FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
s.1., malo sam ja skratio tekst izbacivsi dijelove gdje objasnjavaju da smo u financ. krizi da ne bude predug tekst.FK Željezničar i američki biznismen bh. porijekla, Eldin Diglisić, nalaze se u finalnim pregovorima oko ulaska u klub sa Grbavice. Dolazak investitora riješio bi veliki broj problema koji su izazvani finansijskom krizom koja je uzdrmala premijerligaša sa Grbavice.
Vedran Vrhovac, Luka Juričić i Mustafa Mujezinović zatražili su raskid ugovora na štetu kluba. Razlog za to su, kako smo već pomenuli, dugovanja kluba prema njima, ali kako nam je potvrđeno i činjenica da sva trojica imaju ponude drugih klubova iz Premijer lige BiH. Konkretne ponude imaju i Petar Bojo i Nedim Mekić, ali kako smo saznali oni nisu predali papire prema komisijama N/FS BiH i ostaje da se vidi, da li će se oni pojaviti na prozivci.
Dovođenje investitora je jedna od ključnih stvari za Željezničar, ali svakako da na Grbavici moraju voditi računa i o igračkom kadru. Početak priprema je sve bliže, a svaki odlazak je teško nadoknadiv tokom zimske pauze, kada je manje igrača na tržištu.
Mekic je neki dan stavio na story sliku sa neke tekme ove sezone i stavio pjescani sat iznad.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Naš spasitelj Tomica već vrbuje naše igrače da idu u Borac.
Brko iz druge galaksije!
Sta pricas ti druze svega ti i sta pokusavas? Ne gotivis ga, okej, postujem to, ali dva posta o nekom trpljenju godinama?Manijakdolopate je napisao/la: ↑29 dec 2021, 20:12Šta smo ga trpili, prvi put da čovjek igra, od kako je došao nije u zapisniku bio, ova naša nesreća ga promovisala.lendra je napisao/la: ↑29 dec 2021, 15:25Jedino Vrhovca ce mi biti zao, mlad je ima sve predispozicije da bude odlican DF a pogotovo sto smo ga trpili godinama u nazad, da bi sada kada je stasao trazio da ide ali u takvoj smo situaciji da kad igrac trazi da ide moras ga pustiti zbog dugovanja i to uz dog das mu ciste papire da ne tuzi klub u velikim smo **** hajde amerikanac ako nas ti ne iscupas mi smo gotovi
Covjek godinu ipo kod nas a ne “godinama”, nismo ga “trpili” nego se tako radi sa mladim igracem, a zapisnik i “promovisanje” necu ni komentarisati
FK Željezničar i američki biznismen bh. porijekla, Eldin Diglisić, nalaze se u finalnim pregovorima oko ulaska u klub sa Grbavice. Dolazak investitora riješio bi veliki broj problema koji su izazvani finansijskom krizom koja je uzdrmala premijerligaša sa Grbavice.
Admir74 je napisao/la: ↑30 dec 2021, 11:51FK Željezničar i američki biznismen bh. porijekla, Eldin Diglisić, nalaze se u finalnim pregovorima oko ulaska u klub sa Grbavice. Dolazak investitora riješio bi veliki broj problema koji su izazvani finansijskom krizom koja je uzdrmala premijerligaša sa Grbavice.
Brko iz druge galaksije!
Ko je naumio neka ide, i ne treba nam.1921boy je napisao/la: ↑30 dec 2021, 11:57Admir74 je napisao/la: ↑30 dec 2021, 11:51FK Željezničar i američki biznismen bh. porijekla, Eldin Diglisić, nalaze se u finalnim pregovorima oko ulaska u klub sa Grbavice. Dolazak investitora riješio bi veliki broj problema koji su izazvani finansijskom krizom koja je uzdrmala premijerligaša sa Grbavice.![]()
Bliži se kraj ove slavljeničke, ali teške godine, svima vama želim sve najbolje u novoj godini.
A vatromet, teško da će biti sutra išta zanimljivo navečer u 00.00

Igrači i trener su najmanji problem našeg Želje, tako da će odlasci koji su svakim danom sve veći biti potpuno zanemarljivi ukoliko se u medjuvremenu postigne dogovor sa investitorom. Biće problem sa prozivkom, izborom trenera, i do kraja polusezone ne treba ništa očekivati osim onoga što se zacrtalo i na početku a to je opstanak. Ali ako u narednom periodu klub u saradnji sa investitorom krene u stabilizaciju, počne vraćati dugove, osnaži klupsku administraciju, dovede ljude koji će napraviti plan za razvoj kluba na svim poljima, sve ovo što ovih dana čitamo biće smiješna prošlost.
-
SudoHusika
- Kontakt:
-
Manijakdolopate
- Kontakt:
Nisi skontao očigledno šta sam napisao, ja sam na Vedranovoj strani, govorim samo da mu nije pružena prilika dok nismo u ove belaje upali.Corcaigh je napisao/la: ↑30 dec 2021, 11:07Sta pricas ti druze svega ti i sta pokusavas? Ne gotivis ga, okej, postujem to, ali dva posta o nekom trpljenju godinama?Manijakdolopate je napisao/la: ↑29 dec 2021, 20:12Šta smo ga trpili, prvi put da čovjek igra, od kako je došao nije u zapisniku bio, ova naša nesreća ga promovisala.lendra je napisao/la: ↑29 dec 2021, 15:25Jedino Vrhovca ce mi biti zao, mlad je ima sve predispozicije da bude odlican DF a pogotovo sto smo ga trpili godinama u nazad, da bi sada kada je stasao trazio da ide ali u takvoj smo situaciji da kad igrac trazi da ide moras ga pustiti zbog dugovanja i to uz dog das mu ciste papire da ne tuzi klub u velikim smo **** hajde amerikanac ako nas ti ne iscupas mi smo gotovi
Covjek godinu ipo kod nas a ne “godinama”, nismo ga “trpili” nego se tako radi sa mladim igracem, a zapisnik i “promovisanje” necu ni komentarisati
Veliki nedostatak bi bili Mekić i Vrhovac
Od ostalih igrača Malić, Drina, Beća, Bojo, Bender, Aco
Za ovim ostatkom je apsolutno svejedno, nikakve prevelike koristi, a ni štete.
Imam osjećaj da će nas ona ulizica Ivković pokopati na zimu sa odlaskom naših igrača
Imam osjećaj da će nas ona ulizica Ivković pokopati na zimu sa odlaskom naših igrača
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Bojo i Mekić ostaju. I ostali ostaju, možda par odlazaka od ostalih tipa Vištica, Kovačević, Stjepanović uz Juričića, Mujezinovića i Vrhovca.Mamba21 je napisao/la: ↑30 dec 2021, 14:39Veliki nedostatak bi bili Mekić i Vrhovac
Brko iz druge galaksije!
-
RAGIBIZSTRMINA
- Kontakt:
Insajder1921boy je napisao/la: ↑30 dec 2021, 14:57Bojo i Mekić ostaju. I ostali ostaju, možda par odlazaka od ostalih tipa Vištica, Kovačević, Stjepanović uz Juričića, Mujezinovića i Vrhovca.Mamba21 je napisao/la: ↑30 dec 2021, 14:39Veliki nedostatak bi bili Mekić i Vrhovac
Ta zadnja tri su ti bukvalno pola ekipe
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
Puno kvalitetnija imena bi trebala doći od njih trojice. Ako se sve završi kako treba neće se primijetiti njihov nedostatak.
Brko iz druge galaksije!
2 igraca koji odlaze(da ih ne imenujem ovde) duguje im se
Prvom 42.000KM
A drugom 32.000KM
Prvom 42.000KM
A drugom 32.000KM
Izvinjavam se, na prethodnim stranicama se pisalo o ovome sto sam naveo i onda sam po automatizmu umjesto da procitam sta si napisao, samo prokomentarisao.Manijakdolopate je napisao/la: ↑30 dec 2021, 14:16Nisi skontao očigledno šta sam napisao, ja sam na Vedranovoj strani, govorim samo da mu nije pružena prilika dok nismo u ove belaje upali.Corcaigh je napisao/la: ↑30 dec 2021, 11:07Sta pricas ti druze svega ti i sta pokusavas? Ne gotivis ga, okej, postujem to, ali dva posta o nekom trpljenju godinama?Manijakdolopate je napisao/la: ↑29 dec 2021, 20:12
Šta smo ga trpili, prvi put da čovjek igra, od kako je došao nije u zapisniku bio, ova naša nesreća ga promovisala.
Kakvi pokusaji Sinana da se narusi odnos sa Digislicem. Mucki i pokvareno!
SEARCH
DOMAĆI FUDBALEKSKLUZIVNO: Željo zaprimio pismo namjere o strateškom partnerstvuObjavljeno prije 22 minute , 30 Decembra, 2021 16:03Autor N S
FOTO: FK Željezničar
SHARETWEET
Burna je pauza na Grbavici. Željo nastavak sezone za sada čeka bez trenera, jedan broj igrača najavio je odlazak iz kluba. No, dobra je vijest što se u posljednje vrijeme sve češće govori o investitoru na Grbavici.
Tako je FK Željezničar zaprimio pismo namjere o strateškom partnerstvu. Hrvatska kompanija JG-Projekti d.o.o. Zagreb danas je u prostorije FK Željezničar predala pismo namjere sa ciljem da postane strateški partner klubu, saznaje ekskluzivno portal ****.
Radi se o potencijalnom partneru koji želi u kratkom periodu podmiriti sva dugovanja te unaprijediti rad prvog tima i Omladinske škole uz obezbijeđenje modernog trening kampa.
U bliskoj budućnosti željeli bi investirati u izgradnju savremenog arena-stadiona. Očekuje se reakcija i skori sastanak sa potencijalnim partnerom.
DOMAĆI FUDBALEKSKLUZIVNO: Željo zaprimio pismo namjere o strateškom partnerstvuObjavljeno prije 22 minute , 30 Decembra, 2021 16:03Autor N S
FOTO: FK Željezničar
SHARETWEET
Burna je pauza na Grbavici. Željo nastavak sezone za sada čeka bez trenera, jedan broj igrača najavio je odlazak iz kluba. No, dobra je vijest što se u posljednje vrijeme sve češće govori o investitoru na Grbavici.
Tako je FK Željezničar zaprimio pismo namjere o strateškom partnerstvu. Hrvatska kompanija JG-Projekti d.o.o. Zagreb danas je u prostorije FK Željezničar predala pismo namjere sa ciljem da postane strateški partner klubu, saznaje ekskluzivno portal ****.
Radi se o potencijalnom partneru koji želi u kratkom periodu podmiriti sva dugovanja te unaprijediti rad prvog tima i Omladinske škole uz obezbijeđenje modernog trening kampa.
U bliskoj budućnosti željeli bi investirati u izgradnju savremenog arena-stadiona. Očekuje se reakcija i skori sastanak sa potencijalnim partnerom.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 22 gosta.