve poosvajati, daj Bože da grijesim. Opet, ne treba se revise dignuti, ovo jesu lijepi dani za nas al...

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 08 maj 2014, 08:55

GunnerS je napisao/la:Ne treba se zalijetati, vjeruj mi. Mora se ostati na zemlji, razlog, nećemo mi imati budžet od 15 miliona pa da kupimo sve što valja, imat ćemo malo veći nego do sada i to je to. Ja vjerujem da Ibrakovic polahko želi graditi tim koji će "šetati" ligom. Al za to treba godine, nećemo mi odmah iduće godine sve poosvajati, daj Bože da grijesim. Opet, ne treba se revise dignuti, ovo jesu lijepi dani za nas al...

Sve stoji sto kazes...vidi se da znas neke stvari (mislim da si blizak nekim ljudima u upravi) a onda sigurno znas da imamo (po ugovoru sa Tanom) i neke obaveze za sljedecu godinu. Tako da nam je i budjet u skladu sa tim ugovorom. Naravno da nije 15 miliona (ahahaaha) ali recimo da je hmmm , ma nevazno za ovo mjesto (mislim forum)..

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 08 maj 2014, 08:58

Pa onda znaš o čemu ti govorim, malo ni je smijesno da vidim ovdje neke priče o nekim pojačanjima i tako tim glupostima, zato kažem da se spustimo na zemlju. Idemo ako Bog da sad omladincima dati priliku pa onda na Koševu napraviti spektakl.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 08 maj 2014, 09:02

GunnerS je napisao/la:Pa onda znaš o čemu ti govorim, malo ni je smijesno da vidim ovdje neke priče o nekim pojačanjima i tako tim glupostima, zato kažem da se spustimo na zemlju. Idemo ako Bog da sad omladincima dati priliku pa onda na Koševu napraviti spektakl.

Pozz i tebi cujemo se

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 08 maj 2014, 09:53

gio10 je napisao/la:Stojčev :tokralju:

Ni Tomic a ni Stojcev nisu najbolji igraci lige.Jajalo,Wagner,Cimirot i Velkoski su bolji igraci od spomenute dvojice.
1946

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 08 maj 2014, 10:29

Nadam se da ce amidza biti na uzvratnoj utakmici. :mrgreen:
slika
#divovi

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 08 maj 2014, 10:37

Meni ovaj Puric definitivno nije igrac koji se uklapa u ambicije kluba i navijaca. Ne znam sta je sa Travancicem al meni licno se vise svidilo ono sto je on pokazao u 2-3 utakmice nego sve do sada od Purica.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 08 maj 2014, 11:05

Čestitke na osvajanju kupa sa malim zakasnjenjem
Dali ce ovaj vas sef dat vam sta para da se pojacate za Evrope msm dali se vec spominju neka imena koja bi mogla doc medju divove.
Lijep pozdrav
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 08 maj 2014, 11:23

fcsforever je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Trebamo se mi malo spustiti na zemlju. Prvo, kup jest blizu al nije osvojen. Drugo, treba pričekati početak Liga Europe pa da vidimo ko će da igra i kako ćemo se ponašati na terenu. Govoriti sada o nekim titulama, grupnim fazama a ni ova sezona nije završila je djetinjasto malo. Polahko, utakmicu po utakmicu...

Tacno je to sto pises. Ali nasa uprava i strucni stab ..pa i i graci idu bas tako. Tekmu po tekmu. Zar vjerujes da ce se neko opustiti i dozvoliti bilo kakvo iznenadjenje na Kosevu. Opet ce krenuti pametno i jako i na kraju dignuti pehar :clap: :clap: AkoBogda
Ps ....a o pojacanjima i LE je pravo rano pricati
Lafmoman nastavlja s gusenjem svake teme. Nadam se da ce moderatori ga opet ukloniti da dahnemo bar jedan dan. Molim vas :pray:

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 08 maj 2014, 11:23

Hordas Doboj je napisao/la:Meni ovaj Puric definitivno nije igrac koji se uklapa u ambicije kluba i navijaca. Ne znam sta je sa Travancicem al meni licno se vise svidilo ono sto je on pokazao u 2-3 utakmice nego sve do sada od Purica.
Ma i meni ovaj Purić nekako nije za ove ekipe, a ni onaj Vusljanin Travančić je po kladionicama i kafanama, al opet bi ja njega ubacio prije ove dvojice. Sa ostalim pozicijama sam zadovoljan, samo bit će teško sljedeće sezone i u Europi kad nam ode DžaDžaLo.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 maj 2014, 11:36

vidim vec se prica o iducoj sezoni i evropi ,mi moramo zadrzati kostur ekipe a to su dupovac ,tatomirovic,cimirot,stojcev,velkoski i naravno jajalo al on ce tesko ostati .znaci potreban nam je desni bocni i vezni zamjena za jajala i jedan stoper jer vule vjerovatno zavrsava karijeru ,duljevic ce na krilo .a sto se tice europe tu se nikad ne zna dosta zavisi i koga dobijes za protivnika ,tesko je ocekivati odma bas neki veliki uspjeh al bitno je zadrzati ove gore napisane igrace i u miru spremiti se za iducu sezonu .

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 08 maj 2014, 11:42

BelminM23 je napisao/la:
Hordas Doboj je napisao/la:Meni ovaj Puric definitivno nije igrac koji se uklapa u ambicije kluba i navijaca. Ne znam sta je sa Travancicem al meni licno se vise svidilo ono sto je on pokazao u 2-3 utakmice nego sve do sada od Purica.
Ma i meni ovaj Purić nekako nije za ove ekipe, a ni onaj Vusljanin Travančić je po kladionicama i kafanama, al opet bi ja njega ubacio prije ove dvojice. Sa ostalim pozicijama sam zadovoljan, samo bit će teško sljedeće sezone i u Europi kad nam ode DžaDžaLo.
Sto se tice Jajala ne sumnjam da je uprava vec nasla rjesenje za njega. Vec duze vrijeme se zna da nece ostati. Dolaskom Duljevica smo rijesili lijevo krilo, znaci treba nam jos desno jer je ocito da se ovaj Travancic nece opametiti jos dugo. Steka nam znaci jos desni bek, Tatka vratiti na stopera i to je to.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 08 maj 2014, 12:13

Hordas Doboj je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la:
Sto se tice Jajala ne sumnjam da je uprava vec nasla rjesenje za njega. Vec duze vrijeme se zna da nece ostati. Dolaskom Duljevica smo rijesili lijevo krilo, znaci treba nam jos desno jer je ocito da se ovaj Travancic nece opametiti jos dugo. Steka nam znaci jos desni bek, Tatka vratiti na stopera i to je to.
Ja se iskreno nadam da Duljevic adekvatno zna igrati i desno krilo, tj da ga tu stavimo a da Milos ostane ljevo te opet 2 napadaca.Iako Stojcev svojom gradjom nije za krila vec za 10-ke zasad se tamo snalazi odlicno.Jedino ako ne izleti neko vrh vrh krilo ali opet ne bi zelio da se ekipa puno mjenja.Dulja,desni bek,zamjena za Jajala te eventualno rezervni napadač (hadzija,bekic,handzic h?).Naravno ako ode Dupovac za kojeg se najvise spominje dovesti zamjenu i to je to.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 08 maj 2014, 12:30

posto vidim da se vec prica o kadru za iducu sezonu po meni igraci koji mogu da idu su puric baric delac travancic (koji ne zeli da se uozbilji) zatim todorovic...svakako ce otici jajalo naci zamjenu za jajala a mislim d ace to nasi uspjeti svakako naci...na desnog beka vratiti berberovica...dupovca zadrzati svakako...a posto sam ja iz zivinica a i jasmin mesanovic moj sugradjanjin saznao sam od njegovog vrlo dobrog prijatelja da su ga kao nasi kaparisali e sad koliko je to istina nezz ali on kao kaze da mu je sarajevo odlicen uslove dalo samo ako dodje nesto bas dobro iz evrope odbit ce sarajevo...to su njegove rijeci...

sledece sezone ja se nadam da cemo ovako izgledati
bandovic
dzemo tatko dupovac puzigaca
cimirot jajalo(ili taj neki novi)
stojcev
mesanovic velkoski
bilbija
Samo Sarajevo

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 maj 2014, 12:37

kakv izvjestaj utakmice u avazu ma to je smijesno ,kaze čelik oštecen za dva penala ako prvi nije bio onda je faul na mesanovicu sigurno postojao :lolno: svakakvi budala, puzigaca cistu loptu izbio .i još u tekstu pise Sarajevo kaznilo velike promassaje celika ,ja ne znam da li sam gledao utakmicu, nisam vidio ni jednu šansu celika osim one Barača u prvom poluvremenu .nije mi jasno cemu ovakav izvjestaj ili ljudi ne znaju nista o fudbalu ili baš namjerno ovo rade

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1 i 22 gosta.