Evo malo su se strasti smirile, a mozda i ne, ko ce ti ga znati.
Nakon pobjede sagledava se cjelokupna situacija, iz koje proizilaze mnoge opcije u vidu statistike, historije......
Bayern je pokazao zelju, moral, volju, snagu i sve ono sto je potrebno za jedan ovakav uspjeh. Pokazali smo da se mozemo nositi i sa jacim timom (ako se to uopste moze reci za United). Pobjeda je apsolutno zasluzena i niko ne moze umanjiti njenu vrijednost.
Prekinut je zlatni niz Uniteda, od 17 utakmica bez poraza u gostima. Svakom nizu dodje kraj pa i ovom.
Za Cissokha sam vec sinoc citao i mislim da bi bilo veoma dobro da ga dovedu. Takodjer moj izbor na lijevom beku bi bio Clichy, ali tesko je do ovog doprijeti pored Wengera.
Slijedi nam jos jedno veliko iskusenje, teska utakmica u Gelsenkirchenu, u kojoj pobjedom prelazimo ponovo na prvo mjesto, ili nedao Bog eventualnim porazom skoro pa i otpadamo u utrci za titulu. Remi ce ostaviti stanje kako jeste, i produziti veliku neizvjesnost. Ako ponove igru kao protiv Uniteda, moze se i mora ocekivati pobjeda. Nadam se da je samopouzdanje sada na najvecem nivou i da cemo ABD uspjeti sezonu privesti kraju na najbolji moguci nacin.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!