odjeca, patike etc etc

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Marsal
Kontakt:

Re: odjeca, patike etc etc

Post Postao/la Marsal » 15 jan 2014, 15:27

tyler durden je napisao/la:Cuj ti cara, on ne izlazi jer se ostali sreduju ,po nekom novom trendu. Ostani u kuci i ne izlazi nikako.
Nisam mislio baš tako, nego govorim na ove nove trendove jer nama je uvijek bitno kako je ko obučen i šta nosi, zato kažem otkud nam para da sve ovo ispratimo, evo pogledaj gore čemu momčići od 18-19 god teže da budu obučeni ko da su sa modne revije sišli. :roll: Nije se počeo ni brijat a nosao bi kravate i pichke materine i iskreno nervira me to danas :roll: gdje god odeš yebeni 18-godisnjaci koji se oblače ko da im je 35. Teško je danas vidjet muško sa džinsom, duksom, jaknom i šta ti ja znam običnim patikama nego to sve neki swaggeri, sve pm a balavurdija. :roll:

Uostalom na kraju krajevu nije moje da me bude briga ali eto...nekad mi je teško progutat ili svarit nešto, jbg ja sam seljak čovjek i smatram da nije normalno koliko su mladi danas opčinjeni ili zaluđeni svojim izgledom, raznoraznim frizurama koje su vidjeli od Serhija Ramosa, Ronalda ili Džejka Gilenhala. :roll:

Opet to sam samo ja, ne kažem da sam upravu. Samo iznosim svoje mišljenje.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 jan 2014, 15:27

Slatinash_7 je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Sta ima veze sto netko nosi naocale zime? Ne prestaje sunce biti stetno, odnosno ne prestaje proizvoditi UV zrake samo zato sto je zima i manje klasicnih suncanih dana.
Da ne govorim o snijegu, pa duplo vise zbog odraza UV zraka ima nego ljeti, npr.
Naravno da steti Sunce i da smeta i sve to,ali dosta ljudi u Tuzli makar nosi naocale tek tako,sunca nigdje,zima,napolju vec pada mrak on nabio svoje Prada cvike kupljene kod kineza da nesto pokaze.takvi me likovi nerviraju i taj mi se neki stil oblacenja/nosenja ne svidja..
Ne kazem ja da ne nosi dosta ljudi i kao modni detalj naocale, a zasto i ne bi na kraju krajeva ako zeli, po cemu se to razlikuje od npr. sata osim sto mu je pri tom dobro i za oci, ali to sto je recimo oblacno ne znaci da sunce ne sija i da ne isijava UV zrake. Najbolji primjer za to? Otidji za oblacnog dana ljeti na plazu, nemoj stavljati nista na kozu, pa vidi kakav ces se vratiti popodne. To su za mene bespredmetne price. Ja ih nosim zato sto zelim i sto mi se svidja, pod jedan, a pod dva, zato sto drzim i do ociju. Ne vidim zaista nijedan jedini razlog zasto bi netko trebao prestati nositi naocale zimi, dapace, u krajevima gdje je snijeg i visoka refleksija su jos vaznije nego ljeti. Shvacam ti poantu, ali nema nista lose u tome, ne pricam o ljudima koji ih nose po noci, naravno.
...Život za Široki...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 15 jan 2014, 15:51

pa dobro, realno meni isto se ne svidjaju ovi sakoi, salovi, neke frizurice i slicno ali svako ima pravo da nosi sta zeli, sebi se oblaci ne oblaci se meni tako da nemam nikakvih problema, moja ozbiljna varijanta su kosulja, hlace i cipele normala neke, nikakva izmisljanja tople vode, o normalnim varijantama preko dana da ne govorim, nikad mi ne bi naumpalo da obucem onako u izlazak tokom dana, znaci neki odlazak na kafu ili slicno, neki sako, kosulju, da se "napucam" za takvu glupost ali eto, ima ljudi kojima bi, isto tako njima vjerovatno ne bi naumpalo obuci pamucnu sivu trenerku, patike, majicu i izac medju drustvo dok meni itekako bi, sve je to od osobe do osobe, od drustva do drustva :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 15 jan 2014, 17:41

Danas kupio ovaj parfem, ubija sve mirise oko mene :mrgreen: Preporucujem ga svima, odlican je

slika

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 15 jan 2014, 17:45

Recimo trenerka mi je previse lezerno za izlazak u grad i nervira me kada vidim da je to postao trend među ovim klosarcicima. Zna se gdje se oblaci trenerka, a ako ti se ne da sređivati obuci najobicnije farmerke i duks. Vazno je imati svoj stil. Nosim sto mi se sviđa, a pretezno su to neke jednostavne stvari. Mada sako povremeno nosim, ali treba znati procjeniti situaciju.

Sto se naocara tice, ok sve stoji i meni smeta refleksija snijega, doduse ih ne nosim zimi ali UV uglavnom nije argument jer ove plasticne od 5-10KM nemaju cesto zastite, cak su i opasne za nositi.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 15 jan 2014, 18:03

Ja kad se oblacim imam 4 varijante:

starke-hlace-majica-kosulja
starke-hlace-majica
starke-hlace-dukserica

Naravno uzmem i sako preko svega toga jer je nekako lezeran i sportski te odlicno stoji na tu kombinaciju.
Sat tu i tamo stavim dok u trenerci ne bih otisao u javnosti da mi neko plati.Jednostavno u tome se ne osjecam ugodno i to je jedini razlog.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 15 jan 2014, 18:10

Trenerku nosim samo kad trebam na trening
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 jan 2014, 18:33

nosim trenerku kad sam u kuci i kad idem da pijem negdje na vikendicu. treba imat malo i stila, ne valja svakakav u grad izlazit

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 15 jan 2014, 18:34

Desole je napisao/la:Recimo trenerka mi je previse lezerno za izlazak u grad i nervira me kada vidim da je to postao trend među ovim klosarcicima. Zna se gdje se oblaci trenerka, a ako ti se ne da sređivati obuci najobicnije farmerke i duks. Vazno je imati svoj stil. Nosim sto mi se sviđa, a pretezno su to neke jednostavne stvari. Mada sako povremeno nosim, ali treba znati procjeniti situaciju.

Sto se naocara tice, ok sve stoji i meni smeta refleksija snijega, doduse ih ne nosim zimi ali UV uglavnom nije argument jer ove plasticne od 5-10KM nemaju cesto zastite, cak su i opasne za nositi.

gledao sam prije nekoliko mjeseci emisiju na hrvatskom rtl-u gdje su provjeravali naocale i ove kineske cak imaju vise zastite od nekih orginala :D
*La Roma non si tifa, si AMA!*

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 15 jan 2014, 18:39

neki ovde ocito razlicito shvataju izlazak u grad, pa nije svakome izlazak u grad da se moraju zamaksuziti ili tako nesto, iz kuce pravo se ode na kafu/pivo tokom dana, nema tu potrebe za previse mudrovanja i razmisljanja o odjeci i obracanju paznje na to ko i kako ce te pogledati, slazem se da je bezveze u grad otici u trenerci pa makar i do marketa ako za taj odlazak u grad tj. put trebas izgubiti skoro sat vremena :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 15 jan 2014, 18:42

U trenerci samo do kafica u kvartu, na trening i slicno, a hodati Ferhadijom u njoj to nikako
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 15 jan 2014, 18:45

Ja cesto oko 12 u trenerci znam otic na kafu i meni to ne predstavlja problem, nije noc pa da se moram sredjivat nesto posebno.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

KiaKaha
Kontakt:

Post Postao/la KiaKaha » 15 jan 2014, 18:47

Trenerka stil volim vidjet na ljudima,koji ne izgledaju kao ofingeri i koji se bave nekim sportom,pa zbog prakticnosti i brzog zivota nose dukse,trenerke,tikepa i sl.
A najsmjesnija mi je furka,nakon swaggera,ova hooligan-dizel sa bojama semafora,ciji pripadnici ugl.u prosjeku imaju nesto iznad 60kg(zajedno s odjevnim predmetima,dakako).
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 15 jan 2014, 18:48

Gledao sam i ja tih emisija i nije bilo nekih iznenađenja. Sumnjam da je u prosjeku tako ali svakako da treba kupovati samo kod provjerenih prodavaca. Ja sam jedne kupio u Njemackoj na snizenju i dobio garanciju 2 godine. Kod nas sam kupio druge nesto ranije i sa njima sam poprilicno zadovoljan, nisam dobio nikakvu garanciju ali sam ih jednom izgrebao i ljudi bez problema sredili i nisu nikakvu naknadu trazili. Radi se o jednoj od poznatijih optika u gradu, blizu slatkog coseta. Inace i jedne i druge su Ray Ban.

Problem je jednim dijelom ta UV zastita, a drugo sto se kod ovih kineskih, ne znam sada tacno zbog cega, ali tacke u koje se gleda ne preklapaju.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 15 jan 2014, 18:52

Evolution87 je napisao/la:U trenerci samo do kafica u kvartu, na trening i slicno, a hodati Ferhadijom u njoj to nikako
+1
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 15 jan 2014, 18:56

ma ja sebe ne mogu zamislit ni u cemu drugom nego hlacama(samo slim fit :mrgreen: ) kada sam u gradu,na faxu... trenerka stil no fucking way :lol:
ne znam za vas ali kad dodje ovaj zimski-jesenski period ja sebe ne mogu zamisliti bez sala, ono imam bas finu kolekciju od nekih 5-6 salova i za mene su neizostavan asesoar, smatram ih jednom vrstom fetisa :lol:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 15 jan 2014, 19:04

Evolution87 je napisao/la:U trenerci samo do kafica u kvartu, na trening i slicno, a hodati Ferhadijom u njoj to nikako
Katkad i u školu sa njom, yebi ga, sportska gimnazija :mrgreen:
Ja te volim, volim Željo..

marcelo12
Kontakt:

Post Postao/la marcelo12 » 15 jan 2014, 19:09

enobarca je napisao/la:Danas kupio ovaj parfem, ubija sve mirise oko mene :mrgreen: Preporucujem ga svima, odlican je

slika
takodje ga koristim,doduse koristio...potrosila se bocica :D
vise je za ovog hladnijeg vremena. Ja se jednom namirisao kad je bilo toplije vrijeme pa nije bas fino xD
i dugotrajan je

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 15 jan 2014, 19:17

Uzeo sebi pre par dana, u Springfieldu, 79km, top su. ;)
slika

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 15 jan 2014, 19:20

slika
Ponovio sam se ovom stvarcicom
Thomas Müller - Fußballgott

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, alemsa, Giuseppe1 i 29 gostiju.