Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
berdih sutra ekipa ????
Dobija Gulbis.bezze je napisao/la:berdih sutra ekipa ????
Išta sigurno za sutra ??Willy je napisao/la:Dobija Gulbis.bezze je napisao/la:berdih sutra ekipa ????
Šarapova - Muguruza hendikep gemova na Muguruzu, Đoković 1, Švajcarska - Peru 1, Brazil - Panama 3+.
Nije nesto ponuda za sutra...bezze je napisao/la:Išta sigurno za sutra ??Willy je napisao/la:Dobija Gulbis.bezze je napisao/la:berdih sutra ekipa ????

probaj ovako =kvota 2,325
Zadnja izmjena: OnFire, dana/u 02 jun 2014, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
COOL SIGNATURE
- fanatic1991
- Kontakt:
Prekosutra norveski kup ganjati duhove....
EDIT
Zbog "silne" ponude odigrao sam samo ovo.....

EDIT
Zbog "silne" ponude odigrao sam samo ovo.....

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- fanatic1991
- Kontakt:
Znaci ovo je onaj period kad ne mogu da pogodim kvotu 1.01 ali nema veze IGRAMO i dalje 
IDEMOOO

IDEMOOO

Can i have yours?
Can i have yours?
- fanatic1991
- Kontakt:
Ako je ko ziv 
Bez puno pametovanja dva tima koja igraju veoma lose u zadnjih 5 meceva Guarani je svih 5 isao over dok je duque de caichas isao 3 puta over.... Sto se tice medjusobnih utakmica igrali su samo 2 puta (koliko sam ja mogao naci
)
jedna je isla over a druga je zavrsila 2 0
tako da oprobamo 3+ 2.5 kvota
sretno ako ko prati 

Bez puno pametovanja dva tima koja igraju veoma lose u zadnjih 5 meceva Guarani je svih 5 isao over dok je duque de caichas isao 3 puta over.... Sto se tice medjusobnih utakmica igrali su samo 2 puta (koliko sam ja mogao naci

jedna je isla over a druga je zavrsila 2 0

Can i have yours?
Can i have yours?
- fanatic1991
- Kontakt:
Poluvrijeme 0 2 i tako do kraja ostane jaofanatic1991 je napisao/la:Ako je ko ziv
Bez puno pametovanja dva tima koja igraju veoma lose u zadnjih 5 meceva Guarani je svih 5 isao over dok je duque de caichas isao 3 puta over.... Sto se tice medjusobnih utakmica igrali su samo 2 puta (koliko sam ja mogao naci)
jedna je isla over a druga je zavrsila 2 0tako da oprobamo 3+ 2.5 kvota
sretno ako ko prati

Can i have yours?
Can i have yours?
- fanatic1991
- Kontakt:
Napokon WINN i jedan za laku noc ":Dfanatic1991 je napisao/la:Poluvrijeme 0 2 i tako do kraja ostane jaofanatic1991 je napisao/la:Ako je ko ziv
Bez puno pametovanja dva tima koja igraju veoma lose u zadnjih 5 meceva Guarani je svih 5 isao over dok je duque de caichas isao 3 puta over.... Sto se tice medjusobnih utakmica igrali su samo 2 puta (koliko sam ja mogao naci)
jedna je isla over a druga je zavrsila 2 0tako da oprobamo 3+ 2.5 kvota
sretno ako ko prati

Can i have yours?
Can i have yours?
Ocekivano,, laganih 177 koseva,,gonzales je napisao/la:I danas zavrsavam u plusu,,gonzales je napisao/la:KR Reykyavik - Fram(zp) - zp2+ @ 2,15
Premier
IDEMO DALJE
Ovo mi je zapelo za oko jos jutros
03:00 Regatas - Penarol (162,5+) - z2 @1,85
Premier

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
-
- Kontakt:
hoce li biti "ekstra" tema uvezi svjetskog prvenstva sto se kladionice tice? da malo prognoziramo rezultate i tkd?
Filipinska kosarka
San Miguel - Global Port(-193,5+) - z1 @1,85
premier
Na prvu sam kontao igrati vise, jer znam da se radi o efikasnim ekipama,, da je margina bila niza igrao bi sigurno Over,, a ovo je previse (-193,5+),,Cak i za ovakve ekipe,, tako da sam se odlucio na Under..
Uplata: srednja
premier
Na prvu sam kontao igrati vise, jer znam da se radi o efikasnim ekipama,, da je margina bila niza igrao bi sigurno Over,, a ovo je previse (-193,5+),,Cak i za ovakve ekipe,, tako da sam se odlucio na Under..
Carla Suarez Navarro - Eugenie Bouchard 1 @ 1,95
Stigli smo do 1/4 finala Roland Garrosa. U ovom meču se susreću dvije tenisačice koje su u velikom naletu. Suarez Navarro je osvojila WTA turnir u Oeirasu, a u četvrtfinalu Rima je zaustavljena od strane Ane Ivanović. S druge strane Bouchard je osvojila Nurnberg, a u Oeirasu je zaustavljena u četvrtfinalu od Kuznjecove koju je Suarez Navarro pobjedila u finalu tog turnira. Na zemljanim podlogama Suarez N. ove godine ima samo 3 poraza uz 18 pobjeda. Poražena je samo od Serene, Ivanović i predala je Errani u trećem setu. Bouchard ima 4 poraza i 17 pobjeda. Gubila je od Petković, Kuznjecove, Schiavone i Radwanske. I jedna i druga su se do ovog meča praktički prošetale izgubivši pritom samo po jedan set (Navarro od Baczinsky, Bouchard od Goerges). U međusobnom omjeru Španjolka vodi 1-0. Dobila ju je na travi prošle godine u Wimbledonu 2-0.
Ispadanjem sestara Williams, Ivanović, Li Na i Radwanske, otvara se put za malo lakši dolazak do titule. Pobjednica ovog meča ide na najvjerojatnije Šarapovu (koja po mom mišljenju neće imati lagan posao protiv Muguruze), što je sigurno bolji izbor nego Serena.
Iako su po svemu u blizu pa tako i po kvoti, mene vuče izbor na Španjolku. Samim time što je Španjolka, ona je "rođena" na zemlji, malo je iskusnija od Bouchard i sigurno će osjećati manje treme nego 6 godina mlađa Kanađanka, jer ipak ne igra se svaki dan 1/4 finale jednog Grand Slama.
Ako tko prati sretno.
Ja sam odigrao ovako:

I jedan divljački

Stigli smo do 1/4 finala Roland Garrosa. U ovom meču se susreću dvije tenisačice koje su u velikom naletu. Suarez Navarro je osvojila WTA turnir u Oeirasu, a u četvrtfinalu Rima je zaustavljena od strane Ane Ivanović. S druge strane Bouchard je osvojila Nurnberg, a u Oeirasu je zaustavljena u četvrtfinalu od Kuznjecove koju je Suarez Navarro pobjedila u finalu tog turnira. Na zemljanim podlogama Suarez N. ove godine ima samo 3 poraza uz 18 pobjeda. Poražena je samo od Serene, Ivanović i predala je Errani u trećem setu. Bouchard ima 4 poraza i 17 pobjeda. Gubila je od Petković, Kuznjecove, Schiavone i Radwanske. I jedna i druga su se do ovog meča praktički prošetale izgubivši pritom samo po jedan set (Navarro od Baczinsky, Bouchard od Goerges). U međusobnom omjeru Španjolka vodi 1-0. Dobila ju je na travi prošle godine u Wimbledonu 2-0.
Ispadanjem sestara Williams, Ivanović, Li Na i Radwanske, otvara se put za malo lakši dolazak do titule. Pobjednica ovog meča ide na najvjerojatnije Šarapovu (koja po mom mišljenju neće imati lagan posao protiv Muguruze), što je sigurno bolji izbor nego Serena.
Iako su po svemu u blizu pa tako i po kvoti, mene vuče izbor na Španjolku. Samim time što je Španjolka, ona je "rođena" na zemlji, malo je iskusnija od Bouchard i sigurno će osjećati manje treme nego 6 godina mlađa Kanađanka, jer ipak ne igra se svaki dan 1/4 finale jednog Grand Slama.
Ako tko prati sretno.
Ja sam odigrao ovako:

I jedan divljački

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=38&t=8752" onclick="window.open(this.href);return false;gringonjaOnajDrugi je napisao/la:hoce li biti "ekstra" tema uvezi svjetskog prvenstva sto se kladionice tice? da malo prognoziramo rezultate i tkd?
RG mix
MladenK/NestorD-ShvedY/Soa 1 @1,60
http://i.imgur.com/GFBQygW.jpg - kvota dosta dobra i moram uzeti
RG žene parovi
Errani/Vinci-BartyA/Dellac 1 @1,45
MladenK/NestorD-ShvedY/Soa 1 @1,60
http://i.imgur.com/GFBQygW.jpg - kvota dosta dobra i moram uzeti
RG žene parovi
Errani/Vinci-BartyA/Dellac 1 @1,45
- fanatic1991
- Kontakt:
GINEBRA - BARAKO (-184,5+) -Z2 @1,85
premier
Na ovo idem jako
Sretno
premier
Na ovo idem jako
Sretno
gonzales je napisao/la:Filipinska kosarka
premier
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.