moguce da budu na live ponudi u wwin ...soxx je napisao/la:Ma da je bio u ponudi Terry, Ivanovic il Cahill igrao bih da oni zabijaju. Probrao bi. najvjerovatnije Terrya. Al eto ovako hazard
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
-
- Kontakt:
Chelsea-Atl. Madrid 1
Vecerasnji tenis da se isprati uz LP:
Struvay - Sabry 1 @ 1.45
Lorenzi - Angelinos under 18.5 @ 1.72
Lama - Estrella 2 @ 1.30, TR 0:2 @ 1.80
Whittington - Kudry 2 @ 1.30
Matsui - Lacko TR 0:2 @ 1.40
Muller - Sekiguchi TR 2:0 @ 1.36
Grigelis - Thompson 2 @ 1.83
Svi su tipovi analizirani, samo mi se ne da pisati
Struvay - Sabry 1 @ 1.45

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
-
- Kontakt:
Teletovic 8,5 over
Jos Atl.Madrid ostaoado899 je napisao/la:Atl.Madrid -prolaz dalje 1,80
Kiel-Hannover (+8,5) h1 pobjeda domacina sa 9 razlike ili visekiel 17 razlike uzeo
Bergischer-R.N.Lowen (-6,5) h2 pobjeda gosta 7 razlike ili viselowen uzeo 8 razlike
Kvota:6.16KM
Uplata:10KM
Dobitak:61.60KM
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
Marcoo je napisao/la:Halifax vs. Cambridge : 1 WINNN
Chelsea vs. Atl.Madrid: 2 WINNN
<3 BORUSSIA DORTMUND <3
<3 MARCO REUS #11 <3
<3 ECHTE LIEBE <3
<3 MARCO REUS #11 <3
<3 ECHTE LIEBE <3
Može li Pierce preko 15,5? 

Bravo Atl.Madridado899 je napisao/la:Jos Atl.Madrid ostaoado899 je napisao/la:Atl.Madrid -prolaz dalje 1,80![]()
Kiel-Hannover (+8,5) h1 pobjeda domacina sa 9 razlike ili visekiel 17 razlike uzeo
Bergischer-R.N.Lowen (-6,5) h2 pobjeda gosta 7 razlike ili viselowen uzeo 8 razlike
Kvota:6.16KM
Uplata:10KM
Dobitak:61.60KM
Bolivar-Blooming 1 1.30
Lanus-Tigre 1 1.60
NY Rangers-Philadelphia kp2 2.05
Kvota:4.26KM
Uplata:15KM
Dobitak:63.90KM
Toliko od mene za danas.
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
Koje sisteme preferirate i mislite da su najbolji i koje kvote gađate otprilike, nisam odavno igrao pa bi želio čuti vaša mišljenja ? Hvala
Marcoo i ado bravo momci, čast svaka!
jučer prošao x pa da probam i danas: san antonio X 14.5
- EmirSioux89
- Kontakt:
Za dobre pare čekam San Antionio i Lillarda prekozgmiky je napisao/la:Marcoo i ado bravo momci, čast svaka!

Manchester United!

Sistem 3/6

-
- Kontakt:
Franatgelo-McGee 2-6,4.6flagrantus je napisao/la:Fratangelo-McGee 1
Bagnis-Gomez 1
Što se tice prvog para mec je trebao da se igra jucer,da ne ponavljam analizu koga zanima moze vidjeti ako se vrati nekoliko stranica unazad.
Drugi par turnir Cali Columbia ,zemljana podloga igram na Argentinca Facunda Bagnisa koji je inace pobjednik ovog turnira za 2013 godinu.Njegov protivnik je mladi Ekvadorac Emilio Gomez,baš ,baš stariji ljubitelji tenisa sjecaju se njegovog oca Andresa pobjednika R.Garrosa davne 1988 godine.
U ovom slucaju ne vazi ona poznata iver ne pada daleko od klade,mali nije ni sjenka mnogo uspješnijeg oca.
U jedinom medjusobnom duelu 2010 Bagnis je dobio Gomeza 7-6,6-1,naravno Emilija ne matorog Andresa
Bagnis-Gomez 6-4,6-2
Ipak me je koštala promjena podloge na turniru u Tallahasseeu ,gadno im i ime grada

-
- Kontakt:
Hass-Falla 1
Bolleli-Fabbiano 1
Bez puno price Hass brani titulu od prošle godine ,vjerujem da pred svojim navijacima moze preko Falle.Inace turnir je u Minhenu,zemlja.
U duelu dva Zabara mislim da dobija Bolleli ,inace ima 2-0 u medjusobnim duelima protiv Fabbiana,turnir u Tunisu zemljana podloga.
Bolleli ove sezone dobar na zemlji 8-2,Fabbiano 3-3
Bolleli-Fabbiano 1
Bez puno price Hass brani titulu od prošle godine ,vjerujem da pred svojim navijacima moze preko Falle.Inace turnir je u Minhenu,zemlja.
U duelu dva Zabara mislim da dobija Bolleli ,inace ima 2-0 u medjusobnim duelima protiv Fabbiana,turnir u Tunisu zemljana podloga.
Bolleli ove sezone dobar na zemlji 8-2,Fabbiano 3-3
zna li netko do koliko danas radi kladionica premier
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Vålerenga vs Strömsgodset: 2 , kv. 2.10
Juventus vs. Benfica: 1 , kv 1.65 takode bi moglo proci (x/1) Sretno , sretan praznik
Juventus vs. Benfica: 1 , kv 1.65 takode bi moglo proci (x/1) Sretno , sretan praznik

<3 BORUSSIA DORTMUND <3
<3 MARCO REUS #11 <3
<3 ECHTE LIEBE <3
<3 MARCO REUS #11 <3
<3 ECHTE LIEBE <3
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Ma rade cijeli danxxh2o je napisao/la:zna li netko do koliko danas radi kladionica premier

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Dzumhur - Giustino TR 2:0 @ 2Forster je napisao/la:Vecerasnji tenis da se isprati uz LP:
Struvay - Sabry 1 @ 1.45
Giustino na zemlji solidan, za razliku od Damira, kojemu je zemlja primarna podloga, u odlicnoj je formi, bolje rangiran, podloga mu vise odgovara pa bi trebao ovo da dobije bez vecih problema i nastavi put prema Top 100.
Lopez-Perez - Robert TR 0:2 @ 1.57
Zanimljiv meč, u kojem je Robert veliki favorit za pobjedu, iako u zadnje vrijeme ne igra bas dobar tenis, ali Lopez-Perez igra ocajno na zemlji, prosao je nekako Violu u 1. kolu, dok je Robert sa 2:0 dobio solidnog i dosta opasnog Pospisila. Susreli su se na zemlji u Barceloni prije 10-ak dana, uz malo problema Robert je dobio sa 2:0 (6:4, 7:5). Robert iskusniji i kvalitetniji igrač, pobjeda ne bi trebala doci u pitanje.
Bolleli - Fabbiano 1 @ 1.40
Bolleli nakon povratka igra odlično, dva osvojena Challengera, na odlicnom je putu da dodje tamo gdje i pripada a to je najmanje TOP 100. Fabbiano sa druge strane igra promjenjiv tenis, moze izgubiti od svakoga, jedini rezultat vrijedan pomena na zemlji mu je 1/4 finale Mersina. Bolleli je puno kvalitetniji igrač i ocekujem da upotpunosti koristi los servis Fabbiana, i dodje do lagane pobjede.
Arguello - Delic 1 @ 1.36
Delic ni sam ne zna kako je dosao do finala Challengera u Vercelliu. Dobio je dva igraca u ocajnoj formi, okrenuo je sumnjiv meč protiv Travaglie, iako je gubio u 2. setu sa 5-2, povrijedjeni Cecchinato mu je predao meč, da bi ga Bolleli bez puno muke u finalu dobio. Arguello odličan zemljaš iz Južne Amerike, osvojio je Challenger u Itajaiu, zadnja dva poraza je dozivio od De Bakkera i Dodiga po 2:1, pruzio je solidan otpor. U prvom kolu dobio Checa-Calvu sa laganih 2:0, dok je Delic dobio domaceg igraca sa pozivnicom 6:3 6:4. Arguello je favorit i trebao bi da opravda tu ulogu, jer je ipak kvalitetniji igrač od Delica, ima solidan servis, odlicne udarce, i sa svojom brzinom i odlicnom kontrom, trebao bi Delicu zadati dosta problema.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.