GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
5
13%
- Ademi
9
23%
- Ivanusec
4
10%
- Majer
1
3%
- Orsic
15
38%
- Petkovic
5
13%

Ukupno glasova: 39

Signore
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Signore » 29 okt 2014, 16:41

SiamoNoi je napisao/la:Nisu bili.Mislim se nesto spominjao sijecanj,al nisam sad siguran.Doci ce na vrijeme obavijest na mail :mrgreen:
Znam da nisam nigdje nista procitao pa mi pomalo smijesno s obzirom da je razlog postojanja kluba upravo to :mrgreen:

I da. Jel ima igdje statut, financije i svi ti brakraci koji se traze od GNK Dinama da budu javni?

zlockob
Kontakt:

Post Postao/la zlockob » 29 okt 2014, 18:16

Signore je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:Nisu bili.Mislim se nesto spominjao sijecanj,al nisam sad siguran.Doci ce na vrijeme obavijest na mail :mrgreen:
Znam da nisam nigdje nista procitao pa mi pomalo smijesno s obzirom da je razlog postojanja kluba upravo to :mrgreen:

I da. Jel ima igdje statut, financije i svi ti brakraci koji se traze od GNK Dinama da budu javni?
http://www.futsal-dinamo.hr/" onclick="window.open(this.href);return false; :)
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 30 okt 2014, 10:09

zlockob je napisao/la:
Signore je napisao/la:

http://www.futsal-dinamo.hr/" onclick="window.open(this.href);return false; :)
Statut

MNK Futsal Dinamo

S danom 03.09.2014. godine u gradski ured za opću upravu predstavnici kluba predali su najnovije izmjene statuta MNK Futsal Dinamo. Pročišćena verzija statuta biti će objavljena po primitku potvrde gradskog ureda o prihvaćenim izmjenama.
Ne moze to bit statut kluba. Zasto ne pise trenutni i kad budu izmjene onda to izmjene?

Gdje je financijsko izvjesce i to?

Nije da zelim pljuvati, podrzavam ovaj klub i razlog njegovog postojanja, ali ako nekom novinaru padne napamet ovo sto i meni raspisat ce se kako osnivaci ovog kluba sami sebi upadaju u usta. Istina da svi ti procesi predugo traju, al to je trebalo u startu sto bolje odradit. Prije svega statut i to financijsko stanje, jer o tome oni stalno trube. Ako negdje osvane neki clanak Glava ce isti dan imat show, a pomolit se da radije novinaru padne napamet nego njemu :lol:

zlockob
Kontakt:

Post Postao/la zlockob » 30 okt 2014, 15:17

"Svi članovi imaju pravo sudjelovati u radu kluba putem skupštine. Krovni akt - statut - koji će uskoro biti dostupan svima, to jasno propisuje. U statutu je jasno propisano što mogu i na koji način raditi članovi za svoj klub. Nova uprava kroz rad kluba želi prezentirati članski model upravljanja klubom (koji se temelji na demokratskim principima biranja vodstva i potpunoj transparentnosti poslovanja), približiti klub svim generacijama i slojevima društva te u roku od GODINU dana provesti prve izbore za rukovodeća mjesta u klubu." Mislim da se na skupštini prikazuje financijsko stanje kluba..način poslovanja je potpuno transparentan i dostupan svakom članu.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 30 okt 2014, 16:48

zlockob je napisao/la:"Svi članovi imaju pravo sudjelovati u radu kluba putem skupštine. Krovni akt - statut - koji će uskoro biti dostupan svima, to jasno propisuje. U statutu je jasno propisano što mogu i na koji način raditi članovi za svoj klub. Nova uprava kroz rad kluba želi prezentirati članski model upravljanja klubom (koji se temelji na demokratskim principima biranja vodstva i potpunoj transparentnosti poslovanja), približiti klub svim generacijama i slojevima društva te u roku od GODINU dana provesti prve izbore za rukovodeća mjesta u klubu." Mislim da se na skupštini prikazuje financijsko stanje kluba...način poslovanja je potpuno transparentan i dostupan svakom članu.
To.Članovima.A sumnjam da su psihopat i novinar kojem ono padne na pamet članovi kluba.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 30 okt 2014, 16:57

SiamoNoi je napisao/la: To.Članovima.A sumnjam da su psihopat i novinar kojem ono padne na pamet članovi kluba.
Sad ja jos ispadoh i psihopat jer sam upitao nesto oko nekih stavki :mrgreen: Izvini, nisam znao da je to tolika tajna :lol:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 30 okt 2014, 17:35

Ma Mamic je psihopat :mrgreen:
Ima sve simptome onog nekog sindroma.Kad čitaš točno njega prepoznajes.

Žicaj rođaka da te učlani,ako ništa dobit ćeš majicu :P I to je samo do kraja 2014.mislim.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 30 okt 2014, 22:17

SiamoNoi je napisao/la:Ma Mamic je psihopat :mrgreen:

Žicaj rođaka da te učlani,ako ništa dobit ćeš majicu :P I to je samo do kraja 2014.mislim.
Ma mogu se uclanit i iz inozemstva, a ici cu odmah iza NG do njega pa sam mislio tamo. Nije majica toliko bitna :mrgreen:

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 31 okt 2014, 12:13

SiamoNoi je napisao/la:Ma Mamic je psihopat :mrgreen:

histrionski poremećaj ličnosti ;)

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 nov 2014, 17:41

Nije to ovo na kaj sam mislio.Nešto na D,al se trenutno ne mogu sjetit kako se zove.

http://www.jutarnji.hr/dinamo-poslije-o ... -/1232215/

slika
http://www.badblueboys.hr/mi-stojimo-iza-svojih-rijeci/" onclick="window.open(this.href);return false; :!: :!: :!:

LeBronfan
Kontakt:

Post Postao/la LeBronfan » 01 nov 2014, 17:46

Na gostovanju u Parku mladeži izvučen bod, sada se dobro spremiti i pobijediti RBS, nema druge opcije
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 nov 2014, 17:52

[youtube][/youtube]

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 03 nov 2014, 13:43

http://www.****.net/**** ... Fdu6TSG-o1" onclick="window.open(this.href);return false;
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 nov 2014, 11:30

Evo sto sam dozivio prije otprilike sat vremena pa ako netko bude imao isti slucaj...Danas je počela prodaja ulaznica za utakmicu protiv Salzburga. Došao sam prije 20-tak minuta na mjesto prodaje ulaznica za sjever. Nakon sto me prodavač zamolio osobnu, i nakon sto sam mu ja dao jer praksa GNK Dinama je da na svakoj ulaznici stoji ime osobe koja je kupila ulaznicu, on je meni vraca i kaze da mi ne moze prodati jer imam zabranu. Ja, apsolutno nikad nisam napravio ni najmanji incident na stadionu, niti sam ikad bio u teskom alkoholiziranom stanju niti sam bio nadrogiran niti me ikada policija poslije tekme ostavljala sa strane kao sto uvijek to radi. Jedino logicno objasnjenje je da su svi koji su kupili ulaznicu za sjever na nedavnoj utakmici protiv Osijeka direktno dobili zabranu na blagajni nakon sto su podigli ulaznicu. Moze li meni itko reci je li to normalno? Zbog cega sam dobio zabranu? UVIJEK I ZAUVIJEK PROTIV CIGANA I NAJVECEG **** HRVATSKOG NOGOMETA zdravka mamica.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 04 nov 2014, 17:22

Ne znam jel me ijedan drugi potez uprave ovoliko nazivcirao. Zabranili ulaz na stadion svima koji su bili na sjeveru protiv Osijeka. Pa je*o majku, nisu normalni. Ni svi drugi grijesi me nisu ovoliko raspizdili. Ocekujem da svecana loza opet plane. Dabogda u tom pokusaju citav stadion izgorio.

zlockob
Kontakt:

Post Postao/la zlockob » 04 nov 2014, 18:01

Sramota.. Football is nothing without fans

LeBronfan
Kontakt:

Post Postao/la LeBronfan » 04 nov 2014, 18:46

Neka Dinamo dobije RBS-a, nije bitno koliko će ljudi biti na tribinama
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena

zlockob
Kontakt:

Post Postao/la zlockob » 04 nov 2014, 18:49

Za koga onda igraju? Tko će se veselit toj pobjedi??

nnoo88
Kontakt:

Post Postao/la nnoo88 » 04 nov 2014, 19:10

zlockob je napisao/la:Za koga onda igraju? Tko će se veselit toj pobjedi??
Pa ko se veseli pobjedama RBS i oni su prodali sve sponzoru Dinamo je bar ime i grb zadrzao dok RBS nije :salut:

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []