Ovaj lik nema IQ veci od 80.
2023. godina čovjek piše u lizi i htijeli.
Pa u tome je fazon yebo ga ti, jel vam se mora crtat
Kako će biti kraja kad niste prihvatili ruku pomirenja uz činjenicu da ste i vi, pored nas, napunili GrbavicuKONTRASVIH je napisao/la: ↑08 avg 2023, 17:05
Ima li kraja ovome![]()
Šta ću se vaditi, zbog čega?Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑08 avg 2023, 17:09Nemoj se sad vadit, provalio si se. Ne znam je li ti sunce udarilo u glavu ili je ovaj Pitarsamnajaci oborio IQ teme, ali nemoj se vadit. Znas onu o Muji i majci![]()
KONTRASVIH je napisao/la: ↑08 avg 2023, 17:05
Ima li kraja ovome![]()
Nije ni tebi lahko BAAAAAAAAAAAAAAAA
Navedeno likovi, osim Kuste, svi su Zeljovci. Djuro ima snimljenu i pjesmu o Zelji. S obzirom da je Zeljo stariji od Sarajeva (ovo nije ni bitno), da li to znaci da su navijaci Sarajeva pokupi sleng od Zeljovaca, posebno navedenih likova s obzirom da svi oni su ZeljovciPitarsam je napisao/la: ↑08 avg 2023, 16:58Argentina,
Posto se relativno kulturan momak,da ti pokušam objasniti.
Nije naglasak da sam ja iz tog dijela grada.
Naglasak je da smo mi stariji iz tog dijela grada(mahalskog)
imali drukčiji način razgovora nego haustorcad iz Novog Sarajeva.
Mi smo pričali Mahalsko-carsijski-jalijaski.
Sto su Kusta,Campo,Djuro i ostali “New Primitivs”to pokupili početkom 80-tih i napravili taj sleng planetarno popularnim je druga priča.
Ehhh sad,trebalo se roditi tada i znati o tome.
Dodaj dva J u opisu pa nastavi. Nemoj da brukas grad.
Nemoj zaboraviti raspos nakon I svjetskog rata i dolaska fudbala na nase prostore, posebjo period 1920-1930 kada je osnovano najvise klubova i kada se pocela igrati ova divna igra kod nas🫣
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.