Ja vala nikad nisam volio nesto ove patike sa debelim djonom . Imam osjecaj ko da cu pasti stalnoTribalian je napisao/la:

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja vala nikad nisam volio nesto ove patike sa debelim djonom . Imam osjecaj ko da cu pasti stalnoTribalian je napisao/la:
a šta bude "kad zima dođe i padne sneg, pahulje male prekriše breg..."bavarian_bk je napisao/la: Ja vala nikad nisam volio nesto ove patike sa debelim djonom . Imam osjecaj ko da cu pasti stalno
Zato ti i kazem da probas.alacious je napisao/la:Pirke je napisao/la:Probaj ako ima da vidis xD. samo sto odprilike kosta 900-1000 KMalacious je napisao/la:
Brate ja govorim o izgledu,a ne o tom kakva je kad je obuces
Odakle mi 900-1000 KM ?![]()
nemam ni za jogurta
Eh onda ide nesto tipa :geronimo je napisao/la:a šta bude "kad zima dođe i padne sneg, pahulje male prekriše breg..."bavarian_bk je napisao/la: Ja vala nikad nisam volio nesto ove patike sa debelim djonom . Imam osjecaj ko da cu pasti stalno![]()
.
Pa ja sam i mislio na farmerice.kavaz_ je napisao/la:patike uz pantole na peglu ne idu ni pod razno, radije obuci neke farmerice s kosuljom, izgledaces svecano, za razliku od ove kombinacije u kojoj ces da izgledas jako smijesno
naravno da mozessikirica je napisao/la:Pa ja sam i mislio na farmerice.kavaz_ je napisao/la:patike uz pantole na peglu ne idu ni pod razno, radije obuci neke farmerice s kosuljom, izgledaces svecano, za razliku od ove kombinacije u kojoj ces da izgledas jako smijesno![]()
Ali mogu li na kosulju obuci sako od odijela?
naravno da moze. to ke coolsikirica je napisao/la:Moze li kosulja,odijelo,pantole i patike??
moze al´ nije to - to.sikirica je napisao/la:Pa ja sam i mislio na farmerice.
Ali mogu li na kosulju obuci sako od odijela?
dakle, pjesak siMonolog je napisao/la:Helem, kada su neke proslave (a da nije hladno, da ne bi bilo zabune)
eto, znas i ti sta moze/valja.Monolog je napisao/la:Bijele plitke patike-cipele (nit' su klasične patike, nit su cipele. Nešto između)
Plave farmerice
Košulja ili (furačko) bijela majica
Sako (al' ne od svečanog odijela, da ne bi bilo zabune).
Znal' neko kako se ovo najbolje održava?bavarian_bk je napisao/la:![]()
Nimla_RZ je napisao/la:Znal' neko kako se ovo najbolje održava?bavarian_bk je napisao/la:![]()
Da mi je ovo zbavit do proljeća.Predobra majicacassanova je napisao/la:Kako je dobra gdje si kupio, koliko?Tribalian je napisao/la:![]()
Pre 3 meseca,platio 25 evra.Kupio kod jednog decka koji prodaje stvari kuci, tj. ima kataloge neke ,ti odaberes ,on naruci i stize za 20 dana.cassanova je napisao/la:Kako je dobra gdje si kupio, koliko?Tribalian je napisao/la:![]()