FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 16 avg 2020, 11:48

SEFI42 je napisao/la:
16 avg 2020, 11:43
ZileZile je napisao/la:
15 avg 2020, 23:57
Evo muštuluk ljudi. Sad uletim na Bahin lajv i kaže da će komentsrisati Želju protiv Haife na Sportklubu. Pa eto ne znam da li je ko do sada rekao da sportklub prenosi, ako nije eto da znate.
Takodjer gledao sinoc lajv i rekao je Baho bas tako
Nadam se da je to vec rijeseno :njanjanja: :opaopa:
Kad bi ovaj combo bio iz Haife :rol:

slika
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 16 avg 2020, 11:51

Za sve "dobronamjerne " zeljovce

:bih: :bih: :bih:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 16 avg 2020, 11:52

irfo je napisao/la:
16 avg 2020, 11:51
Za sve "dobronamjerne " zeljovce

:bih: :bih: :bih:
BABUKA !!!!!! :ljepota: :ljepota: :ljepota:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 16 avg 2020, 11:54

irfo je napisao/la:
16 avg 2020, 11:45
.
Vala ne znam kako je Alić namjestio onu majstoriju. :mrgreen:

Meni najbolja pjesma iskreno, ne znam za vas

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 avg 2020, 11:54

Ovi izvjestaji Arene :puke:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 16 avg 2020, 11:58

braco je napisao/la:
16 avg 2020, 11:54
irfo je napisao/la:
.

Ma bilo bi nesto drugo da nije ona majstorija :D
Nesto mi je tesko povjerovat, kolko god pitari slabi bili, da im nisu mogli bar pet komada zabit kao svi ostali
Sto se Mladosti tice imaju jednog odlicnog igraca koji ima mjesto u svakoj ekipi, to je mali Hadzic, za njega se nadam da cemo ga dovesti, bio bi pravo pojacanje, jedan mozda solidan igrac je upravo taj Alic, ali odigrao je premalo da bi se moglo vidjeti kakav je tacno. I treci igrac kojeg treba spomenuti je mladi Mahmic stoper, ali njegov problem je sto igra u stoperskom paru sa gorim likom od sebe i tako se ne moze napredovati, puno je lakse mladim igracima kad igraju u paru sa npr. Stilicem u veznom redu ili sa Kosoricem na stoperskoj poziciji, ili sa Mesom u veznom. To su igraci koji prave mlade igrace boljima.

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 16 avg 2020, 12:07

LjoZee je napisao/la:
Ovi izvjestaji Arene :puke:
Dobro je rekao dvojac sa oPsajda, epilepticni. :lol:
Usporeni snimak je bar dva puta brzi od normalnog, a ne pomaze ni zvuk koji se tri, cetiri puta ponavlja.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 16 avg 2020, 12:08

Vise je mladost imala prilika protiv TC nego pitari.

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 16 avg 2020, 12:10

Frane Ikić je došao u januaru na probu, i ako se sjećate protiv Veleža u prijateljskoj je na teren izašlo 5-6 igrača koji su na probi, i Ikić jedini zadovolji. Kreće od nule i Amar mu omogući da se dokaže i nametne.

Eldar Šehić se vrati s posudbe, kreće od nule i Amar mu omogući da se dokaže i nametne.

Haris Hajdarević se vrati s posudbe, kreće od nule i Amar mu omogući da se dokaže i nametne.

Mule bio blizu odlasku, kreće od nule i Amar mu omogući da se dokaže i nametne.

Igračima treba dati priliku, ali i ne nametati pritisak, kao što je Krpić rekao da su imali strašan pritisak i da su ih gušili dok nije došao Amar sa ljudima u klubu.

Amar Osim je napravio harmoniju, vratio osjećaj nam da će svaki momak poginuti za onog do sebe, da su kao porodica. To i jest bit, jer mnoge ekipe koje su najbolje pojedinačno nemaju uspjeha za razliku od onih koji nisu najbolji pojedinačno, ali su kao ekipa jaki i kao takvi osvajaju sve. E to je formula!
Zadnja izmjena: kolezeljovac, dana/u 16 avg 2020, 12:11, ukupno mijenjano 1 put.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Bbake
Kontakt:

Post Postao/la Bbake » 16 avg 2020, 12:10

Dižu hajku oni koji su za pozajmice mislili uzet pomoćni, prinudnom naplatom. Kada su bili u klubu, od 'onih prije' što ste lajali na njih vam je ostalo prihoda, da od ulaska negdje polovinom 2015 do 04.2017 ne mora ući marka jedna jedina, imali bi love da platite sve potrebno. Dakle godinu i nekih osam mjeseci, fina cifra na kamari. Lako se bilo gicati kad dođeš na gotovo, kasnije kad je kasica prasica presušila, jedan po jedab brod napuštali. I još imate obraza lajat ko kerovi! Sad će skoro dvije godine kako vas slušamo pred svaku yebenu utakmicu kako podmećete Želji nogu i pljujete po klubu.

Sada u vrijeme pandemije kada je klub bez min 70% prihoda, naslađujete se situacijom i smijete se ovim teškim vremenima. Derete članske, vi navijači? Ne smijete nos pomolit, već kao hinje hajcate navijače da rade protiv kluba, da ruše umjesto da pomognu. Na stotu godišnjicu kluba priželjkujete krah, da izmilite iz rupa, iza nikova po forumima sa svojom slatkom pričom o poštenju i brizi, i završite što ste započeli. Qurko od metar. U usta.

Prvo, ne pitate se. Drugo, ne smijete. Treće, nebitni ste.

Mi smo Željini Željo je naš!
Zadnja izmjena: Bbake, dana/u 16 avg 2020, 12:13, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 16 avg 2020, 12:13

Ovaj Tomasevic iz Slobode, to je onaj sto je bio kod nas na probi kad i Ikic?

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 16 avg 2020, 12:13

Bbake je napisao/la:
16 avg 2020, 12:10
Dižu hajku oni koji su za pozajmice mislili uzet pomoćni, prinudnom naplatom. Kada su bili u klubu, od 'onih prije' što ste lajali na njih vam je ostalo prihoda, da od ulaska negdje polovinom 2015 do 04.2017 ne mora ući marka jedna jedina, imali bi love da platite sve potrebno. Dakle godinu i nekih osam mjeseci, fina cifra na kamari. Lako se bilo gicati kad dođeš na gotovo, kasnije kad je kasica prasica presušila, jedan po jedab brod napuštali. I još imate obraza lajat ko kerovi! Sad će skoro dvije godine kako vas slušamo pred svaku yebenu utakmicu kako podmećete Želji nogu i pljujete po klubu.

Sada u vrijeme pandemije kada je klub bez min 70% prihoda, naslađujete se situacijom i smijete se ovim teškim vremenima. Ne smijete nos pomolit, već kao hinje hajcate navijače da rade protiv kluba, da ruše umjesto da pomognu. Na stotu godišnjicu kluba priželjkujete krah, da izmilite iz rupa, iza nikova po forumima sa svojom slatkom pričom o poštenju i brizi, i završite što ste započeli. Qurko od metar. U usta.

Prvo, ne pitate se. Drugo, ne smijete. Treće, nebitni ste.

Mi smo Željini Željo je naš!
Potpisujem! :salut:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 16 avg 2020, 12:14

irfo je napisao/la:
16 avg 2020, 11:58
braco je napisao/la:
irfo je napisao/la:
.

Ma bilo bi nesto drugo da nije ona majstorija :D
Nesto mi je tesko povjerovat, kolko god pitari slabi bili, da im nisu mogli bar pet komada zabit kao svi ostali
Sto se Mladosti tice imaju jednog odlicnog igraca koji ima mjesto u svakoj ekipi, to je mali Hadzic, za njega se nadam da cemo ga dovesti, bio bi pravo pojacanje, jedan mozda solidan igrac je upravo taj Alic, ali odigrao je premalo da bi se moglo vidjeti kakav je tacno. I treci igrac kojeg treba spomenuti je mladi Mahmic stoper, ali njegov problem je sto igra u stoperskom paru sa gorim likom od sebe i tako se ne moze napredovati, puno je lakse mladim igracima kad igraju u paru sa npr. Stilicem u veznom redu ili sa Kosoricem na stoperskoj poziciji, ili sa Mesom u veznom. To su igraci koji prave mlade igrace boljima.
Jedino malo eto ta ofanziva ko ima nekog iskustva igranja PL. Evo jučer su im igrali prema naprijed Dedić, Hiroš, Hadžić i Vazda ali nijedan tu nije krilo tako da moraju prisilno igrati na krilima neki od nabrojanih. Uz Mahmića nazad oni jedino nešto ko i mogu ali nije ni to nešto wow. Za Alića mi je još prerano govorit. Ostalo nije vrijedno spominjati.

Da, Tomašević je tad bio na probi.

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 16 avg 2020, 12:23

slika
R.I.P piscu i njegovom navodnom izvoru da neće Fejzić braniti zbog Corone :rol:

Bbake
Kontakt:

Post Postao/la Bbake » 16 avg 2020, 12:29

Biće teško protiv Mladosti, ipak su korona šampionima uzeli bod. Maximalno ozbiljno pristupiti utakmici i nadati se pobjedi.
Željezničar za život cijeli!

PravacPlavo
Kontakt:

Post Postao/la PravacPlavo » 16 avg 2020, 12:37

Počinjem padati u depresiju. Puno dana do Željine utakmice 😑.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 avg 2020, 12:45

PravacPlavo je napisao/la:
16 avg 2020, 12:37
Nadati se da ce biti kakva prijateljska u srijedu :rol:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

nedimsalih
Kontakt:

Post Postao/la nedimsalih » 16 avg 2020, 12:48

Raja, jeli poznato dali se igra u palestini ova tekma za EL ili nekud drugo? Imaju li kakve potvrde, jer navodno tamo je jos Covid 19 i granice 'navodno' nisu bujrumli

PravacPlavo
Kontakt:

Post Postao/la PravacPlavo » 16 avg 2020, 12:53

LjoZee je napisao/la:
16 avg 2020, 12:45
PravacPlavo je napisao/la:
16 avg 2020, 12:37
Nadati se da ce biti kakva prijateljska u srijedu :rol:
Mora nešta, taman se navikao na ovaj ritam srijeda vikend. Ko da narkomanu uzmes drogu. Još ova reprezentativna pauza kad bude 🤔🤔🤔

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 16 avg 2020, 13:29

Jest tuzno bez izvjestaja :(

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.