SiempreFidelis je napisao/la: ti me se mani bolje ti je
Nemoj nas samo tuci po glOvi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
SiempreFidelis je napisao/la: ti me se mani bolje ti je
Jesi ti navijac FC Messi ili FC Barca ? Barca je postojala prije Messija postojat ce i poslije. Pratim Barcu od 1996 godine i nijedan igrac nema pravo na ovakvu bezmudu igru. Da je ovo prvi put pa halalio bi ali se broj presetanib utakmica po sezoni povecava ..... samo slijep ili lud to ne vidi a od stare slave se ne zivi !! Mozda i nikad losija odbrana PSGa golobradih mladica strpali u dzep taj famozni napad.messilla je napisao/la:Krenuh da nešto slično napišem, ali i dalje kontam da li su ozbiljni uopće.Lillard je napisao/la:Jeste vas dvojica svjesni da nema Messija da bi se sad borili s Atleticom za četvrto mjesto u ligi? Koji vam je **** nezahvalni. Gledate li utakmice? Je, Messi je šetkao, pa boli me kita, mogu mu to zaboravit jer vuče ovu momčad cijelu sezonu, od 10 utakmica 2 odigra prosječno i odma se neznalica romario nakoti ko da je pokupio svu pamet svijeta.
Sram da vas bude.
Luis Enrique: "Ako je potrebno pojedinačno izdvojiti krivca, to sam bio ja! Na terenu su bili isti igrači kao i prije nekoliko dana i problem nije u njima."
"Bili su bolji, superiorniji. Odlični i s loptom, ali i bez nje... Uostalom, rezultat vam dovoljno govori šta se večeras desilo. Mislim da navijačima nemam previše toga da objasnim."
"Teško je pričati o uzvratu. Moramo postići više od četiri gola, što nije nimalo lagano."
"Ovo je grozna noć. Nemam komentara."
Andres Iniesta: "Nadigrali su nas u svim mogućim aspektima. Nemam objašnjenja, ovo je veoma loš dan. To nije stvar našeg stava, to je nogomet."
"Mi ne stajemo ovdje, pred nama je još mnogo posla."
Busquets objasnio na kraju, ako vec nije na terenu.Sergio Busquets: "To nije pitanje stava, već fudbala. Pritisnuli su nas više uz bolji taktički plan."
"PSG je danas bio bolji od nas. Odigrali su bolje s boljom taktikom i psihičkim planom."
"Nakon današnje utakmice, teško možemo reći svojim navijačima da vjeruju u nas."
Interesantan post, kao što kažeš svačije mišljenje treba poštovati.....Ali mene interesuje samo boldovani deoMrHc je napisao/la: Jesi ti navijac FC Messi ili FC Barca ? Barca je postojala prije Messija postojat ce i poslije. Pratim Barcu od 1996 godine i nijedan igrac nema pravo na ovakvu bezmudu igru. Da je ovo prvi put pa halalio bi ali se broj presetanib utakmica po sezoni povecava ..... samo slijep ili lud to ne vidi a od stare slave se ne zivi !! Mozda i nikad losija odbrana PSGa golobradih mladica strpali u dzep taj famozni napad.
Nikad nisam volio igrace koji se ne zalazu. Ako ti se ne igr a budi fer pa reci treneru pa presjedi mozda se i izvuce bolji rezultat za uzvrata.
Moj licni profil igraca zbog kojih navijam za Barcu su Xavi, Valdes, Pujol i I iniesta.
A ti meni reci da si na terminu i da ti se saigrac ponasa kao messi da ga nebi prebio ? Da bi trcao i ginuo da se on moze zajebavati ? Ja sam nauce svamu tekmu 101 % i do kosti !!!
U svakom slucaju nema potrebe za vrijedjanjem. Postujem tvoje misljenje.
Lp
Romariooo je napisao/la: U necemu je bio i uspjesan, desetak puta je setkajuci se ili nijemo izgubljeno gledajuci uspjesno se pogladio po bradi, ko neki stari mudri efendija
Ovo jednostavno nije tačno, da ne upotrijebim neke grublje izraze. Za samo jednu intervenciju Trappa je zaslužan kompletan tim, od Cavanija, preko Di Marije i Draxlera, koji su strašno mnogo pomagali bekovima, do najvećeg bedema njihove odbrane - veznog reda. Realnost je da nažalost Marquinhos i ona robusna momčina i nisu imali previše posla.MrHc je napisao/la:Mozda i nikad losija odbrana PSGa golobradih mladica strpali u dzep taj famozni napad.
Jbg momak ja mislim da mi imamo problem,moze biti da Sam ja neznalica, Ali ti si definitivno corav tip, ili zbilja nemas blage,Ali BA's blage veze o fudbalu, jer ako kazes da je ova utakmica mesijeva bila prosjek, onda ti jedino ove dvije dijagnoze ostaju.Lillard je napisao/la:Jeste vas dvojica svjesni da nema Messija da bi se sad borili s Atleticom za četvrto mjesto u ligi? Koji vam je **** nezahvalni. Gledate li utakmice? Je, Messi je šetkao, pa boli me kita, mogu mu to zaboravit jer vuče ovu momčad cijelu sezonu, od 10 utakmica 2 odigra prosječno i odma se neznalica romario nakoti ko da je pokupio svu pamet svijeta.
Sram da vas bude.
Fino si objasnio ovo s terminom, fudbal je fudbal, bilo da je rekreacija ili liga prvaka princip je isti, clan ekipe koji se zahebava nije samo sebi los nego ubija u pojam I suigrace I oni onda izgledaju losije nego inace, pogotovo ako je zajebant glavni igrac.MrHc je napisao/la:Jesi ti navijac FC Messi ili FC Barca ? Barca je postojala prije Messija postojat ce i poslije. Pratim Barcu od 1996 godine i nijedan igrac nema pravo na ovakvu bezmudu igru. Da je ovo prvi put pa halalio bi ali se broj presetanib utakmica po sezoni povecava ..... samo slijep ili lud to ne vidi a od stare slave se ne zivi !! Mozda i nikad losija odbrana PSGa golobradih mladica strpali u dzep taj famozni napad.messilla je napisao/la:Krenuh da nešto slično napišem, ali i dalje kontam da li su ozbiljni uopće.Lillard je napisao/la:Jeste vas dvojica svjesni da nema Messija da bi se sad borili s Atleticom za četvrto mjesto u ligi? Koji vam je **** nezahvalni. Gledate li utakmice? Je, Messi je šetkao, pa boli me kita, mogu mu to zaboravit jer vuče ovu momčad cijelu sezonu, od 10 utakmica 2 odigra prosječno i odma se neznalica romario nakoti ko da je pokupio svu pamet svijeta.
Sram da vas bude.
Nikad nisam volio igrace koji se ne zalazu. Ako ti se ne igr a budi fer pa reci treneru pa presjedi mozda se i izvuce bolji rezultat za uzvrata.
Moj licni profil igraca zbog kojih navijam za Barcu su Xavi, Valdes, Pujol i I iniesta.
A ti meni reci da si na terminu i da ti se saigrac ponasa kao messi da ga nebi prebio ? Da bi trcao i ginuo da se on moze zajebavati ? Ja sam nauce svamu tekmu 101 % i do kosti !!!
U svakom slucaju nema potrebe za vrijedjanjem. Postujem tvoje misljenje.
Lp
Romariooo je napisao/la:Jbg momak ja mislim da mi imamo problem,moze biti da Sam ja neznalica, Ali ti si definitivno corav tip, ili zbilja nemas blage,Ali BA's blage veze o fudbalu, jer ako kazes da je ova utakmica mesijeva bila prosjek, onda ti jedino ove dvije dijagnoze ostaju.Lillard je napisao/la:Jeste vas dvojica svjesni da nema Messija da bi se sad borili s Atleticom za četvrto mjesto u ligi? Koji vam je **** nezahvalni. Gledate li utakmice? Je, Messi je šetkao, pa boli me kita, mogu mu to zaboravit jer vuče ovu momčad cijelu sezonu, od 10 utakmica 2 odigra prosječno i odma se neznalica romario nakoti ko da je pokupio svu pamet svijeta.
Sram da vas bude.
Mesi nije odigrao prosjecno,nije ni lose, nego kriminalno.
Da je avdija vrsajevic umjesto njega veceras igra,bio bi korisniji, jer messi je bio toliko los da nije to ni u rangu nekog igraca sa bosanskih pasnjaka, nego kao da je neki mahmuran rekreativac.
Veci dio sezone je takav,samo sto nismo naletjeli do sad na ovako jaku I nabrijanu ekipu kao PSG da vam pojednostavi stvari,nije bio bolji nista ni protiv reala ni u jos nekim utakmicama gdje su se gubili bodovi.
Tip je totalno nespreman kao neki rekreativac, I jos je I nemotivisan, nije sve do njega, IMA I do ostalih I pogubljenog trenera, Ali mesi je najvazniji I najplaceniji kotac u klubu I zato je najvise do njega.
Bilo kako bilo ostace istine dvije : Kao sto je istina da je igrac koji je najvise dao barci u historiji, tako je istina da nam je shebao ovu sezonu svojom indolencijom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.