Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Guest007
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Guest007 » 16 mar 2019, 22:38

Bronson je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Rano ste nas otpisali
#SamoKažem :kafa:
Nismo vas mi otpisali, sami ste se otpisali, a realno nemate kvalitet za vece domete. Budite sretni da vas Gosk ne sustigne.
Nemamo realno sto jest jest, al ni Celik nije nista bolji od Slobode vjeruj mi, iskreno mislim da cemo do kraja na tabeli kotirati vise od vas, cestitke danas na pobjedi fer korektno sve, poz.
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 16 mar 2019, 22:40

Cim netko uveže 2 pobjede u ovoj ligi, odmah se spominje europa, pa se svrstavaju među 3 najbolje ekipe u državi.....
Do neki dan mladost bila u europi, danas čelik, radnik...
Ali dobro, treba se nadati...
Zna se tko će u Europu 90 %, tko je i do sad išao (sarajevo, zrinjski, željezničar, široki)

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 16 mar 2019, 22:42

Guest007 je napisao/la:
Bronson je napisao/la:
Nismo vas mi otpisali, sami ste se otpisali, a realno nemate kvalitet za vece domete. Budite sretni da vas Gosk ne sustigne.
Nemamo realno sto jest jest, al ni Celik nije nista bolji od Slobode vjeruj mi, iskreno mislim da cemo do kraja na tabeli kotirati vise od vas, cestitke danas na pobjedi fer korektno sve, poz.
Cijenim misljenje, al' se ne slazem. Imamo dosta kvalitetniju ekipu prema naprijed, imamo bolju atmosferu oko kluba, i boljeg trenera(vjerovatno se neces sloziti).
I dosta vasih realnih navijaca je samo reklo da imamo glavu i rep u igri, dok je kod vas cijelu utakmicu bilo samo nabij naprijed na Zukica pa ako se nesko zakomplikuje. Sve najbolje u nastavku, al sigurno cemo zavraiti ispred vaa.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Bronson
Kontakt:

Post Postao/la Bronson » 16 mar 2019, 22:43

Guest007 je napisao/la:
Bronson je napisao/la:
Iskreno ja sam svijestan toga, danasnjom pobjedom mislim da smo obezbjedili opstanak, sto je za mene bio i glavni cilj za ovu sezonu, sve mimo toga bit ce odlicno.
Sretno u nastavku.
Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!

Bronson
Kontakt:

Post Postao/la Bronson » 16 mar 2019, 22:45

Guest007 je napisao/la:
Bronson je napisao/la:
Iskreno ja sam svjestan toga, danasnjom pobjedom mislim da smo obezbjedili opstanak, sto je za mene bio i glavni cilj za ovu sezonu, sve mimo toga bit ce odlicno.
Sretno u nastavku.
Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 16 mar 2019, 22:46

york je napisao/la:Cim netko uveže 2 pobjede u ovoj ligi, odmah se spominje europa, pa se svrstavaju među 3 najbolje ekipe u državi.....
Zna se tko će u Europu 90 %, tko je i do sad išao (sarajevo, zrinjski, željezničar, široki)
Ma moramo se nadati. Mi smo svoj cilj ispunili, sta ce biti dalje vidjet cemo.
Znam ako nam se otvori prilika da cemo je iskoristiti, ak ne mi smo prezadovoljni.
Definitivno i ja mislim da ce svim silama ta cetvorka igrati evropu, ak ne regularno, biti ce na silu.

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 16 mar 2019, 22:49

Mislim da je nerealno da se itko umiješa u borbu za Europu sa ovom standarnom četvorkom našeg nogometa. Uvjeren sam da će u naredna tri kola Siroki i Zeljo dosta da se odlijepe od ostatka na tabeli,a i najkvalitetnije su ekipe od navedenih za Europu.
Takodjer nama se vraca Matic koji je 30% ekipe,a nije bio tu ovih 5 utakmica.
Zadnje kolo Čelik u Zenici,nadam se ne bitna tekma i vraćanje bodova Zeničana za 2017.tu ;)
Samo jedno ime

convict3583
Kontakt:

Post Postao/la convict3583 » 16 mar 2019, 22:53

york je napisao/la:Cim netko uveže 2 pobjede u ovoj ligi, odmah se spominje europa, pa se svrstavaju među 3 najbolje ekipe u državi.....
Mislim 4 kola 10 bodova dali 7 primili 2 mislim da imamo pravo da budemo optimisti jos nismo ni pokazali pravu snagu mozda izborimo evropu ili ne nama je bitno da se borimo za eveopu sto znaci euforija pa bilino sigurno 8 do 12 milja svaka domaca tekma .
Stabilizacija je bitna puno bilino i finansije pa vi uopste nemate predstavu kako ce to da izgleda bilino ako se budemo borili za evropu.

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 16 mar 2019, 22:56

Brate svako ima svoje, trenutno ste u usponu i drago mi je zbog Celika, godinama se borite protiv svega i svacega, privatizovali ste klub sto je veliki uspjeh za vas, za par godina Celik ce bit' gdje mu je i mjesto.
Sto se atmosfere tice do prije par kola bili smo najzdravije okruzenje u ligi definitivno, sad se to sve malo poljuljalo al pobjedom protiv sitija doce to na svoje. Slazem se s tim da ste jaci prema naprijed to je nas problem od pocetka, al' i mi imamo jednu od najjacih zadnjih linija u ligi, upali smo u krizu rezultata al nadoce to sve vjeruj mi. Tesko da ce atmosfera kod nas biti kao sto je bila dok se ne rijesimo lopova u i oko kluba, sretno vama u nastavku, al' mislim da cemo zavrsit ispred vas jer imamo bolji raspored i mislim da su trener i ekipa dovoljno pametni i mudri da to iskoriste.
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 16 mar 2019, 23:06

Guest007 je napisao/la:Brate svako ima svoje, trenutno ste u usponu i drago mi je zbog Celika, godinama se borite protiv svega i svacega, privatizovali ste klub sto je veliki uspjeh za vas, za par godina Celik ce bit' gdje mu je i mjesto.
Sto se atmosfere tice do prije par kola bili smo najzdravije okruzenje u ligi definitivno, sad se to sve malo poljuljalo al pobjedom protiv sitija doce to na svoje. Slazem se s tim da ste jaci prema naprijed to je nas problem od pocetka, al' i mi imamo jednu od najjacih zadnjih linija u ligi, upali smo u krizu rezultata al nadoce to sve vjeruj mi. Tesko da ce atmosfera kod nas biti kao sto je bila dok se ne rijesimo lopova u i oko kluba, sretno vama u nastavku, al' mislim da cemo zavrsit ispred vas jer imamo bolji raspored i mislim da su trener i ekipa dovoljno pametni i mudri da to iskoriste.
Korektno sa tvoje strane, sta ce biti za par sedmica niko ne zna. Mi mozda u naredne tri utakmice osvojimo samo bod, nikad se ne zna, al svasta ovdje do kraja moze biti.

#penke sve stoji da su velike mogucnosti da 4 navedena kluba najbj. izbore Evropu, al isto tako mislim da ekipa Zeljeznicara ne djeluje najbolje, a od vas sam ocekivao puno vise, dok i vi stvarno lose igrate, tako da postoji neka mogucnost, sta ce biti vidjet cemo.

convict3583
Kontakt:

Post Postao/la convict3583 » 16 mar 2019, 23:14

prisonbreak je napisao/la:
Guest007 je napisao/la:Brate svako ima svoje, trenutno ste u usponu i drago mi je zbog Celika, godinama se borite protiv svega i svacega, privatizovali ste klub sto je veliki uspjeh za vas, za par godina Celik ce bit' gdje mu je i mjesto.
Korektno sa tvoje strane, sta ce biti za par sedmica niko ne zna. Mi mozda u naredne tri utakmice osvojimo samo bod, nikad se ne zna, al svasta ovdje do kraja moze biti.

#penke sve stoji da su velike mogucnosti da 4 navedena kluba najbj. izbore Evropu, al isto tako mislim da ekipa Zeljeznicara ne djeluje najbolje, a od vas sam ocekivao puno vise, dok i vi stvarno lose igrate, tako da postoji neka mogucnost, sta ce biti vidjet cemo.
Peisone gdje optimizam ja kazem a kako sam i pisao da cemo ovo odradit predobro proljece .
A sloboda haha pa to je najgora ekipa trenutno u ligi odron zesci pa oni preferiraju negledljiv anti fudbal .
Mislim da ce bit daleko iza nas do kraja prvenstva

TamniVilajet
Kontakt:

Post Postao/la TamniVilajet » 16 mar 2019, 23:17

Ako bude korektno sudjenje zeljo nece zavrsiti ni medju prvih 6

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 17 mar 2019, 00:02

Za @prisonbreak
Ocajna nam je igra trenutno,izuzev utakmice sa Zrinjskim gdje smo puno bolji bili,ostalo su podbacili..
Al opet dug je period 11 kola,mislim da cemo izaci vec od sutra iz crne rupe jer ova ekipa ima kvalitet,kao i Zeljo zato ih stavljam u prvi plan,iako ne podcjenjujem nikoga. Ovo je izjednacena liga s 10 dobrih ekipa,svak svakom uzima bodove,ne mozes nista unaprijed racunati.
Samo jedno ime

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 17 mar 2019, 00:41

penke je napisao/la:Za @prisonbreak
Ocajna nam je igra trenutno,izuzev utakmice sa Zrinjskim gdje smo puno bolji bili,ostalo su podbacili..
Al opet dug je period 11 kola,mislim da cemo izaci vec od sutra iz crne rupe jer ova ekipa ima kvalitet,kao i Zeljo zato ih stavljam u prvi plan,iako ne podcjenjujem nikoga. Ovo je izjednacena liga s 10 dobrih ekipa,svak svakom uzima bodove,ne mozes nista unaprijed racunati.
Eh tu vidimo svoju nadu :D pa sta bude, bude. Samo da bude sve korektno od strane saveza.

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 17 mar 2019, 04:05

convict3583 je napisao/la:Mozda cetvrti budemo, ocekujem da ce sarajevo duplu krunu uzeti, tako da i 4. mjesto vodi u europu. Pitanje je ko ce zijaniti ako tako bude. Zeljo ili siroki, a zadnje kolo Čelik-siroki, mozda bude direktni okrsaj za europu.
Kvalitetom Celik pripada medju 3 ekipe[/quote]
Ja sumnjam u to iskreno. Mislim da su Sarajevo, Zrinjski i Široki Brijeg jači od vas a da ste sa Željom tu negdje. Između ostalih ekipa nema puno razlike i sljedeće kolo recimo Radnik može biti treći vjerovali ili ne. Pretpostavljam da se to neće desiti ali nije nemoguće, bit će tu dosta borbe za treće i četvrto mjesto ali morao bi dati tu prednost Širokom, Želji pa onda vama, makar nešto minimalno.[/quote]
Ne slazem se bas imamo mi ekipu dobru cekamo jos selima aydemira i amita Azarbejdzanskog reprezentativca da budu gotovi papiri ako oni budu na nivou jer karijere i igre koje su prikazivali u dobrim klubovima da su igraci top za ovu ligu .
Mislim da ce ipak trener sa svojim znanjem i autoritetom dignuti ekipu bar 30%iznad svojih mogucnosti tako ti dodze da je samo Sarajevo bolje od nas ovo niko ne moze racunat unapred bodove protiv nas[/quote]
:cry: :crazy:
Hahaha celikspor se ponadao, imali kakvih kurda gdje da izganjate za posudbe kuknjava

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 17 mar 2019, 19:35

1:39 :tokralju: :tokralju:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 mar 2019, 19:35

Ima li 5 milja na Grbavici?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 17 mar 2019, 19:36

Memara je napisao/la:1:39 :tokralju: :tokralju:

Stare navike :urnebes:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 17 mar 2019, 19:37

MortemHz je napisao/la:Ima li 5 milja na Grbavici?
Nema ni 4
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Dena94
Kontakt:

Post Postao/la Dena94 » 17 mar 2019, 19:38

Memara je napisao/la:1:39 :tokralju: :tokralju:

1:20 :tokralju:
The Nobles ⚔

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, ErosViverosViv, jurisicduska, NeSamSafetee, zeljovolimte i 29 gostiju.