Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

MaGiCa
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la MaGiCa » 23 jul 2011, 20:23

effe_sa je napisao/la: pusti mi sad te priče bio drugoligaš, ovo ono..ti odmah odeš daleko od teme...bvb je bio gigant 90 tih godina, igrao značajnu ulogu u evropi, imao sjajnu ekipu...šta bi ti htio da se jedan klub stalno bori s bayernom za titulu i to je kao dokaz jačine lige :D :D :D :D :D ma sad je ovo presmiješno
Sta je, bre, presmesno :?:
Naravno da ako hoces da te smatraju superklubom mora da se uvek koljes sa najjacima. Roma je 11x bila druga u Serie A. Znaci 11 puta se ispred nje nasao samo jedan ili nijedan clan velike trojke. Ali, ni to nije bilo dovoljno za titulu. Zato Roma nije superklub, ali jeste jako ozbiljan i kvalitetan klub (istorijski gledano). E vi to nemate u BuLi.
Pored Rome postoje i ostali klubovi koji ulete u pricu, ali se zna da je velika trojka ta koja drzi konstantnost.
A ko to drzi u BuLi :?: Zato se mani, o Effenberze, tih gluposti, da kao ne znas sta je to konstanta i da ne znas da to protivnici BMa nemaju. Jer da imaju, ne bi BM uzimao titule ko iz sale.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 23 jul 2011, 20:27

Hare_BvB je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:Jedan BvB je blizu 15 godina bio drugoligas, ako se ne varam. Sa druge strane, npr. 1 Roma je bila u Serie B samo jednu sezonu (manje nego Milan, koji je 2 godine bio u drugoj ligi), kao i Juventus. Uvek u top5 ili oko te magicne cifre. Nemojte posle da se cudite sto za Romu kazem da je veci klub od BvB, iako mi je ona omrazena u Italiji, a BvB omiljen nemacki klub.
:lol: :lol:

[youtube][/youtube]
Pa smej se prijatelju, koliko oces. Tvoja stvar.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 23 jul 2011, 21:46

juventus 0244 je napisao/la:Ne znam jeste li upoznati, ali evo ako niste da podjelim sa vama, od jučer je počeo sa radom novi portal vezan uz Seriju A: http://www.calciobalkan.com/portal/index.php Vidim svaki klub ima zasebno svoju stranicu, dobra ideja, sad koliko će biti popraćena ostaje da se vidi :D!
Hvala lijepo, prijavit cu se obavezno, vjerovatno pod istim nickom kao i ovde, pa ako neko od vas bude tamo da se zna :P
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 24 jul 2011, 01:44

Puma je napisao/la:
juventus 0244 je napisao/la:Ne znam jeste li upoznati, ali evo ako niste da podjelim sa vama, od jučer je počeo sa radom novi portal vezan uz Seriju A: http://www.calciobalkan.com/portal/index.php Vidim svaki klub ima zasebno svoju stranicu, dobra ideja, sad koliko će biti popraćena ostaje da se vidi :D!
Hvala lijepo, prijavit cu se obavezno, vjerovatno pod istim nickom kao i ovde, pa ako neko od vas bude tamo da se zna :P
Neka te i tamo i ja sam se prijavio...

Ajde i ostali dodjite,cini mi se ko fin projekat.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 jul 2011, 01:48

Interista di cuore je napisao/la:
Puma je napisao/la:
Neka te i tamo i ja sam se prijavio...

Ajde i ostali dodjite,cini mi se ko fin projekat.
Haj prijaviću se i ja ,pošto sam poznat kao veliki Juventino ,i tamo moraju doći Magica i Šaban da nas je što više Juventina :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 24 jul 2011, 11:07

Niko mi nemože izvadit živce ko oni sa teme FC Bayern i Bundesliga :x
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 24 jul 2011, 11:44

Boateng_27 je napisao/la:Niko mi nemože izvadit živce ko oni sa teme FC Bayern i Bundesliga :x
Ko: kobaje ili mi :?: :lol: :mrgreen:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 24 jul 2011, 11:54

MaGiCa je napisao/la:
Boateng_27 je napisao/la:Niko mi nemože izvadit živce ko oni sa teme FC Bayern i Bundesliga :x
Ko: kobaje ili mi :?: :lol: :mrgreen:
ma nasikiro ga koeficijent :lol:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 24 jul 2011, 12:03

Dobra fora sa ovim sajtom o Calcio-u, mislim dobar pokusaj, vidjecemo koliko ce imati odjeka u javnosti :D
Support Velez, It's logical! ★

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 24 jul 2011, 12:09

a eto ko vi ste sjajni, ima vas par s teme serie A i drugih talijanski klubova samo dođete na temu bayerna i bundeslige i provocirate...i sve se zakuhalo odkako je bundesliga prestigla seriju A po koeficijentu...neki dan tamo se na bayernovoj temi vodi diskusija i dođe lik ništa ne pročita i napiše da ja pišem nebuloze il tako slično a lik nije u stanju jednu pismenu , normalnu rečenicu sastavit, a da ne govorimo da je ta rečenica još argumentovana...meni je smiješno da te neke diskusije prerastu u nebulozne, provokativne rasprave...ja kad sam ovde il na bilo kojoj stranici nekog talijanskog kluba nešto pisao, nisam nikad provocirao....e sad se nekad neko nađe uvrijeđen zato što mu kažeš svoje mišljenje i s nekim ljudima moraš oštriji stav pokazat jer izgleda nikad nisu naučili u životu šta je normalna diskusija...a da i malo pameti ima svi bi mi ljude koji provociraju i neargumentovano pišu stavili na ignore, još uz to osudili to ponašanje pa bi se ovde na svim podforumima vodile normalne diskusije i svi koji vole normalnu diskusiju bi uživali u tome...a da svi moramo imat isto mišljenje, ne moramo...hvala Bogu da su mišljenja različita inače ne bi bilo ni rasprava ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 24 jul 2011, 12:19

kad su provokacije u pitanju i pljuvanje bez razloga tu BL isto ima bolji koeficijent, samo nema Antona da podeblja prednost :mrgreen: isfrustriranost pojedinica Italijom i njenim klubovima prevazilazi normalu, pa kad ih i direktno upitas oni nemaju odgovor, na kraju ostaje nam ta misterija i da se prepiremo oko koeficijenta, sto sam ja licno prestao jer je postalo smijesno a i bitan je za opstanak ljudske rase veoma :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 24 jul 2011, 12:22

JuveSissoko je napisao/la:kad su provokacije u pitanju i pljuvanje bez razloga tu BL isto ima bolji koeficijent, samo nema Antona da podeblja prednost :mrgreen: isfrustriranost pojedinica Italijom i njenim klubovima prevazilazi normalu, pa kad ih i direktno upitas oni nemaju odgovor, na kraju ostaje nam ta misterija i da se prepiremo oko koeficijenta, sto sam ja licno prestao jer je postalo smijesno a i bitan je za opstanak ljudske rase veoma :D
pa ja te isfrustriranosti nemam, možda si i skontao to...protiv talijanski klubova nemam ništa...a bundesliga mi jeste draža, to je jasno ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 24 jul 2011, 13:19

JuveSissoko je napisao/la:kad su provokacije u pitanju i pljuvanje bez razloga tu BL isto ima bolji koeficijent, samo nema Antona da podeblja prednost :mrgreen: isfrustriranost pojedinica Italijom i njenim klubovima prevazilazi normalu, pa kad ih i direktno upitas oni nemaju odgovor, na kraju ostaje nam ta misterija i da se prepiremo oko koeficijenta, sto sam ja licno prestao jer je postalo smijesno a i bitan je za opstanak ljudske rase veoma :D
Stvarno, vala. Steta sto nije Tunjavi ovde, to bi bio rat... :twisted: :twisted: :twisted:
Kobaje se uzjogunile, traze od njihovog moda da nam zavede red. :lol:
Imam samo da im porucim ovo:

[youtube][/youtube]

Uz onu tradicionalnu sliku (na 2:13):

[youtube][/youtube]

http://www.spiegel.de/sport/fussball/0, ... 40,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;

slika

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 24 jul 2011, 15:50

@Magica:šta će nama mod kad te ja slomim u svakom duelu...ja sam ti samo rekao kad s ove teme sa mnom diskutuju ljudi koji prate fudbal onda je ok...al kad te tamo podržavaju ljudi koji toliko malo utakmica pogledaju a još su nepismeni da nešto obrazlože onda je smiješno diskutovat :D i vidim po clipovima živiš od prošlosti, pusti nam koji clip s utakmice slovačka-italija ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 24 jul 2011, 15:57

Hajmo nekom logikom:

Milan,Juventus,Inter,Roma > Bayern,Borussia,Schalke,Leverkusen,Sttutgart,Hannover.......

Titule LP:

Milan > svi svabski timovi.

Svjetska prvenstva:

Italija > Njemacka.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 24 jul 2011, 16:37

effe_sa je napisao/la:@Magica:šta će nama mod kad te ja slomim u svakom duelu...ja sam ti samo rekao kad s ove teme sa mnom diskutuju ljudi koji prate fudbal onda je ok...al kad te tamo podržavaju ljudi koji toliko malo utakmica pogledaju a još su nepismeni da nešto obrazlože onda je smiješno diskutovat :D i vidim po clipovima živiš od prošlosti, pusti nam koji clip s utakmice slovačka-italija ;)
Nisi zanimljiv vise. U redu je malo zezati, peckati, ali ti opasno trolujes - dodacu: bez potrebe. Sve je vec receno i objasnjeno. Samo, izgleda da su komplexi neizlecivi.

A kako da budu izlecivi kad te neko sabija nekih 80ak godina, gde i kako stigne :?: :roll:

[youtube][/youtube]

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 24 jul 2011, 16:40

@Magica: ti si taj koji najviše voli provocirat, koji pušta te clipove i slično....kad se pojaviš na bayernovoj temi dođeš da provociraš i slično...al ja sam ti jednom rekao ne treba ti dati ban jer ipak si nekad zanimljiv, al si opsesivno zaljubljen u talijanski fudbal i onda gubiš pojam o realnosti...a opsesija je kod čovjeka jako opasna pojava ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 24 jul 2011, 16:41

A_d_0 je napisao/la:Hajmo nekom logikom:

Milan,Juventus,Inter,Roma > Bayern,Borussia,Schalke,Leverkusen,Sttutgart,Hannover.......

Titule LP:

Milan > svi svabski timovi.

Svjetska prvenstva:

Italija > Njemacka.

Ti prijatelju, ne znas da postoji realm u kome je "monopol" zapravo "konkurentnost", a "nestabilnost" zapravo 'kvalitet".
Na svu srecu po nas - to je epska fantastika. A na svu nesrecu po kobasicare - toga ima samo na njihovom podforumu. ;)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 24 jul 2011, 16:43

effe_sa je napisao/la:@Magica: ti si taj koji najviše voli provocirat, koji pušta te clipove i slično....kad se pojaviš na bayernovoj temi dođeš da provociraš i slično...al ja sam ti jednom rekao ne treba ti dati ban jer ipak si nekad zanimljiv, al si opsesivno zaljubljen u talijanski fudbal i onda gubiš pojam o realnosti...a opsesija je kod čovjeka jako opasna pojava ;)

Ajde bre, covece, sjasi malo. Kako ti ne dosadi :?:
U redu je, razumeli smo te.
A sad: pali. 8-)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 24 jul 2011, 16:53

MaGiCa je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:@Magica: ti si taj koji najviše voli provocirat, koji pušta te clipove i slično....kad se pojaviš na bayernovoj temi dođeš da provociraš i slično...al ja sam ti jednom rekao ne treba ti dati ban jer ipak si nekad zanimljiv, al si opsesivno zaljubljen u talijanski fudbal i onda gubiš pojam o realnosti...a opsesija je kod čovjeka jako opasna pojava ;)

Ajde bre, covece, sjasi malo. Kako ti ne dosadi :?:
U redu je, razumeli smo te.
A sad: pali. 8-)
ja sam i onako mislio ici, nisi mi više zanimljiv, a bojim se za tvoje zdravlje...samo nemoj da ti jašeš po našem podforumu isto...i prvo se informiši malo bolje o njemačkom fudbalu...i ovo poredjenje repki je smiješno jer zna se ko je najviše eura osvojio...ne vidim gdje tu realnost...za par realnih "talijana" me čude da te trpe ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []