FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Previse neozbiljno su pristupili ovoj utakmici.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Napokon.
Hajde, odbranite se sad od sile zvane Paderborn.
Hajde, odbranite se sad od sile zvane Paderborn.

Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 21 feb 2020, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Trpac Paderborna
Ne sam Lewaaaa ne sam
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Bayern@heart
- Kontakt:
Kakva neozbiljnost ovo nece ici sa naftasima iz Londona. Flick mora dobro posamarat pojedine tzv.zvijezde ekipi.
Ovaj odrizola kakav odron naša legenda Cristana Lell je Cafu za spomenutog
Ovaj odrizola kakav odron naša legenda Cristana Lell je Cafu za spomenutog
- muhamedhulk
- Kontakt:
Gnabry izdominiro 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Neuer katastrofalan danas. Direktni krivac za prvi gol, a i drugi jako lose odbijanje na nogu igraca Paderborna. Citava odbrana sem Daviesa jako jako losa. Gnabry odlican ponovo, cini se da vraca formu. Lewa isto super. Coutinho se definitivno nikako ne uklapa u Bayern i neozbiljan je prvo covjek, a onda i igrac. Hernandez i dalje ne vidim sta taj covjek treba da donese Bayernu i ko je mislio da on vrijedi 80 miliona. Jako neozbiljan pristup. Jasno je da imaju bitnu utakmicu protiv Chelsea, ali i ovo je jako bitno jer se bore za titulu u ligi.
Patnja živa. Paderborn nas namuči oba puta i oba puta isti rezultat. Nadam se da više neće biti potrebe da Odriozola igra.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Tolisso bez greške, njegova najbolja utakmica ove sezone definitivno. Thiago jako loše. Hernandez dobro odradio ono što je imao. Davies puno pogresniš pasova, eventualno jednom probio po strani. Odri katastrofa. Alaba i Kimmich neočekivano loše. Gnabry i Lewa 10/10.
Utakmica u kojoj samo možeš izgubiti, a možda ipak na kraju baš u ovakvoj utakmici osvajaš titulu. BVB je na primjer protiv Paderborna kiksao-remizirao.
Dosta je toga bilo šeprtljavo i loše. Pokušalo se na momente s 3 čovjeka nazad i slični eksperimenti.
Coutinho je bio katastrofalan, Odriozola onako nešto ko prosječan. Davies slabiji nego inače(razumljivo jer konstantno je dobar). Muller nakon ulaska loš, nije doprinijeo ovaj put poboljšanjima, Coman katastrofalan, Tolisso loš, Thiago bez pravih akcenata, ali je dosta radio i borio se bar. Gnabry i Lewa najbolji. Lewa 2 bitna gola, a Gnabry sjajan, tehnički dobro zabijen gol, 2 asistencije i sa fantastičnim tempom u ključnim trenucima.
Neueru opraštam grešku kod prvog gola, jer toliko je ovih sjajnih izlijetanja imao u zadnje vrijeme, za drugi primljeni gol po meni nije kriv.
Dosta je toga bilo šeprtljavo i loše. Pokušalo se na momente s 3 čovjeka nazad i slični eksperimenti.
Coutinho je bio katastrofalan, Odriozola onako nešto ko prosječan. Davies slabiji nego inače(razumljivo jer konstantno je dobar). Muller nakon ulaska loš, nije doprinijeo ovaj put poboljšanjima, Coman katastrofalan, Tolisso loš, Thiago bez pravih akcenata, ali je dosta radio i borio se bar. Gnabry i Lewa najbolji. Lewa 2 bitna gola, a Gnabry sjajan, tehnički dobro zabijen gol, 2 asistencije i sa fantastičnim tempom u ključnim trenucima.
Neueru opraštam grešku kod prvog gola, jer toliko je ovih sjajnih izlijetanja imao u zadnje vrijeme, za drugi primljeni gol po meni nije kriv.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Tolisso los? Vala ja to nisam vidio, meni je bio sasvim solidan. Asistirao kod prvog, trudio se, dosta pretrcao i otkrivao se u napadu. Nema on jos uvijek rutine niti je 100% spreman da odigra neku mega dobru utakmicu ali mu treba ovakvih utakmica kao danas.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- farinelli123
- Kontakt:
Ako budemo ovako oscilirali mogli da fasujemo neku remontadu u lp protiv jačih ekipa.
Hernandez danas bolji, imao onaj dobar izlet u začetku tranzicije za 2:1;
Thiago dobio bitne duele na vetrometini, iščupao neke vrlo verovatno sigurne golove. Imao onu svoju ležernu igru, varke telom, ali sredina nije bila fluidna. Previše razmaknuti. Bekovi izolovani. Desna strana nije nijednom probila 1v1, ni Koman ni Odriozola.
Hernandez danas bolji, imao onaj dobar izlet u začetku tranzicije za 2:1;
Thiago dobio bitne duele na vetrometini, iščupao neke vrlo verovatno sigurne golove. Imao onu svoju ležernu igru, varke telom, ali sredina nije bila fluidna. Previše razmaknuti. Bekovi izolovani. Desna strana nije nijednom probila 1v1, ni Koman ni Odriozola.
•
-
- Kontakt:
Zbilja ne vidim gdje je to tolisso bio los, na kraju ga je izvadio jer je trebao nekoga da proba sa zirkzeom.effe_sa je napisao/la: ↑21 feb 2020, 22:42Utakmica u kojoj samo možeš izgubiti, a možda ipak na kraju baš u ovakvoj utakmici osvajaš titulu. BVB je na primjer protiv Paderborna kiksao-remizirao.
Ova ekipa je pokazala da može odigrati top utakmice kad je maximalna međutim očito je da precesto dolazi do opuštanja i to je sad veliki problem.
Protiv mainza, hoffenheima, kolna smo drugo poluvrijeme spustili iz pete u 2 brzinu i bilo je problema, danas ponovno 2,3 brzina i dovodimo se u probleme. U sezoni u kojoj će ocito biti borbe do zadnjeg kola takav pristup može biti poguban jer jednom će se i osvetiti.
Ipak, donekle je to i razumljivo, chelsea je pred vratima.
Coman još uvijek nije na 100 posto te pretpostavljam da će započeti goretzka muller i gnabry iza lewe
Haha,ovdje kao da smo svi gledali neku drugu utakmicu.
Po meni je ovo dobra opomena da se sa Chelsiom ne moze ovako.Hansi ima sad pravo da galami i da ih nabrije na plavce ,tri komada u londonu ima da bude
.
Po meni je ovo dobra opomena da se sa Chelsiom ne moze ovako.Hansi ima sad pravo da galami i da ih nabrije na plavce ,tri komada u londonu ima da bude

VOLIM BAYERN
- Omerbavarac
- Kontakt:
Za sebičnost pojedinih igraca Flick treba ostro reagovati jer je nedopustivo da se toliko nonsalantno ponašaju.
Neuer je morao kad tad kiksati jer ovo radi u svakom necu po nekoliko puta, nadam da se da mu je vecerasnji izlet skola i da u LP nece raditi nesto slicno.
Vjerujem da su svi mislima bili u Londonu no eventualni sinocnji kiks bi im se definitivno obio o glavu, pogotovo sto uskoro slijede jos neki teski mecevi koji ce vjerovatno odluciti mnogo toga.
Lewyu kapa do poda, igra sezonu karijere.
Neuer je morao kad tad kiksati jer ovo radi u svakom necu po nekoliko puta, nadam da se da mu je vecerasnji izlet skola i da u LP nece raditi nesto slicno.
Vjerujem da su svi mislima bili u Londonu no eventualni sinocnji kiks bi im se definitivno obio o glavu, pogotovo sto uskoro slijede jos neki teski mecevi koji ce vjerovatno odluciti mnogo toga.
Lewyu kapa do poda, igra sezonu karijere.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Nubel je bezveze golman, ne znam zasto su ga potpisali.
-
- Kontakt:
Psiha mu je veliki problem. Cijeli stadion je kontra njega i dečku bi najbolje bilo da na ljeto nadje neku stabilnu sredinu gdje će nadoknaditi ovu godinu i postepeno se pripremati za nasljednika Neuera. U suprotnom će završiti kao rensingBundesliga je napisao/la: ↑22 feb 2020, 19:58Nubel je bezveze golman, ne znam zasto su ga potpisali.
Ima i Neuer taj ožiljak. Samo se sjeti kad je on uzeo penal da puca kad niko drugi nije htio.
Kad već spominjemo Čelski, ukrali smo im nedavno skauta. Za nas je potpisao Florian Zahn, koji je kod njih radio 4 godine za regiju Istočne i Centralne Europe. Udružiće snage sa Markom Neppeom i biće naši glavni skauti. Poznaje slavenske jezike i moći će sa Bracom gledati JuTjub klipove
Sent from my Philips Smart TV.
Mali revanš za izgubljeno finale LP 2012. je bio u Superkupu 2013. godine, kada smo mi slavili nakon penala. Nakon regularnog toka i produžetaka je bilo 2:2. Chelsea 2x vodio, a naša ekipa izjednačila u samom finišu produžetaka i onda smo na penale dobili. I to je bio prvi put da je Bayern osvojio Uefin superkup i kolekcija titula je upotpunjena...
Malo podsjećanja radi...
Evo i tadašnjeg sastava:
FC Bayern München: Manuel Neuer – Rafinha (56. Javi Martínez), Jérôme Boateng, Dante, David Alaba, Toni Kroos, Arjen Robben (96. Xherdan Shaqiri), Philipp Lahm Kapitän der Mannschaft, Thomas Müller (71. Mario Götze), Franck Ribéry, Mario Mandžukić
Trainer: Pep Guardiola (Spanien Spanien)

Evo i tadašnjeg sastava:
FC Bayern München: Manuel Neuer – Rafinha (56. Javi Martínez), Jérôme Boateng, Dante, David Alaba, Toni Kroos, Arjen Robben (96. Xherdan Shaqiri), Philipp Lahm Kapitän der Mannschaft, Thomas Müller (71. Mario Götze), Franck Ribéry, Mario Mandžukić
Trainer: Pep Guardiola (Spanien Spanien)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
- Kontakt:
Ma nismo zaboravili naravno. Samo, nije to bio dovoljno dobar revanš za LP. Gdje ćeš zaboraviti kad ga Javi zabi u zadnjim sekundama 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.