FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Kockoglavi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
100 % se slažem sa tobom, a baška one staklene noge, u duelima samo skakuće i čuva nogice. Veće razočaranje i od Tine, koja prevara od igrača Bože dragi. Ko li ga nama uvali da mi je samo znati i ko je dao zeleno svjetlo za njegov dolazak, i još kažu da ima najveću platu. Prije ovakvog Avramovskog i ja bih uvijek forsirao Dala, a ovu ublehu nabiti nogom što prije. Ali nema ko nas nije izvarao i izradio i uzeo lopatom, k'o na šibici.bordobijeli je napisao/la: ↑12 mar 2023, 21:22Ljudi hvale Avramovskog al covjek na škrge diše, dizelaš teski.
Gdje je Aničić jel živ? 

NEMA NAZAD
Jel’ mi gledamo isti sport?eccehomo je napisao/la: ↑13 mar 2023, 18:23100 % se slažem sa tobom, a baška one staklene noge, u duelima samo skakuće i čuva nogice. Veće razočaranje i od Tine, koja prevara od igrača Bože dragi. Ko li ga nama uvali da mi je samo znati i ko je dao zeleno svjetlo za njegov dolazak, i još kažu da ima najveću platu. Prije ovakvog Avramovskog i ja bih uvijek forsirao Dala, a ovu ublehu nabiti nogom što prije. Ali nema ko nas nije izvarao i izradio i uzeo lopatom, k'o na šibici.bordobijeli je napisao/la: ↑12 mar 2023, 21:22Ljudi hvale Avramovskog al covjek na škrge diše, dizelaš teski.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
eccehomo je napisao/la: ↑13 mar 2023, 18:23100 % se slažem sa tobom, a baška one staklene noge, u duelima samo skakuće i čuva nogice. Veće razočaranje i od Tine, koja prevara od igrača Bože dragi. Ko li ga nama uvali da mi je samo znati i ko je dao zeleno svjetlo za njegov dolazak, i još kažu da ima najveću platu. Prije ovakvog Avramovskog i ja bih uvijek forsirao Dala, a ovu ublehu nabiti nogom što prije. Ali nema ko nas nije izvarao i izradio i uzeo lopatom, k'o na šibici.bordobijeli je napisao/la: ↑12 mar 2023, 21:22Ljudi hvale Avramovskog al covjek na škrge diše, dizelaš teski.
Al zato dalkan otpuha sve u duelu. O loptama koje imaju oci, brzini, driblinzima da ne pricam.
Neka statistika sve kaze ;

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ovakvog Dala ne bi prije Denisa Čomora forsirao, možda nekog Dala koji bi pod dobrim trenerom mogao iskoristiti neke svoje prednosti da ali ovog nikako. Slažem sa i ja da Avramovski ništa pokazao nije, i ja sam protiv pljuvanja Varešanovića jr. jer mislim da ima još igrača koji su zaslužili kritiku, a ne konstantno pljuvanje, ali je mali taraba živa trenutno i to je činjenicaeccehomo je napisao/la: ↑13 mar 2023, 18:23100 % se slažem sa tobom, a baška one staklene noge, u duelima samo skakuće i čuva nogice. Veće razočaranje i od Tine, koja prevara od igrača Bože dragi. Ko li ga nama uvali da mi je samo znati i ko je dao zeleno svjetlo za njegov dolazak, i još kažu da ima najveću platu. Prije ovakvog Avramovskog i ja bih uvijek forsirao Dala, a ovu ublehu nabiti nogom što prije. Ali nema ko nas nije izvarao i izradio i uzeo lopatom, k'o na šibici.bordobijeli je napisao/la: ↑12 mar 2023, 21:22Ljudi hvale Avramovskog al covjek na škrge diše, dizelaš teski.
Ah sad je meni jasno odakle pusu neki "novi" vjetrovi ;
Nabiyem ti i Mirzu i sina mu. Pardon, sinove...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A što je najtužnije on je stvarno vrhunski stoper
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BordoBBoja
- Kontakt:
]Upast cemo u jos goru krizu izgleda
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ako ode Mirza, imam osjećaj da će u tom slučaju Mirvić probati ići u kompromis u smislu da je 2/3 čovjeka otjerao iz kluba, ali da se navijači vrate iako je Ayla tu. Nemam nikakve info, ovo je nešto što pretpostavljam da bi se moglo desiti.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Bas je bezveze spominjati covjeka u ruznom kontekstu (Anicic) kao da je namjerno se povrijedio. Dosao sa predhodnom povredom na jednoj nozi, kod nas zaradio na suprotnoj. Znaci mogo si i Benku dovesti i povrijedi se i ne pokaze nista od onoga sto je pokazao. Realno, nesreca i njegova i nasa. Prati sa pricom o Anicicu je bas degutantno.
Ayli se može dati još jedna šansa samo da ovo sa Kodrom uspije završiti
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sumnjam da bi joj navijači( ovdje pogotovo mislim na HZ ) oprostili i dali novu šansu. Ja sam svakako za opcije da ako već 2/3 ode da prestane bojkot, a direktorica se može tjerati ko i njena prethodnica. Naravno, ne znam koliko je to realno, ali mislim da bi svako bio sretan da stane bojkot.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- napoleon72
- Kontakt:
Sve te price kako smo nestrpljivi i kako psujemo svima padaju u vodu kad se uporedi nas budzet i budzet ostalih ekipa. I Kodri je raja tad psovala jer smo tek dobili vlasnike i pare, bili razmazeni, imali 3x skuplju ekipu nego ostali. Iz ove perspektive, vjerujem da se svako ko je Mehi ijednu ruznu rijec rekao gorko kaje sad, al tad smo bili usred furke "bosanski Dinamo, jedna ekipa za Evropu a jedna za ligu itd".
A ljudi su nestrpljivi s razlogom, bokte ekipa koja ima otvoren yebeni humanitarni broj nam bjezi 7 bodova, Siroki jedva skuckao ekipu i drugi na tabeli itd itd. Do unazad 2 sezone smo bili apsolutno nadmocni po ulaganjima u ovoj ligi (malo se Zeljo sa Misimovicem bio nafurao al i oni su vise u stadion ulagali nego u roster). Tako da mi nemoj poredit kad Liverpul napuca Uniteda 7:0, nego mi dodji s tom usporedbom kad neki Brighton nabije Cityja 1:5 ili Everton Liverpula 5:2. Onda mozemo pricat o strpljenju.
A ljudi su nestrpljivi s razlogom, bokte ekipa koja ima otvoren yebeni humanitarni broj nam bjezi 7 bodova, Siroki jedva skuckao ekipu i drugi na tabeli itd itd. Do unazad 2 sezone smo bili apsolutno nadmocni po ulaganjima u ovoj ligi (malo se Zeljo sa Misimovicem bio nafurao al i oni su vise u stadion ulagali nego u roster). Tako da mi nemoj poredit kad Liverpul napuca Uniteda 7:0, nego mi dodji s tom usporedbom kad neki Brighton nabije Cityja 1:5 ili Everton Liverpula 5:2. Onda mozemo pricat o strpljenju.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Amidzaa, amypitar, bordobijeli, bvsic, mnon46, Napapijri, nedimmmm1337, rimljanin90, Rodman, Rule_hz i 56 gostiju.