KK Bosna Visit Sarajevo

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

DirkNowitzki
Kontakt:

Re: KK Bosna Visit Sarajevo

Post Postao/la DirkNowitzki » 17 okt 2025, 09:12

Pametnomdosta je napisao/la:
17 okt 2025, 09:00
Ghuraba je napisao/la:
15 okt 2025, 21:51
DirkNowitzki je napisao/la:
15 okt 2025, 20:57
Vidi, ocigledno je da ti pratis kosarku, sto je izuzetno pohvalno, ali stvari koje ja napisem su vise iz svijeta struke. U stalnom sam kontaktu sa trenerima, sadasnjim, bivsim, menadzerima, sadasnjim i bivsim igracima, itd.

Zasto je greska Fiba Cup? Donosi samo troskove i probleme u organizaciji. Evo npr. ekipa ce nakon veceras doci sutra u popodnevnim satima, ni 24 sata do utakmice protiv Buducnosti koja poslije Spartaka nema prava na kiks. Ovo nije greska nego KATASTROFALNA greska.

Za sta ce ti razvojni tim? Da u njemu igraju igraci od 20/21 godinu? Ako ce sa 21 godinom igrati A1 ligu, za njih nije kosarka, za njih je ili studij ili neki drugi posao. Bacit ce i ove sezone more novca na razvojni tim, bacit ce na Joju 3.000,00 eura mjesecno i dobit cemo sta? Niti jedan od tih nije spreman da igra ni nase prvenstvo.

Puno je bolja opcija bila da igras domace prvenstvo sa 3/4 talentovana igraca. Ali, nema ko da probere talentovane igrace, Pepiju je dao 50.000,00 da mu kao razvija dvojicu, a Pepi je njemu nasao Joesara.

Drago mi je da je svima jasno ono sto sam trubio zadnja 3 mjeseca, da nema nista licno protiv Dubravka.

Jos sam generalno filtrirao informacije, nisam zelio da iznosim njegove nebulozne ego trip poteze i sta je radio, kako se sva zavrsava i kako je doslo do svega ovoga.

Nikakve ove veze nema ni sa Damjanovicem, ni sa igracima, itd. Riba smrdi od glave, ali on nece otici. I da ode, nema ga ko zamijeniti. To je veca tuga jos. Damjanovic je svojevremeno otjeran iz Slavije, covjek ne moze biti trener Youngu, Personsu, Aticu, itd. Atic je svoje najbolje partije pruzao pod Adisom, jer Adis mu se moze nametnuti, za razliku od Ace. Joesar ce na kraju zavrsiti kao Finac Bolmgren. Samo sto Janari mnogo, mnogo vise kosta. Sto se tice Audigea, ako poznajes nekoga iz strucnog staba ili od igraca, pitaj pa ces cuti.
Ne trebaju meni nikakvi kontakti s menadzerima ili bilo kim da mi neko pored zdravih ociju govori kako pojedinacno igraju Bosnina pojacanja, kako je sklopljen roster, kako se Barbaric pogresno odnosi prema vecini stvari itd. Postavljas se ovdje kao da si glavom i bradom Zeljko Obradovic (u najmanju ruku). To sto ti je Delalic ili neko iz ekipe brat/rodjak, meni apsolutno nista ne znaci. Ok, donio si nam neke informacije koje ne izlaze u javnost (prvenstveno oko ugovora igraca), ali na ovom forumu je i prije i nakon tvog dolaska bilo ljudi koji bolje poznaju i razumiju ovaj sport i cije postove i dalje s uzitkom citam. Nije nuzno da se u svemu slozimo, ali ako ce uvijek biti JA, JA, pa JA, onda...

Domaca liga bi se igrala do aprila i morali bi zapeti da se kvalifikuju u top5 (26 utakmica nije malo), a ovako su vec kvalifikovani. I ptice na grani znaju da bi se tu forsirao ovaj glavni roster, a da bi Manojlovic, Jasarevic i ostali izvisili kao i Dzafic prosle sezone - tj. ostali bi bez minutaze nakon 3-4 utakmice. Osim toga, ta djeca jos uvijek ni nemaju kvalitet da sama preuzmu toliki teret na sebe. Putovanja autobusom po cijeloj drzavi su tek zesca patnja, a igranjem ovog fibinog kupa imas opciju ili da zavrsis s njim vec u novembru (ako je cilj sto manje utakmica - da se maksimalno posvete aba ligi), ili da se prodje sto dalje i tako se u Sarajevo dovedu ekipe iz najjacih evropskih liga (za pocetak Murcia, a kasnije moguce i druge).

Najbolje rjesenje za talentovane igrace je da taj razvojni tim slijedi Igokein put - tj. da ove sezone osvoje poluamatersku A1 ligu i da dogodine igraju prvu ligu + po mogucnosti aba2 (koju ionako niko ziv nece da igra). Ovo sve pod uslovom da imaju pare za to. Ako nemaju, onda se mogu sklopiti neki dogovori da 4-5 najboljih momaka odu na posudbu u Slobodu ili da igraju na dvojnu (Slavija, Radnicki itd). Btw, i Buducnost je sinoc igrala utakmicu u drugom takmicenju, a moglo je to biti i veceras, pa da kao ni Bosna nema ni puna dva dana do naredne utakmice. U novije vrijeme, otkako postoje ova 4 evropska takmicenja, to je gotovo neizbjezno...
Pozdrav za obojicu.Evidentno je da ste obojica ljubitelji i poznavaoci ovog sporta.Za razliku od nekih ovdje koji su navijaci i ljubitelji (tako da su malo i pristrasni),realno pa i u 95 % postova se slažem sa obojicom.Mene u principu brine jedna druga stvar , to je ne postojanje Upravnog odbora u klubu ,samim tim i Nadzornog odbora , što za posljedicu ima trošenje javnog novca i odlućivanje o svemu jednog ,eventualno dva čovjeka o milionskim iznosima.Moramo biti svjesni da je Bosna Udruženje građana ,da ima svoj pravilnik,da nije privatni klub.
Ovaj Bradić se pita iz razloga što je njegov KK Royal i pomočna je štaka Dubravku kako bi mogao poslovati, jer je njegov račun preko kojeg idu sve novčane transakcije.Ako se Bradić naljuti ,ako se sutra ustane i kaže "šta će meni sve ovo " povuče se iz sporazuma koji nije obnovljen punih 11 godina ,lova osta kod Bradića a Bosna osta na ledu bez novca i bez mogućnosti poslovanja,samim tim i bez takmičenja u bilo kojoj od liga.
Dubravko koliko vidim zbog nekog ego tripa ,po meni neutemeljenog,ne želi da ima pored sebe ljude koji bi transparentno i domaćinski se odnosili prema javnim sredstvima i podizanju kluba na neki veći nivo.
Iz svega ovoga proizilazi ,da se dovode ovi igrači koje spominjete,ne prati skauting kroz cijelu sezonu pa se namjenski dovede igrač.Podkapacitirani su u stručnom štabu svi komplet,ne da nekoga ponižavam več ne prate modernu košarku,ne odlaze na usavršavanja,sve je stihijski i kako odabere jedan nadobudni lik.Meni ne bi bio uopće problem da je klub njegov,on uvalio lovu i naravno ima pravo na svaku moguću odluku,ali dok god klub dobiva novac od poreskih obveznika i organizovan je kao Udruženje građana svako ima pravo na pohvalu a Boga mi i na kritiku.Ja što ja oduži i napametovah se...nisam dugo :) :) :)
Pozdrav i tebi.
Vec sam napisao to sve u prethodnim postovima..
Kada sam napisao zasto nema UO, zasto nema sportskog direktora, zasto nema direktora, brze bolje je izasao u javnost sa intervjuom gdje je na kraju podvukao da ce krajem ove sezone zbog privatnih i poslovnih obaveza napustiti klub…

Pametnomdosta

Post Postao/la Pametnomdosta » 17 okt 2025, 09:43

DirkNowitzki je napisao/la:
17 okt 2025, 09:12
17 okt 2025, 09:00
Ghuraba je napisao/la:
15 okt 2025, 21:51

Ne trebaju meni nikakvi kontakti s menadzerima ili bilo kim da mi neko pored zdravih ociju govori kako pojedinacno igraju Bosnina pojacanja, kako je sklopljen roster, kako se Barbaric pogresno odnosi prema vecini stvari itd. Postavljas se ovdje kao da si glavom i bradom Zeljko Obradovic (u najmanju ruku). To sto ti je Delalic ili neko iz ekipe brat/rodjak, meni apsolutno nista ne znaci. Ok, donio si nam neke informacije koje ne izlaze u javnost (prvenstveno oko ugovora igraca), ali na ovom forumu je i prije i nakon tvog dolaska bilo ljudi koji bolje poznaju i razumiju ovaj sport i cije postove i dalje s uzitkom citam. Nije nuzno da se u svemu slozimo, ali ako ce uvijek biti JA, JA, pa JA, onda...

Domaca liga bi se igrala do aprila i morali bi zapeti da se kvalifikuju u top5 (26 utakmica nije malo), a ovako su vec kvalifikovani. I ptice na grani znaju da bi se tu forsirao ovaj glavni roster, a da bi Manojlovic, Jasarevic i ostali izvisili kao i Dzafic prosle sezone - tj. ostali bi bez minutaze nakon 3-4 utakmice. Osim toga, ta djeca jos uvijek ni nemaju kvalitet da sama preuzmu toliki teret na sebe. Putovanja autobusom po cijeloj drzavi su tek zesca patnja, a igranjem ovog fibinog kupa imas opciju ili da zavrsis s njim vec u novembru (ako je cilj sto manje utakmica - da se maksimalno posvete aba ligi), ili da se prodje sto dalje i tako se u Sarajevo dovedu ekipe iz najjacih evropskih liga (za pocetak Murcia, a kasnije moguce i druge).

Najbolje rjesenje za talentovane igrace je da taj razvojni tim slijedi Igokein put - tj. da ove sezone osvoje poluamatersku A1 ligu i da dogodine igraju prvu ligu + po mogucnosti aba2 (koju ionako niko ziv nece da igra). Ovo sve pod uslovom da imaju pare za to. Ako nemaju, onda se mogu sklopiti neki dogovori da 4-5 najboljih momaka odu na posudbu u Slobodu ili da igraju na dvojnu (Slavija, Radnicki itd). Btw, i Buducnost je sinoc igrala utakmicu u drugom takmicenju, a moglo je to biti i veceras, pa da kao ni Bosna nema ni puna dva dana do naredne utakmice. U novije vrijeme, otkako postoje ova 4 evropska takmicenja, to je gotovo neizbjezno...
Pozdrav za obojicu.Evidentno je da ste obojica ljubitelji i poznavaoci ovog sporta.Za razliku od nekih ovdje koji su navijaci i ljubitelji (tako da su malo i pristrasni),realno pa i u 95 % postova se slažem sa obojicom.Mene u principu brine jedna druga stvar , to je ne postojanje Upravnog odbora u klubu ,samim tim i Nadzornog odbora , što za posljedicu ima trošenje javnog novca i odlućivanje o svemu jednog ,eventualno dva čovjeka o milionskim iznosima.Moramo biti svjesni da je Bosna Udruženje građana ,da ima svoj pravilnik,da nije privatni klub.
Ovaj Bradić se pita iz razloga što je njegov KK Royal i pomočna je štaka Dubravku kako bi mogao poslovati, jer je njegov račun preko kojeg idu sve novčane transakcije.Ako se Bradić naljuti ,ako se sutra ustane i kaže "šta će meni sve ovo " povuče se iz sporazuma koji nije obnovljen punih 11 godina ,lova osta kod Bradića a Bosna osta na ledu bez novca i bez mogućnosti poslovanja,samim tim i bez takmičenja u bilo kojoj od liga.
Dubravko koliko vidim zbog nekog ego tripa ,po meni neutemeljenog,ne želi da ima pored sebe ljude koji bi transparentno i domaćinski se odnosili prema javnim sredstvima i podizanju kluba na neki veći nivo.
Iz svega ovoga proizilazi ,da se dovode ovi igrači koje spominjete,ne prati skauting kroz cijelu sezonu pa se namjenski dovede igrač.Podkapacitirani su u stručnom štabu svi komplet,ne da nekoga ponižavam več ne prate modernu košarku,ne odlaze na usavršavanja,sve je stihijski i kako odabere jedan nadobudni lik.Meni ne bi bio uopće problem da je klub njegov,on uvalio lovu i naravno ima pravo na svaku moguću odluku,ali dok god klub dobiva novac od poreskih obveznika i organizovan je kao Udruženje građana svako ima pravo na pohvalu a Boga mi i na kritiku.Ja što ja oduži i napametovah se...nisam dugo :) :) :)
Pozdrav i tebi.
Vec sam napisao to sve u prethodnim postovima..
Kada sam napisao zasto nema UO, zasto nema sportskog direktora, zasto nema direktora, brze bolje je izasao u javnost sa intervjuom gdje je na kraju podvukao da ce krajem ove sezone zbog privatnih i poslovnih obaveza napustiti klub…
Nisam pročitao,vjerujem da jesi.Ja zaista nemam protiv ovog lika ništa ,niti mi je na bilo koji način interesantan,ali sa Bosnom imam, i stalo mi je ,kao i Vama svima ,da imamo stabilnog ABA ligaša,u budučnosti Euroligaša kako ovaj klub i spada i kakvu uostalom reputaciju bar u imenu ima gdje se god spomene.
Volio bih da me igrači zajedno sa stručnim štabom demantuju,da počnu pobjeđivati,da pune "nažalost" Zetru (na Zetru se ježim kad je košarka u pitanju) ali realnost je potpuno na mojoj strani.U ABA ligi imaš igrača koji su u njoj već 10-tak godina,koji se vrte u klubovima i znaju kako koja ekipa diše,kako se igraju utakmice u BG,ZG, i drugim gradovima kako sve to funkcioniše.U našem rosteru nema takvih nažalost,ko kod nas dovodi igrače,ko ih prati,selektira ...O nekim igračima iz Bosne imam visoko mišljene i bljesnu s vremena na vrijeme ali je to sve nedovoljno,amaterski,bez energije,stihijski,uklope se u sivilo...
Potrebni su nam mladi,potentni,talentovani,da ih se priključuje na veliku scenu,da stiču iskustvo,samopouzdanje i da budu sa par ovih starijih za par godina beton.Da imaš kasnije od njih korist u prodaji i opet od tog novca ulaganje u nove mlade snage.Pa iskopiraj Miška kad je to dobitna kombinacija ,sa ovim budžetom to možeš sigurno.
Što se tiće ovog Dubravka ,ako je najavio odlazak to je njegov problem ,što se mene tiće neka ide ,neka se pokušaju dovesti ljudi sa vizijom ,nekada je protrebna šok terapija,njegov domet je dovođenje kluba do ovog nivoa.Mišljenja sam da se sa javnim novcem kojim raspolaže moglo puno bolje.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 okt 2025, 10:37

Jbt ovdje samo o javnom novcu se priča ko da je budžet 25 miliona . Država još više treba da ulaze u KK Bosnu nema vrhunskog sporta bez velikog novca , bio Dubravko ili neko drugi ovaj trend se mora nastaviti da Bosna ide prema vrhu i budzetom i svim drugim segmentima . Država duplo više treba da daje ovo su mrvice što se za sport izdvaja.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 17 okt 2025, 10:39

bordobijeli je napisao/la:
17 okt 2025, 10:37
Jbt ovdje samo o javnom novcu se priča ko da je budžet 25 miliona . Država još više treba da ulaze u KK Bosnu nema vrhunskog sporta bez velikog novca , bio Dubravko ili neko drugi ovaj trend se mora nastaviti da Bosna ide prema vrhu i budzetom i svim drugim segmentima . Država duplo više treba da daje ovo su mrvice što se za sport izdvaja.
Bgm za Bosnu ovo nisu mrvice, ulozeno je vise nego sto je ikad ulozeno u neki klub u BiH.Nije kao Partizan i Zvezda ali je fin novac ulozen.
Bosna ima veci budzet dosta od nekih ekipa koje su puno vise pokazale npr Zadar

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 okt 2025, 10:49

MElloo je napisao/la:
17 okt 2025, 10:39
Bgm za Bosnu ovo nisu mrvice, ulozeno je vise nego sto je ikad ulozeno u neki klub u BiH.Nije kao Partizan i Zvezda ali je fin novac ulozen.
Bosne nije bilo 15 godina ,Zadar ima okosnicu tima godinama i istog trenera , njima puno manje novca treba jer imaju kontinutet. Bosna bukvalno od nule krenula prije godinu dana . Ne branim ja nikog loše trenutno ekipa izgleda , al kazem da Bosna ne smije pasti na grane predhodni godina a to isključivo zavisi od ulaganja grada ,kantona,države , ove godine možda neće ići rezultatski najbolje al možda novi trener i igraci iducu sezinu budu pravi .

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 17 okt 2025, 10:52

17 okt 2025, 10:49
MElloo je napisao/la:
Bosne nije bilo 15 godina ,Zadar ima okosnicu tima godinama i istog trenera , njima puno manje novca treba jer imaju kontinutet. Bosna bukvalno od nule krenula prije godinu dana . Ne branim ja nikog loše trenutno ekipa izgleda , al kazem da Bosna ne smije pasti na grane predhodni godina a to isključivo zavisi od ulaganja grada ,kantona,države , ove godine možda neće ići rezultatski najbolje al možda novi trener i igraci iducu sezinu budu pravi .
Sve to istina al i Bosna je mogla dovest nekog boljeg trenera iskusnog i neke ljude koji se bave dovodjenjem igraca.Ne mora odma prvo pa u gresku.
Spartaku Subotici je prosla godina bila prva ikad u Aba ligi i odmah dobrii bili, a vidi ih tek druge sezone
Ne treba se zadovoljavati sa najmanjim mogucim

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 okt 2025, 10:57

MElloo je napisao/la:
17 okt 2025, 10:52
MElloo je napisao/la:

Sve to istina al i Bosna je mogla dovest nekog boljeg trenera iskusnog i neke ljude koji se bave dovodjenjem igraca.Ne mora odma prvo pa u gresku.
Spartaku Subotici je prosla godina bila prva ikad u Aba ligi i odmah dobrii bili, a vidi ih tek druge sezone
Ne treba se zadovoljavati sa najmanjim mogucim
Naravno, slažem se. Meni samo smeta stvaranje negativne slike oko KK Bosne i kao ne trrba ulagati pojma nemaju itd itd. Ja baš mislim suprotno da treba još više država da stane iza KK Bosne da imamo još kvalitetnije trenera i igrace .

Pametnomdosta

Post Postao/la Pametnomdosta » 17 okt 2025, 10:58

MElloo je napisao/la:
Ja se slažem ,ali ako imaš da daš dvojici igraća platu od 25000 nečega ,(da je i maraka golemo je) ,plus stanovi u Importaneu,onda je to klub za respekta ,onda je to budžet respektabilan...Valjda bi i dobar rezultat trebao biti produkt dovođenja ovako skupih igrača.Nije to za Euroligaški status ni blizu ,ali za ABA1 podobar budžet.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 okt 2025, 11:07

17 okt 2025, 10:58
MElloo je napisao/la:

Ja se slažem ,ali ako imaš da daš dvojici igraća platu od 25000 nečega ,(da je i maraka golemo je) ,plus stanovi u Importaneu,onda je to klub za respekta ,onda je to budžet respektabilan...Valjda bi i dobar rezultat trebao biti produkt dovođenja ovako skupih igrača.Nije to za Euroligaški status ni blizu ,ali za ABA1 podobar budžet.
9 ekipa u grupi 4 ekipe imaju veći budzet od Bosne i imas Megu i Zadar koji imaju sisteme koji već dugo funkcionisu tako da nije baš ABA liga buranija nego je po kvaliteti 3 liga u europi . Slazem se s vama da je trebalo boljeg trenera i bolji roster . Al to nije razlog da se ne gleda pozitivno i da smo se vratili nakon 15 godina na košarkašku mapu , Bosna mora igrati ABA 1 i dizati se svake godine ako padnemo kao predhodni godina onda ne treba ni igrati košarku .

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 17 okt 2025, 11:54

Mene je najvise strah da se zbog loseg odabira igraca i trenera napravi los rezultat ove godine i da se odma odustane jer mozda politici vise nece biti u interesu davati novac i kud ces onda.Zato sam malo vise ostriji prema upravi i treneru

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 17 okt 2025, 12:55

MElloo je napisao/la:
17 okt 2025, 11:54
Mene je najvise strah da se zbog loseg odabira igraca i trenera napravi los rezultat ove godine i da se odma odustane jer mozda politici vise nece biti u interesu davati novac i kud ces onda.Zato sam malo vise ostriji prema upravi i treneru
ma ovde moraju uci ljudi koji pored toga sto vole kosarku, i razumiju se u istu...drzava je dala i previse s obzirom da nista se nije dokazalo, tek kad dokazu da za 3mil prave rezultate koje prevazilaze taj novac, onda mogu traziti ili ocekivati vise, do tad, i 3mil im je puno iskreno. mozes ti i 20 imati ako nemas ozbiljne ljude koji ce to znati iskoristiti
trenutnoj ekipi treba trener i centar, trener koji ce imati autoritet i centar koji moze igrati za razliku od aba 2 ligasa koji nam je omogucio aba ligu jel

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 17 okt 2025, 13:10

JHam je napisao/la:
17 okt 2025, 12:55
MElloo je napisao/la:
17 okt 2025, 11:54
ma ovde moraju uci ljudi koji pored toga sto vole kosarku, i razumiju se u istu...drzava je dala i previse s obzirom da nista se nije dokazalo, tek kad dokazu da za 3mil prave rezultate koje prevazilaze taj novac, onda mogu traziti ili ocekivati vise, do tad, i 3mil im je puno iskreno. mozes ti i 20 imati ako nemas ozbiljne ljude koji ce to znati iskoristiti
trenutnoj ekipi treba trener i centar, trener koji ce imati autoritet i centar koji moze igrati za razliku od aba 2 ligasa koji nam je omogucio aba ligu jel
Apsolutno se slazem od a do z
Kvalitetan sportski direktor koji ce dovest finog trenera i imat solidan odabir igraca

Nije se Barbaric ni prosle godine proslavio,Bosna je imala ogroman budzet u aba 2 ligi, trebali su da se ispisaju skoro po svima.

FKSzuti
Kontakt:

Post Postao/la FKSzuti » 17 okt 2025, 13:24

Bez Edina večeras :(

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 17 okt 2025, 14:25

Kakva je logika da vicete treba vremena da se stvari posloze a mrtvi amateri tu na forumu prije 3 mjeseca, a i prosle sezone ukazivali na neke stvari od kojih nas evo sada boli glava? Nikakve spektakulerne stvari to nisu, osnovne, na kojim Dubravko pada vec 3 sezonu za redom.

Realnost je da likove puput njega, ismira i misketa boli ****, hoce da se igraju menadzera, glume sefove gdje je njihova jedina i zadnja i to je to.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 okt 2025, 15:00

TETRAPAK je napisao/la:
17 okt 2025, 14:25
Kakva je logika da vicete treba vremena da se stvari posloze a mrtvi amateri tu na forumu prije 3 mjeseca, a i prosle sezone ukazivali na neke stvari od kojih nas evo sada boli glava? Nikakve spektakulerne stvari to nisu, osnovne, na kojim Dubravko pada vec 3 sezonu za redom.

Realnost je da likove puput njega, ismira i misketa boli ****, hoce da se igraju menadzera, glume sefove gdje je njihova jedina i zadnja i to je to.
Ja mislim da se Bosna debelo podigla posljednje 2 godine . Ima propusta sigurno i može bolje al ne treba zanemariti da se prije par godina igrala 2 liga BIH a sad igras ABA ligu I europsko takmicenje .

DjaniTarik
Kontakt:

Post Postao/la DjaniTarik » 17 okt 2025, 15:10

Ima li gdje prijenos isim mytv neka stranica ili nesta??

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 17 okt 2025, 15:24

17 okt 2025, 15:00
TETRAPAK je napisao/la:

Ja mislim da se Bosna debelo podigla posljednje 2 godine . Ima propusta sigurno i može bolje al ne treba zanemariti da se prije par godina igrala 2 liga BIH a sad igras ABA ligu I europsko takmicenje .
Svakom njegovo prijatelju. Kome je dobro nek ide, kome nije nek kuka.

Ja mislim da je ovo siguran nacin da se bosna ekspresno vrati u tu drugu ligu, ali kao sto rekoh svakom njegovo. Ovakvo ponasanje je unistilo Bosnu i prvi put.

FKSzuti
Kontakt:

Post Postao/la FKSzuti » 17 okt 2025, 15:34

DjaniTarik je napisao/la:
17 okt 2025, 15:10
Arena radi ABA ligu, večeras ide na AS1.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 okt 2025, 15:36

TETRAPAK je napisao/la:
17 okt 2025, 15:24
17 okt 2025, 15:00
TETRAPAK je napisao/la:

Svakom njegovo prijatelju. Kome je dobro nek ide, kome nije nek kuka.

Ja mislim da je ovo siguran nacin da se bosna ekspresno vrati u tu drugu ligu, ali kao sto rekoh svakom njegovo. Ovakvo ponasanje je unistilo Bosnu i prvi put.
Nadam se da ce neko preuzeti i nastaviti put naprijed a ne nazad . I ova tema je pokazatelj da se Bosna vratila na pravi put . Jedno 5 godina niko nista gotovo nije pisao o KK Bosni kako na forumu tako i u javnosti.

DjaniTarik
Kontakt:

Post Postao/la DjaniTarik » 17 okt 2025, 16:14

FKSzuti je napisao/la:
17 okt 2025, 15:34
DjaniTarik je napisao/la:
17 okt 2025, 15:10
Arena radi ABA ligu, večeras ide na AS1.

My bad mislim onako na tlf vani sam pa zato

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.