Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- thekoplegend
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
.
Zadnja izmjena: thekoplegend, dana/u 07 sep 2014, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
hahaha a znamthekoplegend je napisao/la:nemoj nikad ulagati sve sto imas, ulozi onoliko koliko mozes a da ti ne bude bas zao ako padnessemica je napisao/la:Koliko je siguran par da i mi ulozimo sve sto imamo

namještena je, valjda prolazisemica je napisao/la:Koliko je siguran par da i mi ulozimo sve sto imamo

hoohoh znaci bit ce paricazgmiky je napisao/la:namještena je, valjda prolazisemica je napisao/la:Koliko je siguran par da i mi ulozimo sve sto imamo

ako ima u ponudi tko hoće neka proba da će biti penal ali to nije sigurno čisto onako možda budesemica je napisao/la:hoohoh znaci bit ce paricazgmiky je napisao/la:namještena je, valjda prolazisemica je napisao/la:Koliko je siguran par da i mi ulozimo sve sto imamo

evo da se ima sta pratiti veceras
sretno svima
Sarpsborg 08 FF-Rosenborg 4+ 2.65
Sarpsborg 08 FF-Rosenborg oba daju u 1.pol. 4.15
Sarpsborg 08 FF-Rosenborg 5+ 5.25
da se proba
Sarpsborg 08 FF-Rosenborg oba daju u 1.pol. 4.15
Sarpsborg 08 FF-Rosenborg 5+ 5.25
da se proba
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 19 maj 2014, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
j...m ti mrtve Basicu 

- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Promašio si temu, to se radi na temi chat i kukanje.Dzoni79 je napisao/la:j...m ti mrtve Basicu

Lose, minus od 7,25 i nije nesto,,al ne ide,, sutra igram jos X na jaci ulog,, ako ne prodjem pauza do daljneg...gonzales je napisao/la:Listic br.1
PANIONIOS - OLYMPIAKOS(-144,5+) - Z1 @1,85
Uplata: 15; Ev. dobitak: 27,75
Listic br.2
PAOK - PANATHINAIKOS(-8,5) - h1 @1,85
Uplata: 15; Ev. dobitak: 27,75
Listic br.3
PAOK - PANATHINAIKOS - kp1 @3,60
Uplata: 5; Ev. dobitak: 18,00
Olympiakos u zadnje cetiri utakmice niti jednom nije primio vise od 60 koseva,, super jaka odbrana krasi ekipu,, duzi napadi, tako da ce tesko veceras ici preko 144 kosa.
U prve dvije utakmice ekipa PAOKA je odigrala jako dobro protiv favorizovanog Panathinaikosa,,, porazi od 6 i 5 razlike i to u gostima,, danas igraju kuci, pred svojom publikom tako da mislim da mogu pokriti ovaj hendikep, a mozda i iznenade Panathinaikos.
Sretnooo
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Valur-Fram 5:3zgmiky je napisao/la:22h Valur - Fram - 1 1,85 10/10
Ovo je par od Letećeg Holandeza, pozdravlja vas i kaže da ovo ide za maxbet
veliko hvala letećem holandezu!
Leteeeciiiiii zdravlje te posluziloo 100 godina.zgmiky je napisao/la:Valur-Fram 5:3zgmiky je napisao/la:22h Valur - Fram - 1 1,85 10/10
- thekoplegend
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: thekoplegend, dana/u 07 sep 2014, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
ramos4 je napisao/la:
evo da se ima sta pratiti veceras
sretno svima

Veliko hvala Letecem i tebi zgmiky koji si prenio nama ovaj par i omogucio da uzmemo koji dinar.

evo malo NBA za nocas

hvala i tebi što guraš ovaj forumzgmiky je napisao/la:Valur-Fram 5:3zgmiky je napisao/la:22h Valur - Fram - 1 1,85 10/10

Lebron James 27,5 više 7,5(SK) više premier
Vcrs Heat nema pravo na gresku,a to znaci da Lebron mora biti na vrhunskom nivou,prvu utak 25 poena 10 skokova,ako uzmemo u obzir da indiana tesko moze ponoviti napadacku predstavu iz prve utak,skokovi bi trebali proc glat,a sto se poena tice,prvu 25 ali ukupno uzeo 18 lopti i pritom izveo samo 2 bacanja,mislim da ce vcrs imati minimalno 10 bacanja......
Vcrs Heat nema pravo na gresku,a to znaci da Lebron mora biti na vrhunskom nivou,prvu utak 25 poena 10 skokova,ako uzmemo u obzir da indiana tesko moze ponoviti napadacku predstavu iz prve utak,skokovi bi trebali proc glat,a sto se poena tice,prvu 25 ali ukupno uzeo 18 lopti i pritom izveo samo 2 bacanja,mislim da ce vcrs imati minimalno 10 bacanja......
Pozdrav ljudi, kako je? Ima li dobitaka u zadnje vrijeme
Odlučio singlirati jednu lijepu kvotu, na račun međ. omjera, pa da ne budem sam:
Lionsxii - Johor FC X @3.20 (Malezija)

Odlučio singlirati jednu lijepu kvotu, na račun međ. omjera, pa da ne budem sam:
Lionsxii - Johor FC X @3.20 (Malezija)
U desetom selu živi Antuntun!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.