FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

dr.adnan
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la dr.adnan » 23 feb 2020, 12:31

Poslije tog poraza iz 2012, dolazi Alibaba i omiljeni Španac (koji su još uvijek tu). Zbog njegovog gola u zadnjim sekundama Superkupa, došlo mi je da kompjuter i modem razbijem, jer mi je nestalo konekcije baš u tom trenutku :)
Uostalom, taj Superkup je bio prva utakmica Pepa i Joze van španske lige i ako ništa drugo, Čelski je tada postao prva ekipa poslije Porta koja je dva puta zaredom izgubila Superkup. Murinjov efekat :D
Sent from my Philips Smart TV.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 24 feb 2020, 14:59

Goretzka ipak putuje u London, odluceno danas nakon zadnjeg treninga. Bio je upitan zbog manje povrede.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 24 feb 2020, 20:19

N'Golo Kanté, Christian Pulisic and Callum Hudson-Odoi ruled out of tomorrow's game against Bayern.
Kante propusta i drugu.

Joshua Kimmich is planned as a number 6 for the future. Hansi Flick and Karl-Heinz Rummenigge like the midfield partnership of Kimmich-Thiago very much [Kicker]
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Pirkehzsa
Kontakt:

Post Postao/la Pirkehzsa » 25 feb 2020, 00:20

Najsugavija titula ikad je ona kada je Chesea osvojio protiv nas. Sigurno ce igrat na kontre sutra, ja nasu najvecu moc vidim u krilima (Coman i Gnabry) koji su dva put brzi od njihovih bekova Jamesa i Alonsa.

Nadat se raspolozenom Mulleru i Lewi i ne treba se sikirat.

I ne smijemo dozvoliti padanje ritma i volje u drugom poluvremenu kao u zadnjih 5,6 utakmica.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 25 feb 2020, 11:38

Mislim da ćete večeras riješit prolaz, moja prognoza 1-4 za vas.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 25 feb 2020, 12:44

Pirkehzsa je napisao/la:
25 feb 2020, 00:20
Najsugavija titula ikad je ona kada je Chesea osvojio protiv nas. Sigurno ce igrat na kontre sutra, ja nasu najvecu moc vidim u krilima (Coman i Gnabry) koji su dva put brzi od njihovih bekova Jamesa i Alonsa.

I ne smijemo dozvoliti padanje ritma i volje u drugom poluvremenu kao u zadnjih 5,6 utakmica.
Dobro. Najsugavija je malo teska rijec.
Nije chelsea igrao neki fudbal tad al nije ni da su ih sudije pogurale il ko vec.

Ja cu ti rec odmah sugaviju titulu.

Barca 2009. Ne znam kakav da su fudbal igrali al da ih sudije nisu pogurale qrca bi vidjeli 2009 a ne pehar.

Inace valja vas veceras poderat aBd :mrgreen:

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 25 feb 2020, 13:20

Po većini se očekuje ovaj sastav:
Neuer
Pavard-Boa-Alaba-Davies
Kimmich-Thiago
Coman-Müller-Gnabry
Lewa
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 25 feb 2020, 13:24

Kimmichu i Thiagu je uveliko olaksan posao neigranjem Kantea, moraju to iskoristiti.

Pirkehzsa
Kontakt:

Post Postao/la Pirkehzsa » 25 feb 2020, 14:07

soxx je napisao/la:
25 feb 2020, 12:44
Pirkehzsa je napisao/la:
25 feb 2020, 00:20

Dobro. Najsugavija je malo teska rijec.
Nije chelsea igrao neki fudbal tad al nije ni da su ih sudije pogurale il ko vec.

Ja cu ti rec odmah sugaviju titulu.

Barca 2009. Ne znam kakav da su fudbal igrali al da ih sudije nisu pogurale qrca bi vidjeli 2009 a ne pehar.

Inace valja vas veceras poderat aBd :mrgreen:
Slazem se sa tobom kada gledam neutralno , od tada famozna Uefalona i Ovrebo, zaista najveca kradja protiv vas. Ali eto vratilo vam se protiv nas za one penale sa Unitedom (stvarno mi je bilo zao Terrya kada se okliznuo) i tu sudijsku kradju protiv Barce. A kad navijacki gledam kao navijac Bayerna meni najsugavija iz razloga jer sam osoba koja voli ofanzivan fudbal a ono finale je bila demostrancija dominacije na terenu, te jedan vas sut iz prvog kornera u 89 minuti.Ali opet dobro ste se branili tako da je i to zasluzeno.

Veceras kao i u dvomecu nek pobjedi bolja ekipa.

Pirkehzsa
Kontakt:

Post Postao/la Pirkehzsa » 25 feb 2020, 14:12

harden je napisao/la:
25 feb 2020, 13:24
Kimmichu i Thiagu je uveliko olaksan posao neigranjem Kantea, moraju to iskoristiti.
100%

Thiago mora dokazati da je sazrio konacno za ovakvih utakmica, a nadamo se i Lewi da zabije konacno (cini mi se nije zabio u zadnjih osam utakmica Knockout faze koje je igrao.

Po meni dilema na poziciji stopera Alaba i Hernandez ili Alaba i Boateng ako bude Giroud igrao na Alabu i Hernandeza jaci su u skoku a ako bude Abraham igrao na Boatenga tu je problem brzina.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 25 feb 2020, 15:52

Pirkehzsa je napisao/la:
25 feb 2020, 14:12
harden je napisao/la:
25 feb 2020, 13:24
100%

Thiago mora dokazati da je sazrio konacno za ovakvih utakmica, a nadamo se i Lewi da zabije konacno (cini mi se nije zabio u zadnjih osam utakmica Knockout faze koje je igrao.

Po meni dilema na poziciji stopera Alaba i Hernandez ili Alaba i Boateng ako bude Giroud igrao na Alabu i Hernandeza jaci su u skoku a ako bude Abraham igrao na Boatenga tu je problem brzina.
Moraju obojica, ako jedan zakaze dzaba drugi, ne moze jedan igrac drzati vezni red. Obojica moraju biti na nivou.

Vjerujem u pozitivan rezultat, 1:2 :kafa:

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 25 feb 2020, 16:23

Dosta i neriješeno sa golom.

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 25 feb 2020, 16:41

Očekujem utakmicu na više golova. I jedni i drugi imamo dobar napad i defenzivne slabosti.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 25 feb 2020, 16:50

schickeria je napisao/la:
25 feb 2020, 16:41
Očekujem utakmicu na više golova. I jedni i drugi imamo dobar napad i defenzivne slabosti.
I ja isto ali vrlo lako bi moglo zavrsiti i bez golova ili jednim samo, ne bi bilo prvi put u knockout fazi LP sa ekipama koje zabijaju puno a i primaju isto. Obe ekipe udju oprezno pa se ni ne ide previse na gol, vise gledas da ti ne primis i zavrsi sa manje golova od ocekivanog.
Flick on Coutinho: "He's a gifted player. Sometimes he puts himself under too much pressure. He's trying to put his stamp on the game, but currently not all decisions he makes are the right ones. We'll continue to support him. I think very highly of him, as a player & as a person
Svidjaju mi se izjave Flicka, pokazuje da je dosta dobar sa man managementom.

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 25 feb 2020, 17:01

Pirkehzsa je napisao/la:

100%

Giroud bi pored Alabe i Hernandeza dao het trik u prvom poluvremenu. Oni mogu njega jedino da hvataju na brzinu i ofsajd zamke.
Početi sa Boatengčinom i Alabom, bekovi Pavard i Davies, standardno.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 25 feb 2020, 17:04

sljivo je napisao/la:
25 feb 2020, 16:23
Dosta i neriješeno sa golom.
Ja bih rekao da je to Čelzijev maksimum večeras u nekom njihovom najboljem slučaju.
S obzirom na formu i nedostatak nekih veoma bitnih igrača u Chelseau neću biti zadovoljan ako ne dobijemo.

Navodno nam navijači Chelsea spremaju provokaciju:
"Before the game, Chelsea fans will unveil a banner apparently mocking Bayern's "Our City, Our Stadium, Our Trophy" which was unveiled before the Champions League Final in 2012."
slika

Ako urade to onda bih volio da im Muller zabije het trik

Pirkehzsa
Kontakt:

Post Postao/la Pirkehzsa » 25 feb 2020, 17:04

farinelli123 je napisao/la:
25 feb 2020, 17:01
Pirkehzsa je napisao/la:

100%

Giroud bi pored Alabe i Hernandeza dao het trik u prvom poluvremenu. Oni mogu njega jedino da hvataju na brzinu i ofsajd zamke.
Početi sa Boatengčinom i Alabom, bekovi Pavard i Davies, standardno.
Slazem se u potpunosti i ja mislim da ide par Boateng Alaba

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 25 feb 2020, 19:18

Nakon onog 19.Maja samo želim da ih nagazimo da zažale što su izabrali da se fudbalom bave

Bilo večeras ili u uzvratnoj utakmici
Thomas Müller - Fußballgott

Pirkehzsa
Kontakt:

Post Postao/la Pirkehzsa » 25 feb 2020, 19:55

Sluzbena postava :
Neuer
Pavard Boateng Alaba Davies

Kimmich Thiago

Gnabry Muller Coman
Lewa

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 25 feb 2020, 20:19

Ocekivano znaci.

slika

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.