KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Koji doktor uvodi westa i delalica kad se utakmica rjesava
Ne igram kladionicu. Kako se ono zove h, prekosutra veliko H na Budućnost. Drugi tim Budućnosti ili juniori te iste ekipe su bolji od ove ekipe Bosne. Čak poimenično i nije losa ekipa koliko je vodjena prelose…
-
- Kontakt:
Kako igraju Atic Halilovic i Young,nema nikakve razlike. Izvode cuda po terenu. Ovi Poljaci u organizaciji napada svemirski brod u odnosu na ovo sto nasi rade. A opet i ako zijane ,zijanice zbog par idiotskih gresaka.
Al najbolji igrac veceras Persons ne vidi parketa u 4.
-
- Kontakt:
bjezi skupina neznalica.......
Hendikep ?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Sramno u bosni nema ko odigrati 1 na 1
Bas izgledaju beskrvno i nepovezano. Sad mu Zubac igra zavrsnicu, a odigrao je svega 3 minute i za njega se dokazano zna da nema poene u rukama.
Glatko izgubiti protiv ovako lošeg protivnika je sramota.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Halilovic goli qurac od igraca, a Damjamovic pokazuje da je ovo prevelik zalogaj za njega, uzasno vodjenje ekipe.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Od mene na izborima ima glas onaj koji zakonom zabrani da se profesionalni klubovi finansiraju iz budžeta sa bilo kojeg nivoa.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Užasno složen roster i užasno vođen.
Klasicno izvlacenje para, pored tolikih financija uci u takmicenja bez trenera je uzasno glupo.
Ako zijani prekosutra od Budućnosti, a sve su prilike da hoće, ne vidim nijedan razlog da Aco i dalje bude trener. Igrači kao igrači nisu loši ali su užasno vođeni iako ima i do njihove qurcobolje za šta ne može biti opravdanje nekvalitet trenera.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Prijatelju.
Prvo, neće biti ni 2 milje ljudi. A protiv Ilirije u ABA 2 bilo 7.
Drugo, ako kojim slučajem Bodna izgubi 15 razlike, to će biti uspjeh.
Treće, ako Bosna u ovom regularnom dijelu bude imala 2 pobjede, govorim u ABA ligi to će biti uspjeh.
Suma sumarum, bruka i sramota. Ne zbog poraza, već znog načina na koji si poražen 2 puta. Amaterizam u svakom pogledu.
-
- Kontakt:
Trener mora dobiti otkaz i gotovo, bez obzira na neizbalansiran roster, na generalno losu energiju ekipe, na potpuno nespremne igrace poput Halilovića, na Younga cija motivacija djeluje sumnjivo u najmanju ruku, na nepostojanje ozbiljne centarske linije, bez obzira na sve to ovakvo vodjenje ekipe je očajno.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Prosle sezone smo se bar mjesec dva zavaravali i vikali hajde da se uigra prije nego smo skontali da nema pomoci. 

-
- Kontakt:
Vidi, ocigledno je da ti pratis kosarku, sto je izuzetno pohvalno, ali stvari koje ja napisem su vise iz svijeta struke. U stalnom sam kontaktu sa trenerima, sadasnjim, bivsim, menadzerima, sadasnjim i bivsim igracima, itd.Ghuraba je napisao/la: ↑15 okt 2025, 19:34Kako ce biti greska igranje fibinog kupa, ako su bez toga bili primorani igrati domace prvenstvo? Ovako mogu izgubiti tih 6 utakmica u grupi i poslije su slobodni od polovine novembra. U suprotnom, morali bi igrati domacu ligu i uporedo igrati 2 utakmice sedmicno do kraja sezone.DirkNowitzki je napisao/la: ↑14 okt 2025, 22:41Iako nisam imao insajderske informacije, jucer mi je receno da je Young totalno nemotivisan na treninzima. Moja procjena da ce tesko docekati decembar u Bosni, ce se na kraju obistiniti. Audige samo gleda kos, napucava svoju statistiku, sto je itekako vidljivo. Parsons je provalio Acu, da uopste ne moze da se nametne.
Kolika je greska bila igrati ovaj nebitni FIBA cup pokazuje cinjenica da ce igrati u srijedu u Poljskoj, a onda cini mi se da ide Lublin-Bergamo-Sarajevo, tako da bi trebali doci u cetvrtak oko 6/7 u Sarajevo, a u petak da igraju od 18:30 protiv Buducnosti, a u srijedu onda Murcia. Onda na sve to ide Cedevita.
Pokusaj da se podvali da su karte jeftinije, a karte od 35,00 KM ostaju iste ustvari samo pokazuje kolika je pogubljenost na djelu.
Audige je sve samo ne sebican. Ako se dobro sjecam, nije uzeo nijedan los sut protiv Mege, sto se ne moze reci za Westa i Delalica, koji se uzive na parketu kao da su glavne zvijezde tima. Audige zasad isporucuje najvise od novajlija stranaca (na obje strane parketa), za razliku od preostale trojice. Young ne igra odbranu uopste (ako i odigra kvalitetno u napadu), a Persons jos uvijek nije pokazao ni 5% od onoga sto je prosle sezone u Krki radio (do veceras ga nigdje nije bilo). Joesaar zasad nije dobio pravu priliku. Veceras ga evo nikako nije uvodio u igru u prvom poluvremenu, sto nema veze sa zdravim mozgom (izuzev ako i dalje nije rovit). Bojim se da bi on mogao zavrsiti kao Finac lani...
Damjanovic nije dorastao ovom nivou i strah me da ce vec biti prekasno kad se Barbaric odluci da ga zamijeni. Najjace mi bude kad u petorku stavi Delalica, Zubca i Kovacevica - 3 igraca koji pokrivaju istu poziciju, a on ih rasporedi na 3 razlicite.![]()
Zasto je greska Fiba Cup? Donosi samo troskove i probleme u organizaciji. Evo npr. ekipa ce nakon veceras doci sutra u popodnevnim satima, ni 24 sata do utakmice protiv Buducnosti koja poslije Spartaka nema prava na kiks. Ovo nije greska nego KATASTROFALNA greska.
Za sta ce ti razvojni tim? Da u njemu igraju igraci od 20/21 godinu? Ako ce sa 21 godinom igrati A1 ligu, za njih nije kosarka, za njih je ili studij ili neki drugi posao. Bacit ce i ove sezone more novca na razvojni tim, bacit ce na Joju 3.000,00 eura mjesecno i dobit cemo sta? Niti jedan od tih nije spreman da igra ni nase prvenstvo.
Puno je bolja opcija bila da igras domace prvenstvo sa 3/4 talentovana igraca. Ali, nema ko da probere talentovane igrace, Pepiju je dao 50.000,00 da mu kao razvija dvojicu, a Pepi je njemu nasao Joesara.
Drago mi je da je svima jasno ono sto sam trubio zadnja 3 mjeseca, da nema nista licno protiv Dubravka.
Jos sam generalno filtrirao informacije, nisam zelio da iznosim njegove nebulozne ego trip poteze i sta je radio, kako se sva zavrsava i kako je doslo do svega ovoga.
Nikakve ove veze nema ni sa Damjanovicem, ni sa igracima, itd. Riba smrdi od glave, ali on nece otici. I da ode, nema ga ko zamijeniti. To je veca tuga jos. Damjanovic je svojevremeno otjeran iz Slavije, covjek ne moze biti trener Youngu, Personsu, Aticu, itd. Atic je svoje najbolje partije pruzao pod Adisom, jer Adis mu se moze nametnuti, za razliku od Ace. Joesar ce na kraju zavrsiti kao Finac Bolmgren. Samo sto Janari mnogo, mnogo vise kosta. Sto se tice Audigea, ako poznajes nekoga iz strucnog staba ili od igraca, pitaj pa ces cuti.
Na kraju jedinom Kovacevicu nema se sta zamjerit frajer igra i vise od svojih mogucnosti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.