Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
pa nije gay, to ti vole djevojke s vecim libidom momclukoDex je napisao/la:Mog'o je barem prsa obrijat
Znam, zato ih i ne brijemBosniacum Lilium je napisao/la:pa nije gay, to ti vole djevojke s vecim libidom momclukoDex je napisao/la:Mog'o je barem prsa obrijat
Brijemo ljeti jbmu, to kad trebe počnu po nama skakat na moru, al sad ništa, hladno, zimi barimo ove s većim libidomGreivis je napisao/la:Mogao si prije javiti. Sad pogresno napisa.
ti nisi majmun, ti si cudoBosniacum Lilium je napisao/la:niste kompletni dok ne pocnete noge i obrve![]()
ja sam hodajuci mamjunĐizs pravi
A jos nijanse dlaka. Brada naradžasta, kosa smedja, obrve crne, na nogama žute, mjutant
mirakulProfesor je napisao/la:ti nisi majmun, ti si cudoBosniacum Lilium je napisao/la:niste kompletni dok ne pocnete noge i obrve![]()
ja sam hodajuci mamjunĐizs pravi
A jos nijanse dlaka. Brada naradžasta, kosa smedja, obrve crne, na nogama žute, mjutant
Kazem nek idan da sam ih vidio u adidasu na ferhadiji, samo su plave bile.Mozda mozes njih pitat da ti naruce.
trebao si uletiti za novu godinu jbgGorki je napisao/la:je*emu papuču u Jordie`s prije 2-3 mj. patike/cipele bile do 60KM sad najniža cijena 99KMMada ima odlične robe.
tuzlak1987 je napisao/la:trebao si uletiti za novu godinu jbgGorki je napisao/la:je*emu papuču u Jordie`s prije 2-3 mj. patike/cipele bile do 60KM sad najniža cijena 99KMMada ima odlične robe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.