Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Dobra fora sa ovim sajtom o Calcio-u, mislim dobar pokusaj, vidjecemo koliko ce imati odjeka u javnosti 
Support Velez, It's logical! ★
a eto ko vi ste sjajni, ima vas par s teme serie A i drugih talijanski klubova samo dođete na temu bayerna i bundeslige i provocirate...i sve se zakuhalo odkako je bundesliga prestigla seriju A po koeficijentu...neki dan tamo se na bayernovoj temi vodi diskusija i dođe lik ništa ne pročita i napiše da ja pišem nebuloze il tako slično a lik nije u stanju jednu pismenu , normalnu rečenicu sastavit, a da ne govorimo da je ta rečenica još argumentovana...meni je smiješno da te neke diskusije prerastu u nebulozne, provokativne rasprave...ja kad sam ovde il na bilo kojoj stranici nekog talijanskog kluba nešto pisao, nisam nikad provocirao....e sad se nekad neko nađe uvrijeđen zato što mu kažeš svoje mišljenje i s nekim ljudima moraš oštriji stav pokazat jer izgleda nikad nisu naučili u životu šta je normalna diskusija...a da i malo pameti ima svi bi mi ljude koji provociraju i neargumentovano pišu stavili na ignore, još uz to osudili to ponašanje pa bi se ovde na svim podforumima vodile normalne diskusije i svi koji vole normalnu diskusiju bi uživali u tome...a da svi moramo imat isto mišljenje, ne moramo...hvala Bogu da su mišljenja različita inače ne bi bilo ni raspravaBoateng_27 je napisao/la:Niko mi nemože izvadit živce ko oni sa teme FC Bayern i Bundesliga
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- JuveSissoko
- Kontakt:
kad su provokacije u pitanju i pljuvanje bez razloga tu BL isto ima bolji koeficijent, samo nema Antona da podeblja prednost
isfrustriranost pojedinica Italijom i njenim klubovima prevazilazi normalu, pa kad ih i direktno upitas oni nemaju odgovor, na kraju ostaje nam ta misterija i da se prepiremo oko koeficijenta, sto sam ja licno prestao jer je postalo smijesno a i bitan je za opstanak ljudske rase veoma 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
pa ja te isfrustriranosti nemam, možda si i skontao to...protiv talijanski klubova nemam ništa...a bundesliga mi jeste draža, to je jasnoJuveSissoko je napisao/la:kad su provokacije u pitanju i pljuvanje bez razloga tu BL isto ima bolji koeficijent, samo nema Antona da podeblja prednostisfrustriranost pojedinica Italijom i njenim klubovima prevazilazi normalu, pa kad ih i direktno upitas oni nemaju odgovor, na kraju ostaje nam ta misterija i da se prepiremo oko koeficijenta, sto sam ja licno prestao jer je postalo smijesno a i bitan je za opstanak ljudske rase veoma
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Stvarno, vala. Steta sto nije Tunjavi ovde, to bi bio rat...JuveSissoko je napisao/la:kad su provokacije u pitanju i pljuvanje bez razloga tu BL isto ima bolji koeficijent, samo nema Antona da podeblja prednostisfrustriranost pojedinica Italijom i njenim klubovima prevazilazi normalu, pa kad ih i direktno upitas oni nemaju odgovor, na kraju ostaje nam ta misterija i da se prepiremo oko koeficijenta, sto sam ja licno prestao jer je postalo smijesno a i bitan je za opstanak ljudske rase veoma
Kobaje se uzjogunile, traze od njihovog moda da nam zavede red.
Imam samo da im porucim ovo:
[youtube][/youtube]
Uz onu tradicionalnu sliku (na 2:13):
[youtube][/youtube]
http://www.spiegel.de/sport/fussball/0, ... 40,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
@Magica:šta će nama mod kad te ja slomim u svakom duelu...ja sam ti samo rekao kad s ove teme sa mnom diskutuju ljudi koji prate fudbal onda je ok...al kad te tamo podržavaju ljudi koji toliko malo utakmica pogledaju a još su nepismeni da nešto obrazlože onda je smiješno diskutovat
i vidim po clipovima živiš od prošlosti, pusti nam koji clip s utakmice slovačka-italija 
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Hajmo nekom logikom:
Milan,Juventus,Inter,Roma > Bayern,Borussia,Schalke,Leverkusen,Sttutgart,Hannover.......
Titule LP:
Milan > svi svabski timovi.
Svjetska prvenstva:
Italija > Njemacka.
Milan,Juventus,Inter,Roma > Bayern,Borussia,Schalke,Leverkusen,Sttutgart,Hannover.......
Titule LP:
Svjetska prvenstva:
Italija > Njemacka.
Nisi zanimljiv vise. U redu je malo zezati, peckati, ali ti opasno trolujes - dodacu: bez potrebe. Sve je vec receno i objasnjeno. Samo, izgleda da su komplexi neizlecivi.effe_sa je napisao/la:@Magica:šta će nama mod kad te ja slomim u svakom duelu...ja sam ti samo rekao kad s ove teme sa mnom diskutuju ljudi koji prate fudbal onda je ok...al kad te tamo podržavaju ljudi koji toliko malo utakmica pogledaju a još su nepismeni da nešto obrazlože onda je smiješno diskutovati vidim po clipovima živiš od prošlosti, pusti nam koji clip s utakmice slovačka-italija
A kako da budu izlecivi kad te neko sabija nekih 80ak godina, gde i kako stigne
[youtube][/youtube]
@Magica: ti si taj koji najviše voli provocirat, koji pušta te clipove i slično....kad se pojaviš na bayernovoj temi dođeš da provociraš i slično...al ja sam ti jednom rekao ne treba ti dati ban jer ipak si nekad zanimljiv, al si opsesivno zaljubljen u talijanski fudbal i onda gubiš pojam o realnosti...a opsesija je kod čovjeka jako opasna pojava 
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
A_d_0 je napisao/la:Hajmo nekom logikom:
Titule LP:
Svjetska prvenstva:
Italija > Njemacka.
Ti prijatelju, ne znas da postoji realm u kome je "monopol" zapravo "konkurentnost", a "nestabilnost" zapravo 'kvalitet".
Na svu srecu po nas - to je epska fantastika. A na svu nesrecu po kobasicare - toga ima samo na njihovom podforumu.
effe_sa je napisao/la:@Magica: ti si taj koji najviše voli provocirat, koji pušta te clipove i slično....kad se pojaviš na bayernovoj temi dođeš da provociraš i slično...al ja sam ti jednom rekao ne treba ti dati ban jer ipak si nekad zanimljiv, al si opsesivno zaljubljen u talijanski fudbal i onda gubiš pojam o realnosti...a opsesija je kod čovjeka jako opasna pojava
Ajde bre, covece, sjasi malo. Kako ti ne dosadi
U redu je, razumeli smo te.
A sad: pali.
ja sam i onako mislio ici, nisi mi više zanimljiv, a bojim se za tvoje zdravlje...samo nemoj da ti jašeš po našem podforumu isto...i prvo se informiši malo bolje o njemačkom fudbalu...i ovo poredjenje repki je smiješno jer zna se ko je najviše eura osvojio...ne vidim gdje tu realnost...za par realnih "talijana" me čude da te trpeMaGiCa je napisao/la:effe_sa je napisao/la:@Magica: ti si taj koji najviše voli provocirat, koji pušta te clipove i slično....kad se pojaviš na bayernovoj temi dođeš da provociraš i slično...al ja sam ti jednom rekao ne treba ti dati ban jer ipak si nekad zanimljiv, al si opsesivno zaljubljen u talijanski fudbal i onda gubiš pojam o realnosti...a opsesija je kod čovjeka jako opasna pojava
Ajde bre, covece, sjasi malo. Kako ti ne dosadi![]()
U redu je, razumeli smo te.
A sad: pali.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- JuveSissoko
- Kontakt:
ne bih da se mjesam al moram reci, povecanje kvaliteta BL je evidentno, ali pojedinci dizu tu ligu i njen kvalitet tako ofirno i pretjerano da stvarno i ja moram se zabrinut za njihovo zdravlje, a sto je jos bitnije prilikom isticanja rasta kvaliteta BL lige opasno, nezdravo pljuju po Italiji, kao da je Italija bila jedini razlog sto BL je decenijama bila na marginama, tako da... ne znam za cije zdravlje bi se mi svi morali vise brinuti
p.s. procice decenije dok BL dostigne nivo Serie A koja je ista imala dva stoljeca, ako ga ikad dostigne, al necete nikad vidjet ili niste nikad vidjeli da su "zabari" se toliko nafurali na uspjeh svoje lige i pri tome pljuvali po tamo neko ligi koja nema veze sa njima sem sto je pretekla ih u koeficijentu, tako da, malo oko svoje "baste pokosite travu" pa cemo onda o zdravlju, kad se sjetim Antona, a vidim ima i nasljednika dosta, stvarno se zabrinem za njihovo zdravlje.
p.s. procice decenije dok BL dostigne nivo Serie A koja je ista imala dva stoljeca, ako ga ikad dostigne, al necete nikad vidjet ili niste nikad vidjeli da su "zabari" se toliko nafurali na uspjeh svoje lige i pri tome pljuvali po tamo neko ligi koja nema veze sa njima sem sto je pretekla ih u koeficijentu, tako da, malo oko svoje "baste pokosite travu" pa cemo onda o zdravlju, kad se sjetim Antona, a vidim ima i nasljednika dosta, stvarno se zabrinem za njihovo zdravlje.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
@juvesissoko: nisam htio dalje ovde pisat, al tebi ću reči ne dižem ja ništa ja volim da koliko toliko budemo realni...ima ljudi koji vole i njemački fudbal a i oni koji vole talijanski pa i ovih drugih da dižu one previše za koje navijaju...i meni su neke rasprave dosadile...dobro neka prepucavanja su malo i šala, tamo-vamo...neki se opet u nešto previše užive, al ja od sad ako se ovde pojavim komentarisat ću samo stvari koje se tiču talijanskog fudbala..sve ostalo je sto hiljada puta ispricana priča 
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- JuveSissoko
- Kontakt:
naravno da je ispucana prica, al kad god vidim da neko napise "ciganski Juve", mafijaska liga, mafijaski Juve,gnoj, zabari, etc etc, priupitacu ga "sinko sta je bilo, sto ti to treba da ostale indirektno vrijedjas", a uvijek dobijem kao odgovor muk, tisinu, pa se moram bavit i psihologijom da bi to sam sebi opisao i shvatio.effe_sa je napisao/la:@juvesissoko: nisam htio dalje ovde pisat, al tebi ću reči ne dižem ja ništa ja volim da koliko toliko budemo realni...ima ljudi koji vole i njemački fudbal a i oni koji vole talijanski pa i ovih drugih da dižu one previše za koje navijaju...i meni su neke rasprave dosadile...dobro neka prepucavanja su malo i šala, tamo-vamo...neki se opet u nešto previše užive, al ja od sad ako se ovde pojavim komentarisat ću samo stvari koje se tiču talijanskog fudbala..sve ostalo je sto hiljada puta ispricana priča
dodji da aktiviramo temu o FiorentiniMont0 je napisao/la:Dobra fora sa ovim sajtom o Calcio-u, mislim dobar pokusaj, vidjecemo koliko ce imati odjeka u javnosti
inace ja sam tamo daffy
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- JuveSissoko
- Kontakt:
ma ko bi rekoItalia je napisao/la:dodji da aktiviramo temu o FiorentiniMont0 je napisao/la:Dobra fora sa ovim sajtom o Calcio-u, mislim dobar pokusaj, vidjecemo koliko ce imati odjeka u javnosti![]()
![]()
inace ja sam tamo daffy
gdje si ti nestao, cekas da Marchisio progira pa da se javis ovdje, a kako vidim na pripremama je jedan od boljih
ma nisam nesto vec nemam vremena za ss.ba, a moram priznati da nema foruma na kojem sam se vise svadjao, smijao i nervirao
jednostavno najjaci forum, al jbga 
al nije ovaj calciobalkan novi projekat ekipe sa juvebalkana, nije nikako 
Djes ba dafi, uzmate li ove sezone sve zivoItalia je napisao/la:ma nisam nesto vec nemam vremena za ss.ba, a moram priznati da nema foruma na kojem sam se vise svadjao, smijao i nerviraojednostavno najjaci forum, al jbga
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.