Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Ma retardi. Ako ne zvizdis momcima rodjenim debelo nakon rata onda si debil bla bla. Ma isprani mozgovi ni ne vrijedi. A u regionu lako planu pozitivne vijesti. A i negativne.Kajzer10 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 20:09A ko zna sta bi bilo. Da se sa Hrvatskom prva igrala u Sarajevu, bilo bi isto ovako, uz razloge da bi mi tamo bili isto docekani. A ono bio aplauz. Bosnjaci debelo pate od sindroma naivan ko ‘92, pa i ako ne zvizdis onda si naivan i opet ce te klati. Zamisli tu pricu o klanju uopste uvesti u ovu temu, ko ovaj gore.![]()
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ja ba sve cvijeće pripremili da nam daju .
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- akisarajevo92
- Kontakt:
ocekujem da slavni kosarkas Alibegovic bude prevaga u ovoj utakmici

- Hrammm1921
- Kontakt:
Bola ljudi nas sabotiraju na sve moguce nacine, sabotirali rezolociju o srebrenici poklali Allah zna kolko muslimana. Brate nikad od mene aplauza nece dobit a vi FGR-ovci spremite se i na beograd na vodi sretno vam!Kajzer10 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 20:09A ko zna sta bi bilo. Da se sa Hrvatskom prva igrala u Sarajevu, bilo bi isto ovako, uz razloge da bi mi tamo bili isto docekani. A ono bio aplauz. Bosnjaci debelo pate od sindroma naivan ko ‘92, pa i ako ne zvizdis onda si naivan i opet ce te klati. Zamisli tu pricu o klanju uopste uvesti u ovu temu, ko ovaj gore.![]()
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Hrammm1921
- Kontakt:
Bravo! Nema većih jadova od ovih "fgr" balijetina ko nas bre zavadi, kompromis i relaksacija, mir mir niko nije kriv. Uvrijedila se sarajevska "fgr" raja zbog zvižduka genocidnoj četničkoj bagri. FUJ!BHFreak je napisao/la: ↑30 nov 2025, 20:12Bola ljudi nas sabotiraju na sve moguce nacine, sabotirali rezolociju o srebrenici poklali Allah zna kolko muslimana. Brate nikad od mene aplauza nece dobit a vi FGR-ovci spremite se i na beograd na vodi sretno vam!Kajzer10 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 20:09A ko zna sta bi bilo. Da se sa Hrvatskom prva igrala u Sarajevu, bilo bi isto ovako, uz razloge da bi mi tamo bili isto docekani. A ono bio aplauz. Bosnjaci debelo pate od sindroma naivan ko ‘92, pa i ako ne zvizdis onda si naivan i opet ce te klati. Zamisli tu pricu o klanju uopste uvesti u ovu temu, ko ovaj gore.![]()
![]()
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Trenutno korisnika/ca: 313, al87, alan_kardec, ANamelessGhoul, AvantiBL, Brix, CAGarfia, Confiance, COYGBiH, Cwirek, Devils021, Drum, ELDIABLO20, exampLe., Faraon iz Visokog, FerdinandF, filip13, galia95, GG3, greenwood, Grk1234, guillermo, haklamas, Hrammm1921, InatSilniBosanski, Jadnimi, KimJongEsmer, kolezeljovac, L-Train, legendarnadruga, LenyYoro15, leo1946, marlostanf1eld, meecko, MElloo, MikiPirs, Mocvara1991, MokraKifla, napapijri1987, NebeskaSila96, NEZALAGANJE, Nikica052, Rule_hz, signalidunapark, soxx, StevieG8, Stole, successminator, trunks1946, tuzlanskinacin, Vaya, Venom, VensanKasel, Zaboljesutra, zemuntrg, Zigazaga i 447 gostiju.