FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zlaya_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zlaya_tm87 » 13 feb 2012, 18:19

VolimTz je napisao/la:
tanzla je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:

Hah, doskora se struja iz TE Tuzla Tuzlacima prodavala po 10 feninga a Aluminijumu po 4 feninga, naravno cijenu diktiraju gospoda iz Sa. To ne bi bio neki problem da se tim novcem ne finansiraju kroz sponzorstva tamo neki sahovski turniri i sranja po Sa. Ali eto vjerovatno je moja greška opet i nije to tako. ;)
Fino ti kazem, postoje neke vise instance kojima se mozes zaliti, mi smo kriva adresa, i zivo nas zabole.
Pa eto ovo ti je samo način da shvatiš o čemu se radi, i da ste mogli za razliku od velikog dijela BiH da uradite nešto od tog svog stadiona ali niste učinili ništa. ;)
A de ti meni reci, evo imamo sada kao bruku para. Sta treba, da sve zivo damo za stadion, da igraci nemaju plata i da odu i da onda tavorimo po sredini tabele al' zato na Stamford Bridgeu.. :roll:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 13 feb 2012, 18:45

Sta se desava sa Slobode Dite nije kriv BHT kriv je onaj glupan sto pravi jezero kad on nece da vam pomogne kako mozete ocekivati od nekog drugo pomoc :?:

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 13 feb 2012, 18:50

Neznam sta se raspravljate za kompleksašima, jedan iz Tuzle drugi iz Zenice :mrgreen: i kao ukazuju na nesto, ja ne zelim ni da im odg. na postove iz principa, ovaj papan teski umjesto svakakvih kaze svakojakih :mrgreen: i sa njima da se raspravljam ??? to su Untermenschi za mene :D

Evo upravo Žujo na dnevniku TVS-a kaze kako ce se jos vise i intenzivirano pokrenuti pitanje izgradnje zapadne tribine, na potezu su vlasti da izdvoje jedan dio novca a jedan dio mi, sama izgradnja tribine trebala bi kostati oko 2.500.000 maraka i da je realno da se u skorije vrijeme krene sa izgradnjom :D

PS. neka se malo procisti tema, nek se voda pusti da g... odu :D
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 13 feb 2012, 19:07

kao sto rekose na vijestima sad, mozda u ovome ima nesto i dobro,mozda se pocne graditi nesto..ne znam samo sto se prepirete vise,mi smo uvijek bili trn u oku svima jer smo najbolji,najjaci,najljepsi :D ,jaci od ratova,rezima i partija!
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 13 feb 2012, 19:08

Kako bi ja ovo sve pobrisao ima tek pokoji post o Fk Željezničaru.... :roll:

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 13 feb 2012, 19:09

Evo i mene na vasoj temi. Vjerovatno znate da sam navijac Celika, jer sam dobio mnogo banova zbog svadje sa manijacima koji su dosli da provociraju na temi NK Celik Zenica.

Iskreno mi je zao to sto se desilo sa vasim stadionom, nemam zaista nista protiv Zelje, a imacu protiv svakog provokatora ne samo iz vasih nego i iz mojih redova, pa i svakih drugih.

Nadam se sto brzem oporavku Grbavice ;-)
[youtube][/youtube]
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 13 feb 2012, 19:16

Dajte ba,ako ima neko malo bolje upucen oko planova za novu tribinu nek mi nacvrlja na privat,npr. DANDY, seyo ili neko sl. Te stvari me zivo zanimaju.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 13 feb 2012, 19:25

Koliki je sada kapacitet stadiona?
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 feb 2012, 19:28

old school je napisao/la:kao sto rekose na vijestima sad, mozda u ovome ima nesto i dobro,mozda se pocne graditi nesto..ne znam samo sto se prepirete vise,mi smo uvijek bili trn u oku svima jer smo najbolji,najjaci,najljepsi :D ,jaci od ratova,rezima i partija!
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 13 feb 2012, 19:30

Kojeg kapaciteta je urušena tribina?
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 13 feb 2012, 19:30

mozak je napisao/la:Kojeg kapaciteta je urušena tribina?
5-6 stotina mjesta
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 13 feb 2012, 19:31

Onog srednjeg. :mrgreen:

Fakat treba biti mozak i postaviti takvo pitanje. :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 13 feb 2012, 19:32

mozak je napisao/la:Koliki je sada kapacitet stadiona?
pitaj arhitekta iz gradacca
NO PYRO NO PARTY

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 13 feb 2012, 19:33

Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

SemperFideliss
Kontakt:

Post Postao/la SemperFideliss » 13 feb 2012, 19:35

old school je napisao/la:kao sto rekose na vijestima sad, mozda u ovome ima nesto i dobro,mozda se pocne graditi nesto..ne znam samo sto se prepirete vise,mi smo uvijek bili trn u oku svima jer smo najbolji,najjaci,najljepsi :D ,jaci od ratova,rezima i partija!
Jarane ima precih stvari nego zeljo u zivotu kao npr pare a mi pare nemamo niit ih ima drzava/kanton/opcina/ja/ti, treba nam najmanje 10 miliona za stadion da budu sve 4 tribine kao sjever a da bi se to postiglo treba uzorat citavu grbavicu,srusit jug,odnjet ovaj lim od svecane loze sa zapada i za to bi nam najmanje trebalo 2-3g i to ne samo grbavicu nego sad treba i skenderiju i ako bi se nasle pare vjeruj mi da bi se prije bilino obnavljalo jer imaju tamo sve nego nasa grbavica ili cak kosevo jer ovaj stadion je promasen slucaj...

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 13 feb 2012, 19:48

SemperFideliss je napisao/la:
Jarane ima precih stvari nego zeljo u zivotu kao npr pare a mi pare nemamo niit ih ima drzava/kanton/opcina/ja/ti, treba nam najmanje 10 miliona za stadion da budu sve 4 tribine kao sjever a da bi se to postiglo treba uzorat citavu grbavicu,srusit jug,odnjet ovaj lim od svecane loze sa zapada i za to bi nam najmanje trebalo 2-3g i to ne samo grbavicu nego sad treba i skenderiju i ako bi se nasle pare vjeruj mi da bi se prije bilino obnavljalo jer imaju tamo sve nego nasa grbavica ili cak kosevo jer ovaj stadion je promasen slucaj...
ali ja sam uvjeren da ce ovoga puta biti nesto,prvo neki dan sastanak sa predstavnicima grada,kantona..sad im je cak ako smijem reci i prezentovano stanje na stadionu,znam da su ulaganja jako velika,a da su kod nas samo guzonje u vladi i u raznim ministarstvima,ali ja vjerujem u samo jedno ime,zbog njega se nadam da ce ovo sve konacno krenuti,IVICA OSIM
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 13 feb 2012, 20:06

anonimni je napisao/la:
5-6 stotina mjesta
One dvije zajedno imaju 543 stolice.
FKŽ !

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 13 feb 2012, 20:24

TeaM87 je napisao/la:
anonimni je napisao/la:
5-6 stotina mjesta
One dvije zajedno imaju 543 stolice.
zapadna tribina je improvizovana tribina, inace drvena, tu je loza u sredini.. a sa lijeve i desne strane od loze su tribine za navijace tacnije gledaoce, eh sada se srusio krov sa te desne tribine na kojoj ne vjerujem da ima vise od 200 stolica...

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 13 feb 2012, 20:27

Crni gavran je napisao/la:Evo i mene na vasoj temi. Vjerovatno znate da sam navijac Celika, jer sam dobio mnogo banova zbog svadje sa manijacima koji su dosli da provociraju na temi NK Celik Zenica.

Iskreno mi je zao to sto se desilo sa vasim stadionom, nemam zaista nista protiv Zelje, a imacu protiv svakog provokatora ne samo iz vasih nego i iz mojih redova, pa i svakih drugih.

Nadam se sto brzem oporavku Grbavice ;-)
[youtube][/youtube]

svaka ti dala rodjace
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 13 feb 2012, 20:31

zapadna tribina je improvizovana tribina, inace drvena, tu je loza u sredini.. a sa lijeve i desne strane od loze su tribine za navijace tacnije gledaoce, eh sada se srusio krov sa te desne tribine na kojoj ne vjerujem da ima vise od 200 stolica...
Cijela zapadna tribina je svecana loža,a dio na sredini je VIP. loža, cinjenicu tome ide i cijena karte za zapad koja nikada nije ispod 15KM a max. 25KM (derbiji), a slazem se da nije bilo vise od 200. stolica mozda cak i manje ...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.