FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pod izgovorom sudijskih pljacki (koji je stvarno bilo), sklonile su se stvari s pravog problema, na gostovanjima ne postojimo…ovo je danas samo kulminacija svega, gdje su nas ljudi oducili od nogometa, omjer posjeda 70-30, kao da je Real. Sramotno i ponizavajuce! Trenutak u kojem Muftic voda loptu gore dole po kaznenom nekih 15ak sekundi i lagano izbija pokazuje sve gdje smo i sta smo.
- BiHSportman
- Kontakt:
Moramo ovo preokrenuti u drugom kako znamo. Muftiću ako može da ne “zadržavaš” vrijeme u dvadesetoj minuti.
1921!
Sudjenje je dobro,nemojte molim vas pitarluka da skacete i kad treba i kad ne treba.bhsport je napisao/la: ↑25 okt 2025, 16:50Katastrofa, mrtva ekipa.
Boljevic mrtvac najveci, vadi ga Adzeme od kako ulazi nema nas nigdje.
Pejica nigdje.
Sudjenje tu i tamo, Alicu zuti nizasta a njihov igrac napucava loptom djecaka koji dohvaca lopte bez zutog i zatim vuc Alica za dres sa ledja bez zutog.
Adzem odgovoran za ovaj debakl.
Ako je i bila to je neka mala greskica,al nije za napisat sudjenje tu i tamo.
Radovac je komotno mogao igrati. Nema ga ni na klupi.
Nije ubio čovjeka, da ga toliko dugo držiš van tima.
Nije ubio čovjeka, da ga toliko dugo držiš van tima.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Sta je svrha Boljevica? **** umisljena.
Ko picke po terenu, kontaju bodovi ce sami doci
Ko picke po terenu, kontaju bodovi ce sami doci
Ja sam Lagumdziju kad je tek dosao vidio kao igraca koji ce strasno napredovati kod nas. Prve njegove tekme su mi bile savrsene. Ja ne znam sta se desava sa njim al detinitivno nije na nivou na kojem bi mogao biti.
Boljevic, ne znam koji je ovo put da lik ne igra i nije u utskmici uopste ali naravno vecina navijaca ga hvali iz nekog razloga i ocekuje njegov veliki povratak. On je istrosen igrac i nakon odlaska Krpica jasno je da nema svog partnera da kenja po drugima. On nije za ovu ekipu, mozda za zadnjih 10min kad moze odluciti njegov potez na umornu odbranu, ovako ga teositi 90 min da on ne trci mi nema smisla. Jasno je da nema zelju ni motiv, on jedva ceka da ode iz kluba.
Ne znam sta je problem u glavama, evo nema problema u sudjenju, ovakva igra protiv Rudara je sramotna.
Boljevic, ne znam koji je ovo put da lik ne igra i nije u utskmici uopste ali naravno vecina navijaca ga hvali iz nekog razloga i ocekuje njegov veliki povratak. On je istrosen igrac i nakon odlaska Krpica jasno je da nema svog partnera da kenja po drugima. On nije za ovu ekipu, mozda za zadnjih 10min kad moze odluciti njegov potez na umornu odbranu, ovako ga teositi 90 min da on ne trci mi nema smisla. Jasno je da nema zelju ni motiv, on jedva ceka da ode iz kluba.
Ne znam sta je problem u glavama, evo nema problema u sudjenju, ovakva igra protiv Rudara je sramotna.
Nekako sam se uvijek izvlacio na sudjenje na strani i subjektivno govorio ma do sudija je ,pa ti ponisti gol i sjecka igru, ali opste poznato da kad sudija radi svoj posao, mi ne mozemo meda. Onda zaista nemam opravdanje za ovo, na nama je izgleda puniti Grbavicu i tu uzimati bodove ostalo tanko.Ejnur je napisao/la: ↑25 okt 2025, 16:56Sudjenje je dobro,nemojte molim vas pitarluka da skacete i kad treba i kad ne treba.bhsport je napisao/la: ↑25 okt 2025, 16:50Katastrofa, mrtva ekipa.
Boljevic mrtvac najveci, vadi ga Adzeme od kako ulazi nema nas nigdje.
Pejica nigdje.
Sudjenje tu i tamo, Alicu zuti nizasta a njihov igrac napucava loptom djecaka koji dohvaca lopte bez zutog i zatim vuc Alica za dres sa ledja bez zutog.
Adzem odgovoran za ovaj debakl.
Ako je i bila to je neka mala greskica,al nije za napisat sudjenje tu i tamo.
Fk Željezničar.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Izvadis Cvetanoskog ali zato Boljevic ko turista po terenu, bjezi u pm
Milosevic i Vinicius umjest Pejica i Boljevica, odmah sad na poluvremenu.
Ne mogu nikako biti losiji od ove dvojice.
Ne mogu nikako biti losiji od ove dvojice.
Šošić i Milošević definitivno fale.
Međutim, ovaj Rudar je nadigrao Zrinjski i Široki na strani, iako nisu osvojili po 3 boda.
Ovaj njihov teren je najgori u ligi.
Međutim, ovaj Rudar je nadigrao Zrinjski i Široki na strani, iako nisu osvojili po 3 boda.
Ovaj njihov teren je najgori u ligi.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Cvetanoski je najlosiji bio u prvom poluvremenu..
Ne postoji na ovakvim terenima.
Ne postoji na ovakvim terenima.
Kad nama Jaganjac dolazi po loptu na 40 metara id našeg gola shvatiš kakvi smo. Adzem ostavio Pejica i Bojevica. Bravo majstore.
Ali, mi ne znamo ništa o fidbalu. Mi nismo stručnjaci..
Ali, mi ne znamo ništa o fidbalu. Mi nismo stručnjaci..
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Bravo
Hajdeee
Hajdeee
Bravo Lagumas 
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
AJDEEEEEEEEE
Evo ga.
Ono što se kaže ni iz čega.
Ono što se kaže ni iz čega.
Onaj Fernan nas mori na sredini, ne mozes mu lopte uzeti, yebo sebi pleme...ko da je xavi na terenu.
Lagumdžija treba špica igrat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.