Kakve su ovo provokacijeNerminovic je napisao/la:
Igrač br. 6
Re: Igrač br. 6
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pusti ga,Ognjenelol89 je napisao/la:Kakve su ovo provokacijeNerminovic je napisao/la:
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ovo je za trajni ban.Nerminovic je napisao/la:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
zasto bi se neko danas prijavio na forum sa 89 u imenu, ovo je je brat ogi
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
nerminovicu presao si granicu koju ne smijes preci
OGI KAPITENU JEDAN JEDINI
OGI KAPITENU JEDAN JEDINI
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BosniaBoston
- Kontakt:
LogicnoSarmelino je napisao/la:zasto bi se neko danas prijavio na forum sa 89 u imenu, ovo je je brat ogi
#Punoljetstvo
Nemoj da tvoju aferu iz Beca s Cartmanom razvezemo, pokaj seNerminovic je napisao/la:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Nerminovic
- Kontakt:
lol89 je 5 karaktera, ognjen ima 5 slovaBosniaBoston je napisao/la:LogicnoSarmelino je napisao/la:zasto bi se neko danas prijavio na forum sa 89 u imenu, ovo je je brat ogi
NAIVNI STE
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Miske01 je napisao/la:pa od juce screenovi sa starom profilnom, od sinoc s novom logicno, javi se na insta @eldarbnm da vidis sta pisekobe24 je napisao/la:Hmmm, sumnjiv mi je Miske.Nije mu trenutno ova profilna na instagramu, jedino da ranije nije bila ovakva i da si screensotove tad napravio?

Nisam upratio kakva je jucer bila. Vidim da si i ovdje stavljao ss s obje profilne, a ja sam prvobitno bio vidio sam ovaj gdje se profilna razlikuje od trenutne. Ma nemam ja brate instagrama, ovako preko browsera otvorio.

Uglavnom, redovno nas informisi sta vojvoda pise.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nerminovicu izdajice presao si sve granice!
#Punoljetstvo
nerminovic = diva
Miske01 je napisao/la:pa od juce screenovi sa starom profilnom, od sinoc s novom logicno, javi se na insta @eldarbnm da vidis sta pisekobe24 je napisao/la:Hmmm, sumnjiv mi je Miske.Nije mu trenutno ova profilna na instagramu, jedino da ranije nije bila ovakva i da si screensotove tad napravio?

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
nerminovicu zavrsit ces na bausteli
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Nerminoviću ideš za Kanadu.
Kanto smeca
monoloze, apelujem da leakas nerminovicevog mikro hairliju
imamo gosta ovdje, a on nas sramoti
imamo gosta ovdje, a on nas sramoti

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
KRUNIŠITE MISKETA01 KO MALOG VOJVODU, MOMAK JE TO ZASLUŽIO
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.