dont vori bi hepi sto se tepla ticePerryFred je napisao/la:Amca007 je napisao/la:Evo jedna sto posto tacna informacija.
Sinoc je u Sarajevo dosao Dzemal Berberovic ( naravno zavrsio u Bosni do ranih jutarnjih sati hehe ), i vec danas ili sutra bi trebao na razgovore kod Ibrakovica. Ali jedini njegov uslov je da mu plata bude bolja nego u Bugarskoj, a neznam kolika mu je bila.....
Tako da se nadamo da ce ovaj igrac igrati ove godine Evropsku ligu sa Sarajevoom
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Laz samo takva , pa Dzemo je bio na finalu kupa u gradu je vec odavnoAmca007 je napisao/la:Evo jedna sto posto tacna informacija.
Sinoc je u Sarajevo dosao Dzemal Berberovic ( naravno zavrsio u Bosni do ranih jutarnjih sati hehe ), i vec danas ili sutra bi trebao na razgovore kod Ibrakovica. Ali jedini njegov uslov je da mu plata bude bolja nego u Bugarskoj, a neznam kolika mu je bila.....
Tako da se nadamo da ce ovaj igrac igrati ove godine Evropsku ligu sa Sarajevoom
Fakat je bolje ne napisati nista,nego lupati sve i svasta samo da bi se nesto reklo...
Mene sto se tice samo da ugledam Kalasa na Hasetu..

Umalo da zaboravim,
Sve cestitke Upravi na ovakvom potezu,prakticno sad cemo imati u nizem rangu takmicenja FKS "B" tim,kao i svi velikani sirom Evrope..

Mene sto se tice samo da ugledam Kalasa na Hasetu..
Umalo da zaboravim,
Sve cestitke Upravi na ovakvom potezu,prakticno sad cemo imati u nizem rangu takmicenja FKS "B" tim,kao i svi velikani sirom Evrope..
Zadnja izmjena: socrates, dana/u 29 maj 2014, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Re: Odg: FK Sarajevo
Joj Fareta mašine...keramikr je napisao/la:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
fcsforever
- Kontakt:
Lično sam sa 2 jarana vidio Džemu na finalu kupa. Kako i odkud sad ova priča...????
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ma i ne treba nam desnih krila, on i Duljevic i udrihilmo je napisao/la:Joj Fareta mašine...keramikr je napisao/la:
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 29 maj 2014, 14:11, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Evolution87
- Kontakt:
to su ti nasi akademici 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
S obzirom na tvoj nick, cisto sumnjam...DrustveniParazit je napisao/la:Pozdrav svima.
Nakon nekog vremena praćenja foruma (posebno ove teme) odlučio sam napraviti acc i učestvovati u diskusijama. Nadam se da ćemo se fino družiti...
-
bordobijeli
- Kontakt:
ovaj rudar baš rastrcan biohilmo je napisao/la:Joj Fareta mašine...keramikr je napisao/la:
- DrustveniParazit
- Kontakt:
GangEvil je napisao/la:S obzirom na tvoj nick, cisto sumnjam...DrustveniParazit je napisao/la:Pozdrav svima.
Nakon nekog vremena praćenja foruma (posebno ove teme) odlučio sam napraviti acc i učestvovati u diskusijama. Nadam se da ćemo se fino družiti...
Neka vrijeme pokaže.
Ne sudi forumašu po nick-u.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
- BernardBarnjak
- Kontakt:
... vec po avataru...DrustveniParazit je napisao/la:GangEvil je napisao/la:S obzirom na tvoj nick, cisto sumnjam...DrustveniParazit je napisao/la:Pozdrav svima.
Neka vrijeme pokaže.
Ne sudi forumašu po nick-u.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
divi onda moj
znaci nije ni to mjerilo 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Bosniacum Lilium je napisao/la:divi onda mojznaci nije ni to mjerilo
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač
taj s tvog avatara je drustveni parazzit jer je u ligi prvaka prvo odglumio faul iz kojeg je MANUTD postigao gol sarajevuBosniacum Lilium je napisao/la:divi onda mojznaci nije ni to mjerilo
rammsteine
ima li kakvih insnajderskih presica po aerodromu 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
hebo ovoRule_hz je napisao/la:rammsteineima li kakvih insnajderskih presica po aerodromu
mahalska blokada... totalna!
mozda se sta i iščupa al tesko
Nesto pominju neke juznoamerikance...
a nas reprezentativac ? 
-
fcsforever
- Kontakt:
Grahovca treba zaganjati isto ko i Stevanovića.
Stevo je nagodan ali mu je menadžer kaka koji nije mogao halaliti što mu brat ne sjedi na klupi fcs-a.
Stevo je nagodan ali mu je menadžer kaka koji nije mogao halaliti što mu brat ne sjedi na klupi fcs-a.
kakav reprezentativac svi otisli u BRA
stevke bi bio ko kec na cenera
stevke bi bio ko kec na cenera