LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

amerosm
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la amerosm » 27 apr 2013, 10:56

Uredu je izgubiti protiv Spursa bez cetiri igraca iz rotacije, ali dopustiti sebi da te isti nabiju 31 razlike. :? :?
Howard je nakon utakmice bio ljut i razocaran, a sigurno je da Kupchaka od sutra ceka tezak posao. Takodjer mislim da bi se trebalo zahvaliti D`Anotni-ju na (ne)ucinjenom poslu, jer ekipa koja ima sistem sinoc bi takodjer izgubila, ali ne bi bilo 31 razlike.

Treba pokusati prvo zadrzati Howarda, pa onda pokusati dovesti Scotta ili McMillana, ali bih ja licno najvise na klupi volio vidjeti Montya Williamsa za kojeg smatram da ce biti veliki strucnjak, ali je to skoro pa nemoguce.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 27 apr 2013, 11:04

amerosm je napisao/la:Uredu je izgubiti protiv Spursa bez cetiri igraca iz rotacije, ali dopustiti sebi da te isti nabiju 31 razlike. :? :?
Howard je nakon utakmice bio ljut i razocaran, a sigurno je da Kupchaka od sutra ceka tezak posao. Takodjer mislim da bi se trebalo zahvaliti D`Anotni-ju na (ne)ucinjenom poslu, jer ekipa koja ima sistem sinoc bi takodjer izgubila, ali ne bi bilo 31 razlike.

Treba pokusati prvo zadrzati Howarda, pa onda pokusati dovesti Scotta ili McMillana, ali bih ja licno najvise na klupi volio vidjeti Montya Williamsa za kojeg smatram da ce biti veliki strucnjak, ali je to skoro pa nemoguce.

covjeka koji nije vidio 2 krug playoffa u zadnjih 6,7 godina ;)

za vas :arrow: mike budenholzer, i novo lice brian shaw ;)

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 27 apr 2013, 12:52

amerosm je napisao/la:Uredu je izgubiti protiv Spursa bez cetiri igraca iz rotacije, ali dopustiti sebi da te isti nabiju 31 razlike. :? :?
Ma nista neocekivano...dozvoljavao je Mike ovakve poraze i sa najboljim sastavom.

Nisam gledao ali vidim Goudelock 20 poena...nevjerovatno da momak nije mogao igrati 5 minuta po mecu u regularnom dijelu sezone iako je i proslu sezonu pokazao da moze biti koristan.

Ne moze Mike docekati sljedecu sezonu u Lakersima-to je sigurno.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 27 apr 2013, 13:00

adnan24 je napisao/la:
Ma nista neocekivano...dozvoljavao je Mike ovakve poraze i sa najboljim sastavom.

Nisam gledao ali vidim Goudelock 20 poena...nevjerovatno da momak nije mogao igrati 5 minuta po mecu u regularnom dijelu sezone iako je i proslu sezonu pokazao da moze biti koristan.

Ne moze Mike docekati sljedecu sezonu u Lakersima-to je sigurno.

jesi siguran u to???

Ja sam zapravo suprotnog misljenja. Idiot ce ostaviti idiota na klupi
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 27 apr 2013, 13:07

majestic24 je napisao/la:jesi siguran u to???

Ja sam zapravo suprotnog misljenja. Idiot ce ostaviti idiota na klupi

Ma nema sanse...iako kako sam vec pisao,bolje da nisu ni usli u play off,on bi vec sad bio bivsi trener-ovako se samo dodatno izblamirase.

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 27 apr 2013, 17:09

ocekivan poraz s ocekivanom razlikom jbg...sezona katastrofalna krenuvsi od povreda do trenera , ma sve : / sad potpisat s dvajtom ugovor primarni cilj treba bit pa cemo vidit sta dalje :D
hit you with so many rights you gonna beg for a left

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 27 apr 2013, 19:13

Primarni cilj treba biti komplet rekonstrukcija ekipe. Zadrzati Dwighta, i okruzit ga kvalitetnijim suterima, igracima koji su brzi i sposobni da igraju normalnu odbranu. Na klupi mora biti neko ko ce dati doprinos, a ne igraci kakav je Meeks, kojeg moras pogodit loptom na otvorenom sutu da nesto zabije, ili jos neka hrpa igraca koji kad udju ne znaju gdje su i sta rade, potpuno su neagresivni ofanzivno, itd itd..

Ma sta ko prico, LA je i dalje top destinacija u ligi, i kao grad, i kao klub sa velikom tradicijom, slavom, novcem, navijacima, i svime sto ide uz to. Rebuilding ekipe se moze uradit dosta brzo i efikasno...pa nismo Bobketsi, uz duzno postovanje...

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 27 apr 2013, 20:05

sundancekid je napisao/la:Primarni cilj treba biti komplet rekonstrukcija ekipe. Zadrzati Dwighta, i okruzit ga kvalitetnijim suterima, igracima koji su brzi i sposobni da igraju normalnu odbranu. Na klupi mora biti neko ko ce dati doprinos, a ne igraci kakav je Meeks, kojeg moras pogodit loptom na otvorenom sutu da nesto zabije, ili jos neka hrpa igraca koji kad udju ne znaju gdje su i sta rade, potpuno su neagresivni ofanzivno, itd itd..

Ma sta ko prico, LA je i dalje top destinacija u ligi, i kao grad, i kao klub sa velikom tradicijom, slavom, novcem, navijacima, i svime sto ide uz to. Rebuilding ekipe se moze uradit dosta brzo i efikasno...pa nismo Bobketsi, uz duzno postovanje...
Vi za brzi rebulding sanse nemate jer imate 4 igraca koja vam jedu citav cap space + Nasha,sto hoce reci da za mid level igraca prostora nemate a za minimalac igraju samo "levati" kakve vi vec imate..Nadali ste se nekoj formuli koju je Miami primjenjio,doduse iz nekih trade-ova ste doveli igrace ali svejedno koncept je isti,3 all stara i jos 2 igraca koja znaju igrati,samo sto ste se zeznuli,Nash ima skoro 40 godina,sve se manje igra bez centra,Kobe se povrijedio,Artest nicemu ne valja,klupa vam nema Birdmana,Allena,nemate Battiera itd itd dugo ljeto je pred vama,poneki novi igrac potpisan za minimalac vam nece puno pomoci,samo drugi trener koji ce igrati duze napade i bolji play u odbrani jer Nasha siluju vec 8 godina...
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 28 apr 2013, 00:56

Ma iskreno, ja se nadam nekom ludom potezu uprave. LA ima tradiciju da iz nicega dobije kvalitetnog igraca, izrotira se nesto, neko se prevari, neko izlevati, i puf ,eto igraca. Takav rasplet bi bio idealan, a kako rekoh, ne bi bilo prvi put da podvalimo nekome "levata" i nesto dobro ispadne iz svega toga.

Sto se tice te price o promjeni trenera, meni je to totalno sekundarna stvar. Nisam ja lud, naravno da znam vaznost kvalitetnog trenera, dobrog sistema, rada sa igracima itd., ali ljudi moji, mi smo ove godine mogli imat Philla, i da mu pomocnici budu Pop i Sloan, bilo bi nesto bolje, ali daleko od dobrog. Uz sve povrede, ovaj roster, godine igraca, manjak brzine, talenta, opet bi nas pregazili. Mozda ne bi bila metla, ali nista to znacajno drugacije ne bi bilo. Po mom sudu, previse je tu price bilo o treneru, jer na kraju krajeva, trener ne igra na terenu vec igraci. Vec sam pisao, zna se kakav je LA, zna se kakve su zvijezde, koliko vremena treba za hemiju izmedju egoisticnih igraca, koliko treba vremena da se igraci prilagode Kobeu...itd.. Slazem se da D'antonijev sistem nema ni glavu ni rep, ali ne mislim da su on i Brown toliko losi treneri, da su nesposobni od all star igraca napravit iole normalnu ekipu. Jednostavno, roster se mora mijenjati...

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 28 apr 2013, 01:23

sluzbeno: i metta nece igrati 4. utakmicu, jos jedan poraz 20+ se sprema
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 apr 2013, 12:21

Dwight-ova djevojka preko Twitter profila napisala da bi najbolje bilo da D`Antoni napusti Lakerse i da isti dovedu Jacksona.

Sr.anja sto se Lakersa tice pocinju od veceras i bice svega...Trenutno je najvazniji Howard i treba punu paznju posvetiti njemu i vidjeti koje su njegove zelje i uslovi da potpise novi ugovor.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 28 apr 2013, 12:53

1,20 koeficijent na spurse u gostima protiv vas, prosto nevjerovatno
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 28 apr 2013, 13:09

Sezona za zaborav od pocetka do kraja. Ne ocekujem neke velike promjene (mada se kod Lakersa nikad ne zna), siguran sam da se ceka 2014 kad isticu glavni ugovori i tada krece stvaranje nove ekipe sampionskog kalibra.

Za sljedecu sezonu treba ojacati prije svega backcourt. Meeks nije igrac za Lakerse, Nash je gotov. Covjek ne moze da odigra 10 utakmica zaredom a ga nesto ne zaboli. Njemu plafon treba biti nekih 20-25 minuta po utakmici i to je to.

Dovesti nekog rezervnog centra jer ako se Hill povrijedi ponovo ce nam Jamison i Earl igrati na petici.
Mislim da cemo dovesti jedno 3-4 novih igraca za klupu i to je to.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 28 apr 2013, 13:34

Amnestiranje Bryanta je jedino rjesenje!
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 28 apr 2013, 16:01

Greivis je napisao/la:Amnestiranje Bryanta je jedino rjesenje!
:lol: :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 28 apr 2013, 16:02

Tebe treba amnestirati sa foruma.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 28 apr 2013, 16:08

BIHfan je napisao/la:
Definitivno. Najveći troler na ovom podforumu uz lbja i lenbiasa.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 apr 2013, 16:15

Carlo je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
Definitivno. Najveći troler na ovom podforumu uz lbja i lenbiasa.
Ja nisam trol,samo znam više od vas.

Lakersi trebaju tradeovati Howarda ukoliko žele šampionski tim u narednoj deceniji.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 28 apr 2013, 16:25

LBJ MVP je napisao/la: Ja nisam trol,samo znam više od vas.

Lakersi trebaju tradeovati Howarda ukoliko žele šampionski tim u narednoj deceniji.
Dovoljno si se do sada isprovaljivao s svojim izjavama, dosta te je.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 28 apr 2013, 19:55

LBJ MVP je napisao/la: Ja nisam trol,samo znam više od vas.

Slabo burazeru
Howard im je jedina sansa da sklope ekipu, odlaskom Howarda je moguce da budu Knicksi prije Amarea i Mela. ;)

odakle ti kupis info :?: Prosetaj malo na americke forume, mislim kad vec nisi u stanju gledat NBAtv, ESPN itd. malo makar citaj.

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.