Nadji mi jednog igraca Francuske koji je u boljoj formi od Spahica,Dzeke,Pjanica,Ibisevica,Ibricica,Misimovica,Hasagica? ne kazem da cemo ih pobejditi 3:0,ali sam siguran da ih mozemo pobjediti na punom Kosevu!!! Francuska nikad nije bila losija,i ako cemo se ovakve Francuske bojati onda i ne zasluzujemo EP! ako ih sad ne pobjedimo,vjerujte necemo nikad! mada je i remi dobar rezultat,ali ovakvu Francusku moramo pobjediti!! Francuska igra bez skoro cijelog tima,bez jednog Riberiya,Anelke,Abidala,Evre,Sahe itd.. ovaj tim sto sada igra za njih je totalno neuigran,trebaju im citave kvalifikacije da dodju do neke igre...i to je nasa najveca sansa!delija je napisao/la:Uh jesam ja skeptican po pitanju ove tekme.SAmo mi se vrti rezultat od O:2 u glavi.Dovoljno je da Francuzi pocnu vrsiti pritisak na nasu zadnju liniju i nas nema nigdje.Jednostavno niko nema da iznese tu loptu i onda standardna igra,vrati Hasagicu i nek on izbije loptu.Nemamo mi def. veznog da iznese loptu,Rahimaga je odlican u defanzivi al se mozes slikati sa njim kad treba kakav pas proturiti..
MOzda je to i neki imunitet organizma da odmah na najgore misli kad su nase reprezentacije upitanju.Manji stres poslije bude
07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: 07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
[youtube][/youtube]
Ako je ovo lose onda stvarno.Jedino im fali realizacija,a moli se da protiv nas ne prorade.Mi sa onakvom odbranom uvijek mozemo primiti gol,kao sto ga i mozemo dati
Ako je ovo lose onda stvarno.Jedino im fali realizacija,a moli se da protiv nas ne prorade.Mi sa onakvom odbranom uvijek mozemo primiti gol,kao sto ga i mozemo dati
treba se cuvat valbuene... bog zna kako ce lulic s njim 

ser del barça es el millor que hi ha !
- Evil Genius
- Kontakt:
francuzi su jaka repka koja ima problem s efikasnoscu tj sa zavrsnicom jer kad pogledate ko im igra u napadu (donekle je benzema izuzetak) to su sve igraci koji su nivo ispod nasih. s druge strane, njihova igra nije nimalo losa sto se da vidjet i iz ovog klipa gore tako da se moze vrlo lahko desit da prorade upravo protiv nas (kakve smo srece, vrlo je vjerovatno da ce se to desit). mi defintivno imamo sanse i mozemo igrat s njima (cijela europa tako misli), medjutim, moramo znat da smo se nasli u toj situaciji ne zbog nase igre i jakih rezultata vec samo zbog toga sto su francuzi u **** trenutno
nas problem je uvijek bio psihicke prirode jer igrackim kadrom ne zaostajemo puno ni za jacim repkama od francuske i ova euforija koja se stvorila oko reprezentacije bi nas mogla kostat dobrog rezultata, tako da predvidjam nerjesen rezultat, razocarenje cijele nacije i pljuvanje po selektoru

nas problem je uvijek bio psihicke prirode jer igrackim kadrom ne zaostajemo puno ni za jacim repkama od francuske i ova euforija koja se stvorila oko reprezentacije bi nas mogla kostat dobrog rezultata, tako da predvidjam nerjesen rezultat, razocarenje cijele nacije i pljuvanje po selektoru

''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
-
- Kontakt:
veoma bitno spomenuti da su se francuzi razmahali jer se bjelorusija branila. i to je veoma bitno. siguran sam da da ce se momci izgubiti kada mi krenemo da ih pritiscemo. i da cijela evropa misli da mozemo dobiti osim vahe. 

strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
januar je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:januar je napisao/la:Karti za tekmu sa Francuzima vise nema!Koliko je tačna informacija ?
Nema karti drug ni na mapi ,a informacija ti je tacna 100% ko ti drugacije kaze reci mu da laze!
Sta ima 100% nisam te prepoznao.Karti ima ja jutros kupio u Centrtransovoj agenciji na Autobuskoj stanici.I ostalo je pred onom tetom jos Bogami veliki bunt.

Zadnja izmjena: 123456, dana/u 07 sep 2010, 09:31, ukupno mijenjano 1 put.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Zaista je lijepo otici na portal kao sto je goal.com pa kada se vidi da skoro cijela europa i svijet ima simpatije prema BIH i skoro svaki takav komentar je da BIH ima veoma jak tim posebno napad i mlad! Naravno svi predvidjaju poraz pijetlova, pa trebalo bi biti!
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
Ova anketa da je tako nazovemo sigurno ne bi bila prava ako ne bi dobili komentar trenera Željezničara, aktuelnog prvaka države, Amara Osima koji nam je na pitanje kako bi se postavio u sutrašnjoj utakmici odgovorio u svom stilu:
Dajte molim vas, nemojte mi tih pitanja, nije moje da govorim kako bi se ja postavio, sljedeće pitanje, kazao je Osim te prokomentarisao igru Francuza koji sutra u ne baš lijepoj atmosferi unutar svoje reprezentacije stižu na Koševo:
Ako ih sad ne dobijemo, onda nećemo nikad. Pa oni su izgubljeni, ma ne znaju gdje se nalaze. Prije početka kvalifikacija ostali su bez nekoliko važnih igrača koji su suspendovani a onda su im se povrijedili još neki. Oni su tim kompletirali prije sedam dana i još se traže, nemaju igru, teško da se mogu tako brzo uigrati. Mislim da uz pametan pristup sutrašnjoj utakmici, naša reprezentacija može do pobjede.
Poraz od Bjelorusije po mnogima je mač sa dvije oštrice pred sutrašnju utakmicu. Sa jedne strane dodatno je poljuljana atmosfera u francuskom taboru dok sa druge mnogi očekuju Francusku koja će zapeti svim silama.
Me ne mogu oni zapeti ničim kad to ne znaju, poraz od Bjelorusije nije bio slučajan. To nije stara Francuska, oni se u teškoj situaciji nalaze već dvije godine, nema tu one prave igre, mada dosta bolje igraju u gostima. Da li napasti ili braniti se sutra? Ja mislim da ih napasti od prve minute i ne bi bila neka velika mudrost, najbitnije je da čekamo svoju šansu i da ne srljamo a ja vjerujem da protiv ovakve Francuske možemo do pobjede, kazao je Osim.
Dajte molim vas, nemojte mi tih pitanja, nije moje da govorim kako bi se ja postavio, sljedeće pitanje, kazao je Osim te prokomentarisao igru Francuza koji sutra u ne baš lijepoj atmosferi unutar svoje reprezentacije stižu na Koševo:
Ako ih sad ne dobijemo, onda nećemo nikad. Pa oni su izgubljeni, ma ne znaju gdje se nalaze. Prije početka kvalifikacija ostali su bez nekoliko važnih igrača koji su suspendovani a onda su im se povrijedili još neki. Oni su tim kompletirali prije sedam dana i još se traže, nemaju igru, teško da se mogu tako brzo uigrati. Mislim da uz pametan pristup sutrašnjoj utakmici, naša reprezentacija može do pobjede.
Poraz od Bjelorusije po mnogima je mač sa dvije oštrice pred sutrašnju utakmicu. Sa jedne strane dodatno je poljuljana atmosfera u francuskom taboru dok sa druge mnogi očekuju Francusku koja će zapeti svim silama.
Me ne mogu oni zapeti ničim kad to ne znaju, poraz od Bjelorusije nije bio slučajan. To nije stara Francuska, oni se u teškoj situaciji nalaze već dvije godine, nema tu one prave igre, mada dosta bolje igraju u gostima. Da li napasti ili braniti se sutra? Ja mislim da ih napasti od prve minute i ne bi bila neka velika mudrost, najbitnije je da čekamo svoju šansu i da ne srljamo a ja vjerujem da protiv ovakve Francuske možemo do pobjede, kazao je Osim.
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
- BH_Patriot
- Kontakt:
u akciji za bjeloruski gol mislim da je sudija trebao dosuditi ofsajd!delija je napisao/la:[youtube][/youtube]
Volim te Bosno!!!
Na ovom snimku u 1:34 cist penal nad Misketom nam nije priznat, kad smo izgubili na Kosevu od Francuza sa 1:2 red bi bio veceras da ih ponizimo... al zamislite pobjedimo ih i poslije nas Platini suspenduje nehtjedne da odri onaj sastanak sa celnicima naseg saveza... to bi bila tragedija...

mB!
- masinovodja
- Kontakt:
Mogu samo rec da smo nahebali od Bjelorusa. 

Neće nikako,ubiče gaScof1eld je napisao/la:treba se cuvat valbuene... bog zna kako ce lulic s njim

...nisu mogli da te ugase!!!
POBJEDA -
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- Principatus
- Kontakt:
Mislim da ce nam i danas trebati jedan rani gol, i da treba od pocetka igrati kao da nemamo sta izgubiti. Nadam se da ce Safet igracima psihicki osloboditi glave pred ovu utakmicu i ovu polako previsoku euforiju. Nikako nesmijemo dozvoliti, da se Francuzi razigraju, razujure, da dobivaju kornere i prekide. To nama treba, a to se ne dobiva povlacenjem na svoju polovinu. Kao sto Safet rece, mi nismo ta momcad koja ce se citavu utakmicu braniti, jednostavno ne lezi u prirodi naseg najaceg sastava.
Utakmica protiv Turske je za mene primjer par excellence. Pustamo da nas Turci stisnu, i kratko poslije pocetka utakmice primamo gol. Sta se poslije toga desava je veoma interesantno. Nasa ekipa koja nema sta izgubiti pocne da igra svoju igru, dize toliki pritisak, u centru i u napadu na Turke, da cak jedna Turska koja je poznata za to da se neda stisnuti, pa cak ni od jedne Njemacke na EP08, pocinje da se povlaci, ulijeva se nervoza, naprimjer Miske krade loptu zbunjenom odbrambenom igracu etc. I onda pada slobodni udarac za nas. Taj gol koji onda pada je jednostavno bio prisilit nasom igrom, on je morao kad tad da padne. Tih 30 minuta smo jednostavno nadigrali Turke. Isto tako prvih 20 minuta protiv Spanske, gdje ih je mnogo srece i jedan Casillas spasio, a njihova odbrana je pucala nekoliko puta. Nadam se slicnoj igri danas, ali sa opreznoscu i pametnoj igri kao u prvom dijelu utakmice u Njemackoj. Igramo protiv jedne mlade i neiskusne ekipe, nasi igraci su uigrani, napasti i natjerati ih na gore navedeno, da im pucaju redovi, nervoza se ukljuci. Mislim da ce Safet to uraditi. Danas se nadam da ce se pokazati zasto nam valjaju Miske i Pjana, Dzeko i Ibisevic zajedno, jel ustopati ih nemogu sve, pa i kada bi ima jos Ibricic, ili Lulic ili Mujdza. Od Lulica ocekujem danas dobru igru, jer je imao vremena da se navikne i izgubi nervozu, isto tako je bilo sa Mujdzom. Ako nasi reprezentativci budu pomagali pozadi i igrali kolektivno ne vidim problema. Nasa masinerija se protiv Luxemburga ukljucila 15 minuta i ponovo se iskljucila poslije 3 gola. Protiv Francuske ocekivam mnogo duzu takvu igru i najzad pokazivanje pravog naseg potencijala koji je sjevnuo protiv Njemacke, jos kad nam je defenziva bila mnogo slabija (Mravac na desnoj strani), dakle ako uspijemo dati rani gol...sve je moguce.
Nisam euforican, ali optimista. Kao sto ne razumjem podcjenjivanje, nema razloga za pesimizam i suvise precjenjivanje ove "ekipe". Znam da su jos uvjek jaki, ali sta bi radili da igra jedan Ribery, Evra itd., odmah se predali? Ovo danas je jedna utakmica koja se veoma realisticno da pobjediti, ostalo je da se vidi na travnjaku. Igracima dati podrsku u svakom slucaju i ishodu utakmice, jer svi znamo da ce dati danas sve od sebe.
Utakmica protiv Turske je za mene primjer par excellence. Pustamo da nas Turci stisnu, i kratko poslije pocetka utakmice primamo gol. Sta se poslije toga desava je veoma interesantno. Nasa ekipa koja nema sta izgubiti pocne da igra svoju igru, dize toliki pritisak, u centru i u napadu na Turke, da cak jedna Turska koja je poznata za to da se neda stisnuti, pa cak ni od jedne Njemacke na EP08, pocinje da se povlaci, ulijeva se nervoza, naprimjer Miske krade loptu zbunjenom odbrambenom igracu etc. I onda pada slobodni udarac za nas. Taj gol koji onda pada je jednostavno bio prisilit nasom igrom, on je morao kad tad da padne. Tih 30 minuta smo jednostavno nadigrali Turke. Isto tako prvih 20 minuta protiv Spanske, gdje ih je mnogo srece i jedan Casillas spasio, a njihova odbrana je pucala nekoliko puta. Nadam se slicnoj igri danas, ali sa opreznoscu i pametnoj igri kao u prvom dijelu utakmice u Njemackoj. Igramo protiv jedne mlade i neiskusne ekipe, nasi igraci su uigrani, napasti i natjerati ih na gore navedeno, da im pucaju redovi, nervoza se ukljuci. Mislim da ce Safet to uraditi. Danas se nadam da ce se pokazati zasto nam valjaju Miske i Pjana, Dzeko i Ibisevic zajedno, jel ustopati ih nemogu sve, pa i kada bi ima jos Ibricic, ili Lulic ili Mujdza. Od Lulica ocekujem danas dobru igru, jer je imao vremena da se navikne i izgubi nervozu, isto tako je bilo sa Mujdzom. Ako nasi reprezentativci budu pomagali pozadi i igrali kolektivno ne vidim problema. Nasa masinerija se protiv Luxemburga ukljucila 15 minuta i ponovo se iskljucila poslije 3 gola. Protiv Francuske ocekivam mnogo duzu takvu igru i najzad pokazivanje pravog naseg potencijala koji je sjevnuo protiv Njemacke, jos kad nam je defenziva bila mnogo slabija (Mravac na desnoj strani), dakle ako uspijemo dati rani gol...sve je moguce.
Nisam euforican, ali optimista. Kao sto ne razumjem podcjenjivanje, nema razloga za pesimizam i suvise precjenjivanje ove "ekipe". Znam da su jos uvjek jaki, ali sta bi radili da igra jedan Ribery, Evra itd., odmah se predali? Ovo danas je jedna utakmica koja se veoma realisticno da pobjediti, ostalo je da se vidi na travnjaku. Igracima dati podrsku u svakom slucaju i ishodu utakmice, jer svi znamo da ce dati danas sve od sebe.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- BH_Patriot
- Kontakt:
Jos 9 sati , ko ce izdrzati 

Pobjedjujemo 110%
Sretno momci !!!

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Interista di cuore
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
[youtube][/youtube]
naprijed momci
samo hrabro
naprijed momci
samo hrabro
Semper Fidelis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.