Mjesto rodjenja: Banja Luka
Pozicija: Odbrana - desni defenzivni, desnjak
Visina: 1,88 m
Tezina: ?
aktuelna vrijednost prema Transfermarktu: 350.000 Eura
Pocinje u Borcu Banja Luka, prelazi za Crvenu Zvezdu, sada u Sheriff Tiraspol.

Taj Moldavski prvak ocito ima nesto protiv Dinama,bilo Zagrebackog,bilo Kijevskog.MinistaR je napisao/la:Dobar je Ogi noćas bio, iznenadio me. Nije on džabe udarni igrač moldavskog prvaka.
Ja kako znam poceo je kao stoper, pa je kasnije prekomandovan u desnog beka.harishp je napisao/la:Taj Moldavski prvak ocito ima nesto protiv Dinama,bilo Zagrebackog,bilo Kijevskog.MinistaR je napisao/la:Dobar je Ogi noćas bio, iznenadio me. Nije on džabe udarni igrač moldavskog prvaka.
A bogami i Vranjes je ''ukrvavio''ruke,ovaj hocu reci noge![]()
Ja bih se na Mujdzinom mjestu,dobro zasekirao.![]()
P.S jel Ogi ikad igrao drugu poziciju od desnog beka ???
To je upravo taj1921 je napisao/la:Jel' ovaj momak u Zagrebu na utakmici protiv Dinama skinuo dres i pokazao majcu Zvezde?
Nakon dobrih igara u mladoj kao i u ovom mecu,vise nego je ocigledno da ce Vranjes gotovo uvijek biti jedan od pozvanih u repku.amerosm je napisao/la:Sada ocekujem eksperte s sljedecim teorijama zavjere, i raspravljanje x stranica o tim teorijama zavjera. Moji prijedlozi su:
1. Ma ja nije dobar Srbiji pa dosao kod nas da igra.
2. Ukoliko nastavi s ovakom dobrim igrama, nece se vise odazvati, vec ce igrati za Srbiju.
3. Nakon utakmice gdje nece odigrati kao veceras bit ce: Dokle ce vise oni iz RS-a sabotirati repku BiH.
4. Moj jedan dobar prijatelj i njegov rodjak sto zivi u BL, je saznao preko svoje tetke, ciji zet radi kao domar u Borcu da je jednom na jednoj proslavi podigao tri prsta.
Iskreno se nadam da ce momak i dalje u reprezentaciji dobijati priliku i dobro je po nas da moze igrati na dvije pozicije isto kao Muhamed Besic.
Ne zna se koji je gori. Ne čudi me za ovog Bešića, igra u HSV-u pa mogu razumiti da veze nema.. ali Vranješ igra za moldavskog giganta i opet ga prolaze ljudi. Haj čovjek da im i oprosti, debi im je... nisu svi Željina djeca.amerosm je napisao/la:
Iskreno se nadam da ce momak i dalje u reprezentaciji dobijati priliku i dobro je po nas da moze igrati na dvije pozicije isto kao Muhamed Besic.
Vule i Kerla mogu igrat ovi ostali su karine1921 je napisao/la:Ne zna se koji je gori. Ne čudi me za ovog Bešića, igra u HSV-u pa mogu razumiti da veze nema.. ali Vranješ igra za moldavskog giganta i opet ga prolaze ljudi. Haj čovjek da im i oprosti, debi im je... nisu svi Željina djeca.amerosm je napisao/la:
Je.bi ga, kod nas onaj pitar fura politiku "samo nek' nije iz bh. klubova", pa zove raznorazne Pandže, Mravce, Luliće, Mujdže, Vranješe... i čudi se kako nam protivnici daju puno golova. Radije će zvati igrače iz moldavskog giganta, nego Kerlu, Cocalića, Trivunovića, Muharemovića.. pa i VARUPU iz Travnika koji je izmislio fudbal za našu odbranu.
Pogleda li ti utakmicu veceras,onako u prolazu?1921 je napisao/la:Ne zna se koji je gori. Ne čudi me za ovog Bešića, igra u HSV-u pa mogu razumiti da veze nema.. ali Vranješ igra za moldavskog giganta i opet ga prolaze ljudi. Haj čovjek da im i oprosti, debi im je... nisu svi Željina djeca.amerosm je napisao/la:
Je.bi ga, kod nas onaj pitar fura politiku "samo nek' nije iz bh. klubova", pa zove raznorazne Pandže, Mravce, Luliće, Mujdže, Vranješe... i čudi se kako nam protivnici daju puno golova. Radije će zvati igrače iz moldavskog giganta, nego Kerlu, Cocalića, Trivunovića, Muharemovića.. pa i VARUPU iz Travnika koji je izmislio fudbal za našu odbranu.
1921 je napisao/la:Ne zna se koji je gori. Ne čudi me za ovog Bešića, igra u HSV-u pa mogu razumiti da veze nema.. ali Vranješ igra za moldavskog giganta i opet ga prolaze ljudi. Haj čovjek da im i oprosti, debi im je... nisu svi Željina djeca.amerosm je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.