Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
City ostaje X do kraja, sto nam itekako pase. 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Titulu smo mi zijanili protiv chelze i poola
Nismo mi titulu jos zijanili, fazon je stk moramo sa velikim mudima ici u goste Kokosima Manchi i Sitiju, pored toga da druge dobijamo sigurno, mislim da možemo i da se nadamo da drugi kiksaju jer kad smo mi kiksali drugi nisu pa red je da drugi kiksaju hahaha
Još 12 kola ljudi yebemu. pustite te priče o tituli
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Samo da iskoristim priliku da je.bem mater sudiji. Toliko.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Arsenal scouts monitored Leicester City midfielder N’Golo Kante during Sunday’s clash at the Emirates, according to reports.
The Sunday People report that Gunners boss Arsene Wenger has instructed club scouts to monitor the Frenchman closely for the remainder of the campaign via the Mirror.
anell je napisao/la:Nije dovoljno visok
slažem se

Sudija mi je stari.bega_afc je napisao/la:Samo da iskoristim priliku da je.bem mater sudiji. Toliko.
Belmin6 je napisao/la:Sudija mi je stari.bega_afc je napisao/la:Samo da iskoristim priliku da je.bem mater sudiji. Toliko.
Jes vidio ovih mojih pulena sto zakuhase. I protiv sudija igramo...
Gaya, lijevi bek, strasan potencijalanell je napisao/la:Ko je ovaj drugi i koju poziciju igra ?
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Nisam gledao momka, znam samo da će biti teško izbaciti Nacha iz prve postave.miki_92 je napisao/la:Gaya, lijevi bek, strasan potencijalanell je napisao/la:Ko je ovaj drugi i koju poziciju igra ?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Jel to onaj što ga je Musonda prošlo kolo bacao na usta i navukao na dva žuta?miki_92 je napisao/la:Gaya, lijevi bek, strasan potencijalanell je napisao/la:Ko je ovaj drugi i koju poziciju igra ?
A.F.C. Bournemouth!
Nema ni 170.anell je napisao/la:Nisam gledao momka, znam samo da će biti teško izbaciti Nacha iz prve postave.miki_92 je napisao/la:Gaya, lijevi bek, strasan potencijalanell je napisao/la:Ko je ovaj drugi i koju poziciju igra ?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Nije tvojih pulena, nego mog pulena.bega_afc je napisao/la:Belmin6 je napisao/la:Sudija mi je stari.bega_afc je napisao/la:Samo da iskoristim priliku da je.bem mater sudiji. Toliko.Jeb.em ti kaze nanu. Nemoj ba nanu, zena u bolnici.
![]()
Jes vidio ovih mojih pulena sto zakuhase. I protiv sudija igramo...
Nemoj se samo previše qrcit po caršiji ako osvojite.
I nas je Celzi dobio kad smo imali 10 igraca.BigBigBang je napisao/la:PRestace biti luzeri kad nesto osvoje a ne kad pobjede kuci retardiranog Ranierija i Leicester sa 10 igraca.
Jacob Pulen.Belmin6 je napisao/la: Nije tvojih pulena, nego mog pulena.![]()
Nemoj se samo previše qrcit po caršiji ako osvojite.
Zadnja izmjena: bega_afc, dana/u 14 feb 2016, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
ne bih znao jer tu utakmicu nisam gledao,rambo16 je napisao/la:Jel to onaj što ga je Musonda prošlo kolo bacao na usta i navukao na dva žuta?miki_92 je napisao/la:Gaya, lijevi bek, strasan potencijalanell je napisao/la:Ko je ovaj drugi i koju poziciju igra ?
jedna utakmica je inace pokazatelj da je neko krampa(narocito kad se radi o ovogodisnjoj Valenciji), wow
prosle sezone mali je bio jedan od najboljih igraca Valencije
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Promjeni avatar evo ti ovdje par prijedloga http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=6860bega_afc je napisao/la: I nas je Celzi dobio kad smo imali 10 igraca.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Mnogo loš ove sezone.miki_92 je napisao/la: ne bih znao jer tu utakmicu nisam gledao,
jedna utakmica je inace pokazatelj da je neko krampa(narocito kad se radi o ovogodisnjoj Valenciji), wow
prosle sezone mali je bio jedan od najboljih igraca Valencije
Nigdje nisam rekao da je 'krampa' nego da je razbucan od strane Musonde te da ga je i Carmona poprilično izvozao kolo prije.
Jel to mjerodavno ili ne,teško je reći jer je u Valenciji rasulo,ali ja pričam o onom što sam gledao
A.F.C. Bournemouth!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.