Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Busi ahhaha
Ma retardi. Ako ne zvizdis momcima rodjenim debelo nakon rata onda si debil bla bla. Ma isprani mozgovi ni ne vrijedi. A u regionu lako planu pozitivne vijesti. A i negativne.Kajzer10 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 20:09A ko zna sta bi bilo. Da se sa Hrvatskom prva igrala u Sarajevu, bilo bi isto ovako, uz razloge da bi mi tamo bili isto docekani. A ono bio aplauz. Bosnjaci debelo pate od sindroma naivan ko ‘92, pa i ako ne zvizdis onda si naivan i opet ce te klati. Zamisli tu pricu o klanju uopste uvesti u ovu temu, ko ovaj gore.![]()
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ja ba sve cvijeće pripremili da nam daju .
Trpaj Adinee
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Inače Musu u Beogradu dočekaju sa cvijećem kad dođe da igra, pa će oni sad radi ovoga da nam psuju. Sanja balija još bratstvo i jedinstvo.
- akisarajevo92
- Kontakt:
moze se sa ovima igrati, realno i oni imaju tim na nivou Igokee
ocekujem da slavni kosarkas Alibegovic bude prevaga u ovoj utakmici

ocekujem da slavni kosarkas Alibegovic bude prevaga u ovoj utakmici

Don't believe the hype.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Odlican pocetak nasih
Bola ljudi nas sabotiraju na sve moguce nacine, sabotirali rezolociju o srebrenici poklali Allah zna kolko muslimana. Brate nikad od mene aplauza nece dobit a vi FGR-ovci spremite se i na beograd na vodi sretno vam!Kajzer10 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 20:09A ko zna sta bi bilo. Da se sa Hrvatskom prva igrala u Sarajevu, bilo bi isto ovako, uz razloge da bi mi tamo bili isto docekani. A ono bio aplauz. Bosnjaci debelo pate od sindroma naivan ko ‘92, pa i ako ne zvizdis onda si naivan i opet ce te klati. Zamisli tu pricu o klanju uopste uvesti u ovu temu, ko ovaj gore.![]()
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
Zakasnio sam na himne. Sta bi jesmol im zvizdali?
Atic effect
Steta sto se nije jace zvizdalo. Ocito zaboravljate kako je dzanan svaki put docekan u beogradu. Mrs stoko cetnicka, krepali redom.
1946-1987
Sad se vidi koliko je Atić falio u Turskoj.
Vrabac opravdava prezime 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Hrammm1921
- Kontakt:
Bravo! Nema većih jadova od ovih "fgr" balijetina ko nas bre zavadi, kompromis i relaksacija, mir mir niko nije kriv. Uvrijedila se sarajevska "fgr" raja zbog zvižduka genocidnoj četničkoj bagri. FUJ!BHFreak je napisao/la: ↑30 nov 2025, 20:12Bola ljudi nas sabotiraju na sve moguce nacine, sabotirali rezolociju o srebrenici poklali Allah zna kolko muslimana. Brate nikad od mene aplauza nece dobit a vi FGR-ovci spremite se i na beograd na vodi sretno vam!Kajzer10 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 20:09A ko zna sta bi bilo. Da se sa Hrvatskom prva igrala u Sarajevu, bilo bi isto ovako, uz razloge da bi mi tamo bili isto docekani. A ono bio aplauz. Bosnjaci debelo pate od sindroma naivan ko ‘92, pa i ako ne zvizdis onda si naivan i opet ce te klati. Zamisli tu pricu o klanju uopste uvesti u ovu temu, ko ovaj gore.![]()
![]()
Samo zviždat i ćerat ovo od sebe. Jedino tako će nas poštovat. Pa ljudi su onaj čaršaf onoliki za murata razapeli prije par dana. Bolesnici.
Gazi srbiju 
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Čuj debila šta pišu hahah eto dočekali bi nas četalji sa cvijećem da nije bilo zvižduka večeras? Bio sam na Marakani 2005. i jedva smo izvukli živu glavu. Eto vi ćete nam reći kako će nas "braća Srbi" dočekati u Beogradu. 
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 30 nov 2025, 20:20, ukupno mijenjano 3 puta.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, adrenaline323, alan_kardec, Amazon [Bot], bordobijeli, bvsic, CAGarfia, Cwirek, darker10, DjaniTarik, filip13, GG3, GIBRA, Google Adsense [Bot], guillermo, Hazre, Kaunas, kolezeljovac, legendarnadruga, LenyYoro15, lumani, MElloo, Mmm13, napapijri1987, NebeskaSila96, Nemanja86, newton_heath_lyr, signalidunapark, TofiTofita, TripleThreat, Vaya, Zagor, zaostrog, zeljovolimte i 294 gosta.