FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Umalo da nas kazne za sve one promašaje, gledaj Viviane daje žuti Thiagu a Finnbogason mu zabi krampone u prsa. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kakvi promasaji...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Aj akcijeeeeeeeee

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Nerminovic
- Kontakt:
Goretzka ko Dzeko u City, najjaci kad ulazi s klupe
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ljepota

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- muhamedhulk
- Kontakt:
Laveeee 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Kakva akcija. Klasična Flicki-Flacka. Generalno smo puno promašili, jednostavno ima takvih utakmica, pa i da je Lewandowski tu ne mora značit da bi postigli sve one zicere, jer smo imali već takve dvije utakmice protiv Leverkusena i Gladbacha, koje su se završile gore od ove zbog kvaliteta te dvije ekipe, ali dobro je opet, nekako s pola snage mi je ovo izgledalo, osim 5 minuta prije postizanja drugog gola gdje smo izgledali izgubljeno.
Kimmicha i Alabu otjerati na ljeto pod hitno 

-
- Kontakt:
Prodat ih za jedno 200 miliona Barceloni

Na poluvremenu smo imali 2 udarca, poslije toga u drugom poluvremenu 15 dodatnih. To je dobro jer trener ima moć da prepozna nedostatke u igri i da ih apgrejduje na poluvremenu i donese nam prevagu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Hahaha, vidim da svi imaju svoje “ljubimce” pa mi dadoste ideju za neku novu anketu
Npr. Saurman /Coutinho ili Šljivo /Muller

Npr. Saurman /Coutinho ili Šljivo /Muller

Vom Jäger zum Gejagten
-
- Kontakt:
Ja bih to posmatrao na dva nacina. Augsburg je imao vise snage da pokriva prostor u prvom poluvremenu, a Bayern napadao mnogo manjim intenzitetom. U drugom poluvremenu Bayern jace pritiskao, a Augsburg imao manje snage sto je uslovilo i vise prilika za Bayern. Augsburg je igrao istu postavku do zadnjih 10 minuta kada su pokusali izaci vise naprijed. Odlicna postavka Schmidta, ali odlican i odgovor Flicka u drugom poluvremenu. Jako mi je drago da mozemo odgovoriti na dobro postavljen bunker.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Konačno Ajatolah proradio
kakva asistencija za Tomasa. Još jedan Arbajtsig.
Davies pokazao desetak minuta da može biti odličan i na svojoj prirodnoj poziciji lijevog krila.
Još jednom Flick pokazuje da treba ostati i biti trener u narednoj sezoni. Iako sam bio za Ten Haga ipak Hansi pokazuje Bayern DNA. Dat mu pojačanja koja traži i pustit da radi i uživa sa Bayernom

Još jednom Flick pokazuje da treba ostati i biti trener u narednoj sezoni. Iako sam bio za Ten Haga ipak Hansi pokazuje Bayern DNA. Dat mu pojačanja koja traži i pustit da radi i uživa sa Bayernom
Ovako bitni golovi od Leona se očekuju. On to zna.
Prvo poluvrijeme kriminalno, loše, bez pravog kretanja a i Schmidt sve dobro stisnuo, zbio redove.
I naravno Augsburg, za razliku od Hoffenheima, nije nam servirao priliku za presing jer nisu igrali one kratke lopte pred golom. Igrači Hoffenheima su to i kod gol auta stalno radili.
Na kraju zaslužena pobjeda i to je razlika naša u odnosu na Leipzig i BVB i kada lošije igramo nekako uvalimo golove i pobijedimo. Oni većinom moraju da dobro igraju da bi pobijeđivali i nema tog kiler instinkta kod njih kao kod nas.
Boateng sada i s ovim pasovima postaje onaj stari, mogao bi baš postati opet top, drastično mu je forma skočila.
Prvo poluvrijeme kriminalno, loše, bez pravog kretanja a i Schmidt sve dobro stisnuo, zbio redove.
I naravno Augsburg, za razliku od Hoffenheima, nije nam servirao priliku za presing jer nisu igrali one kratke lopte pred golom. Igrači Hoffenheima su to i kod gol auta stalno radili.
Na kraju zaslužena pobjeda i to je razlika naša u odnosu na Leipzig i BVB i kada lošije igramo nekako uvalimo golove i pobijedimo. Oni većinom moraju da dobro igraju da bi pobijeđivali i nema tog kiler instinkta kod njih kao kod nas.
Boateng sada i s ovim pasovima postaje onaj stari, mogao bi baš postati opet top, drastično mu je forma skočila.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Frankfurt kući u kupu.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.