NK Vitez

nkvitez
Kontakt:

Re: NK Vitez

Post Postao/la nkvitez » 26 maj 2013, 10:48

sjena je napisao/la:[

Da si ostao ne registrovan bolje bi bilo jer nista pametno nisi rekao.A uprava i igraci da nisu imali podrsku sudija vi bi bili na 5 mjestu i svi koji ovdje glume neku kulturu cestitajuci i hvaleci klub i igrace ili su bili slijepi ili se prave ludi.Konkretno ste nas pokrali i u vitezu a o Lukavcu da i ne govorim.Poslije utakmice sa vama i poslije masakra koji nam je sudija napravio mi smo morali registrovati 7 juniora da bi mogli nastaviti takmicenje.Ne pricam ja ovo iz ljubomora nego sto me boli kad neko ko je pet puta jaci bude pokraden i primoran da sada gleda kakve sve gluposti pisete ovdje.Zamolio bi moderatora da ne brise postove jer ovo su realni komentari a mogu ih potvrditi i ljudi iz Branitelja koji su takodje poslije utakmice sa vitezom ostali bez trenera koji je zbog napada na sudiju suspendovan.I tu sam utakmicu gledao i bilo bi me stid da sam iz viteza.Zar stvarno mislis da neko moze biti ljubomoran na vas????? Pa jesi li ti kad izasao iz tog svog sela i jesi li vidjeo da ljudi u ostatku Bosne zive zajedno i bez problema.A vi ste jos uvijek podijeljeni i imate dava kluba i sad ti kazes da je neko ljubomoran na vas. Imate dva kluba a jednu njivu na kojoj igrate.I sad kad vam tamo neko zavrsi licencu za tu njivu i kad mi to budemo kritikovali ti ces reci da smo ljubomorni a moderator ce brisati postove jer ce smatrati da neko nekog vrijedja.Ne zelim ja ovdje nikog provocirati al realnost je takva da ce vam savez dati licencu iako nemate uslove.Zivi bili pa vidjeli.

Bolan kako ne kontas da si dosadan vise? eno ti savez idi zali se,nitko ti ne brani. :lol: boli te **** da igramo na oranici,ti prati svoj klub i zavrseno vise s tim.pusti nas da radimo sta hocemo,cuj pokradeni u vitezu...realno da ste bolji bili vi bi nama uzeli bod il sva tri kao sto je to uradio Kakanjski Rudar(momci zabili iz jedne situacije,kasnije se branili i to je to),troglav je isto bod posteno uzeo,mi naapadali,oni bunker igrali i eto :) jos nisam vidio da je neki klub ovdje citavu sezonu u gostima krao bodove,kao sto ti govoris :) i sine da ti kazem proputovao sam duplo vise od tebe,kad bi ti slike pokazao upao bi na guzicu zato se poklopi ;) obilazi lukavac,tuzlu,eventualno do sarajeva i to je tvoj zivot manje vise...

nesh
Kontakt:

Post Postao/la nesh » 26 maj 2013, 10:48

aS_Roma je napisao/la:daBogda odmah ispali iz lige :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

neeeee....zelimo vam ekspresan povratak..... :lol: :lol: :lol:

zezam se :D :lol:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 26 maj 2013, 10:50

Čestitke na ulasku, pogotovu vašem igraču Aliću.. koji već drugu sezonu za redom ''uvodi'' ekipe u PL .. :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 26 maj 2013, 11:03

Čestitke na ulasku u cirkus PL-e :D. Volio bi kad bi ostali kod vas Alic, Dedic i Smriko, ne zato jer kod nas nemaju mjesta, naprotiv, nego sto su ih nasi par puta izlevatili lafo nemaju mjesta u ekipi. Za njihovo dobro se nadam da nece opet nasjest na slicna obecanja jer su momci odlicni i zasluzuju igrat vise. A sto se vas ko navijaca tice morate se potrudit preko ljeta koreografije kakve napravit , zastave i tako to :D

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 26 maj 2013, 11:38

nkvitez je napisao/la:

Gorki huliganu tuzlanski,u vitezu je bio prije 2 godine hajdukov ured,kafic i to sve.da si setao gradom kad ste gostovali vidio bih.Znas i sam da je Hajduk za vas institucija,i u igrackom i u navijackom smislu :D

Ne govorimo o Slobodi i Hajduku (iako je Hajduk često gubio bodove na Tušnju).Ako nisi skontao govorim za vas huligane iz viteza i Hajduku.Nadam se da ti je sad barem koliko/toliko jasnije.Btw.koja vam je zvučna ekipa dolazila u vitez osim tuzlanske Slobode?
Pobjeda je bolja od orgazma!

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 26 maj 2013, 11:46

Gorki je napisao/la:
nkvitez je napisao/la:

Gorki huliganu tuzlanski,u vitezu je bio prije 2 godine hajdukov ured,kafic i to sve.da si setao gradom kad ste gostovali vidio bih.Znas i sam da je Hajduk za vas institucija,i u igrackom i u navijackom smislu :D

Ne govorimo o Slobodi i Hajduku (iako je Hajduk često gubio bodove na Tušnju).Ako nisi skontao govorim za vas huligane iz viteza i Hajduku.Nadam se da ti je sad barem koliko/toliko jasnije.Btw.koja vam je zvučna ekipa dolazila u vitez osim tuzlanske Slobode?

Bio je Dinamo gostovao,Hajduk,Šibenik,Osijek,Split(sve negdje oko 2000-2003 godine,Split eto cak prosle godine,sto moze potvrditi neki vitezanin)... ekipe koje su igrale s nama,dok su se dolazile pripremati u vitez ,tako da bespotrebno uzdizes svoju Slobodu:) pa i dosta premijer ligasa je bilo ovdje na pripremama ,pa smo igrali s njima :)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 26 maj 2013, 11:47

Mah možemo i mi na pripreme dovesti Barcelonu ;)

Ne dižem nikoga,samo ti govorim činjenice ;)

Da ne bi dobili po ban.KRAJ RASPRAVE.

Sretno u PL!
Pobjeda je bolja od orgazma!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 26 maj 2013, 11:51

Malo ste dosadni vi iz TK-a.

Btw, ni Tuzla nije grad, odnosno nema titulu grada koliko sam ja upućen, o Lukavcu da ne govorim.

Još Travnik danas, i lijep trougao za iduću sezonu iz srednje Bosne. :)
Čelik Zenica 1945

nutella
Kontakt:

Post Postao/la nutella » 26 maj 2013, 12:37

sjena je napisao/la: Da si ostao ne registrovan bolje bi bilo jer nista pametno nisi rekao.A uprava i igraci da nisu imali podrsku sudija vi bi bili na 5 mjestu i svi koji ovdje glume neku kulturu cestitajuci i hvaleci klub i igrace ili su bili slijepi ili se prave ludi.Konkretno ste nas pokrali i u vitezu a o Lukavcu da i ne govorim.Poslije utakmice sa vama i poslije masakra koji nam je sudija napravio mi smo morali registrovati 7 juniora da bi mogli nastaviti takmicenje.Ne pricam ja ovo iz ljubomora nego sto me boli kad neko ko je pet puta jaci bude pokraden i primoran da sada gleda kakve sve gluposti pisete ovdje.Zamolio bi moderatora da ne brise postove jer ovo su realni komentari a mogu ih potvrditi i ljudi iz Branitelja koji su takodje poslije utakmice sa vitezom ostali bez trenera koji je zbog napada na sudiju suspendovan.I tu sam utakmicu gledao i bilo bi me stid da sam iz viteza.Zar stvarno mislis da neko moze biti ljubomoran na vas????? Pa jesi li ti kad izasao iz tog svog sela i jesi li vidjeo da ljudi u ostatku Bosne zive zajedno i bez problema.A vi ste jos uvijek podijeljeni i imate dava kluba i sad ti kazes da je neko ljubomoran na vas. Imate dva kluba a jednu njivu na kojoj igrate.I sad kad vam tamo neko zavrsi licencu za tu njivu i kad mi to budemo kritikovali ti ces reci da smo ljubomorni a moderator ce brisati postove jer ce smatrati da neko nekog vrijedja.Ne zelim ja ovdje nikog provocirati al realnost je takva da ce vam savez dati licencu iako nemate uslove.Zivi bili pa vidjeli.
Malo je glupo pisati o nekom o kome ništa ne znaš, zar ne? Čuo si priče koje kruže okolo, malo Google... I odjednom sve znaš o Vitezu. Sjajno!
Da li si ikada bio u Vitezu? Da li si osjetio kako je to živjeti u gradu u kojem te "dijele pojedinci"? Primjećujem da ima par osoba iz Viteza, pa evo..Neka ti kažu kada je bio posljednji "belaj" zbog podijeljenosti? Kada već toliko pričate o tome.

I gdje ti to živiš bez problema? Samo me to interesuje... Svi su zaposleni, školovanje nam je na nivou, a o zdravstvu da i ne govorim. :roll:

Jeste, imamo dva kluba sa istim imenom (apsurd naš bosanski). Ali, pogledaj malo oko sebe.. U Širokom, Livnu, Mostaru nije ništa bolja situacija.

I niko ne može reći da je Vitez nezasluženo osvojio Ligu. Bodovi ne padaju s neba..
I žao mi je što su se neki radovali kako Vitez neće ući u viši rang. Sve i da stadion ne bude završen na vrijeme, u što čisto sumnjam. Uvijek možemo prijaviti stadion u Travniku ili Zenici.

Vitez je selo, ali naše selo. I nama je lijepo. ;)

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 26 maj 2013, 12:43

Cestitke na ulasku u PremiJer ligu :D
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 26 maj 2013, 12:51

čestitke vitezu na ulasku a moderatori bi trebali podjeliti banove za ove provokatore ;) ,tko će čestitat čestitat će tko neće neka zaobiđe temu ;).
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 26 maj 2013, 13:02

Prestanite spammati, trollati, pisati o stvarima nevezanim za sport (jezik, nacija), prepucavati se na najnižem tipu ljudske komunikacije (spominjanje majke i oca i slično).

moderator
Hayley <3

benzz
Kontakt:

Post Postao/la benzz » 26 maj 2013, 16:42

CESTITKE VITEZU, vidjelo se u toku sezone da znaju igrat lopte
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...

hajdukovac
Kontakt:

Post Postao/la hajdukovac » 26 maj 2013, 19:23

Čestitke najveće za uspjeh Viteza za ulazak u premier ligu,svaka vam čast zaslužili ste i opravdali svoje ciljeve.Prije svega zahvalio bi se svim koji su čestitali Vitezu za ulazak u elitno društvo jel to je sport i tako treba.Osvrnuo bi se na pojedince koji komentiraju vezano za Vitez neistine koje nemaju pojma o klubu ,gradu ,kulturi i sportu..Vitez je uvijek bio vitez pa i u sportu ulazak u premier je za nas kao i Bayernu osvajanje titule,mi smo mali grad i vjerujte kakva će se čuda dogodit u narednim godinama.Rukovodstvo kluba su preuzeli pravi ljudi a vi sad zaključite lažem li ili ne.Gosp.Kafadar alfa i omega kluba neće stat na ovome njemu je cilj još više i još bolje.Što se tiće tribina i stadiona sve je dogovoreno još prije dva mjeseca sa općinom i udrugom poslodavaca ,čekalo je se čudo i dočekalo ulazak u elitno društvo.Stadion će biti mal al sladak sa svim mogućim i pratećim sadržajem u njemu i okolo njega.Klub je po svemu sudeći stabilan a po najviše finansijski tako da neće bit problema o pojačanjima ma o kome bilo sve u svemu ako bog da možda budemo doveli u jedan mali gradić i europske klubove,nismo daleko ako smo mogli bit prvi u prvoj ligi zašto nemožemo bit treći u premier ligi.S ovim čelnicima kluba vjerujte nismo daleko od moji lijepi želja hvala još jednom svima koji su čestitali Vitezu za ulazak u premier ligu. Ostalim više sreće i dobri ljudi u klubu da se i njima ispune želje kao i nama u narednoj sezoni.hvala

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 26 maj 2013, 21:15

volimVITEZ je napisao/la: cepi 1981 ja cu ti reci da ne kritikujes ljude iz okolnih sela,niko nije kriv sto je bilo u proslosti,pa ni ti ljudi iz stare viteske carsije.sta je bilo,neponovilo se.vjerujem da si i ti negdje vani pa ga kenjas ovuda(da nisi onaj cepi iz baraka)ako zivis u vitezu imas pravo na rijec,a ako ne bolje da usutis jer nisi u stvarnosti.vitez je jucer imao exstra publiku i netreba nista bolje,neka ovako ostane.....
Ovo je forum dakle rasprava gdje svako ima pravo da izneze svoje misljenje, kritike, prijedloge itd. Bez obzira nalazio se ja u Vitezu trenutno ili ne to mi ni u kojem slucaju ne umanjuje pravo glasa. Publika protiv Buducnosti nije losa ( kada se uzme u obzir posjeta recimo pocetkom sezone) ali po slikama to je daleko od tog "extra" o kojem ti govoris. Klub nam ulazi u PL i stadion je poluprazan (tribina prema mahali malte ne prazna), ona prema mlakicima popunjena, kao sto kazem nije lose ali to mora mnogo bolje, ja se iskreno nadam uz bolje rezultate i renovirani stadion da ce u bliskoj buducnosti biti bolja situacija. Imati konstantnu posjetu od 1000-2000 gledatelja u 100-tinjak najvatrenijih u kopu. Odraditi par transovova i poraditi na organizaciji same grupe, a uz to onda idu i gostovanja koja su ujedno i najbitnija. Nije bitan kvantitet bitan je kvalitet i kontinuitet odradjenih gostovanja, jer uvjeren sam u to da se u Vitezu moze skupiti ekipica od 30-50 (punoljetnih) momaka koji su spremni odraditi sva gostovanja.
P.s. da ovdje chepi pirotehnicar prijeratni white warrior :)
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

hajdukovac
Kontakt:

Post Postao/la hajdukovac » 26 maj 2013, 21:58

Cepi žao mi je al vidim da nisi odavde,jučer je na stadionu bilo oko 1500 gledalaca,prosjek je 1000 u vitezu a šta misliš koliki je prosjek u premier ligi !! Hoćeš da ti ja kažem manji nego koliko vitez ima po utakmici,znaći ovo uduplaj i bit će ti prosjek Viteza u premier ligi.Drugo nama netrebaju huligani kako ti zahtijevaš naki punoljetni ovo ono šta ja znam kako ti to vidiš mi želimo da djecu dovedemo na stadione a ne pištolje i puške ,gledaš li ti englesku ligu e onako cepi onako mi hoćemo jel ti sad jasno

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 26 maj 2013, 22:09

Cestitke Vitezu na ulasku u PL. slijedece sezone abd šest komskih derbija iz srednje bosne

Ultra THC
Kontakt:

Post Postao/la Ultra THC » 26 maj 2013, 22:40

hajdukovac je napisao/la:Cepi žao mi je al vidim da nisi odavde,jučer je na stadionu bilo oko 1500 gledalaca,prosjek je 1000 u vitezu a šta misliš koliki je prosjek u premier ligi !! Hoćeš da ti ja kažem manji nego koliko vitez ima po utakmici,znaći ovo uduplaj i bit će ti prosjek Viteza u premier ligi.Drugo nama netrebaju huligani kako ti zahtijevaš naki punoljetni ovo ono šta ja znam kako ti to vidiš mi želimo da djecu dovedemo na stadione a ne pištolje i puške ,gledaš li ti englesku ligu e onako cepi onako mi hoćemo jel ti sad jasno
Da si ti meni živ i zdrav al' eno slika na prethodnoj stranici, evo glava ako ondje ima više od 200 ljudi. Inače Vitezu sve najbolje i da nam se dogodine vrate.
Pojam pojedinca ovcama problem.

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 26 maj 2013, 22:52

hajdukovac je napisao/la:Cepi žao mi je al vidim da nisi odavde,jučer je na stadionu bilo oko 1500 gledalaca,prosjek je 1000 u vitezu a šta misliš koliki je prosjek u premier ligi !! Hoćeš da ti ja kažem manji nego koliko vitez ima po utakmici,znaći ovo uduplaj i bit će ti prosjek Viteza u premier ligi.Drugo nama netrebaju huligani kako ti zahtijevaš naki punoljetni ovo ono šta ja znam kako ti to vidiš mi želimo da djecu dovedemo na stadione a ne pištolje i puške ,gledaš li ti englesku ligu e onako cepi onako mi hoćemo jel ti sad jasno
Ja se iskreno nadam da Vitez i bude npr. bosanski Wigan, ali slike ne varaju tribina do mahale je bila prazna zar ne??? Ili sam ja slijep.
Kad bi bilo konstantno 1500 gledalaca to je i suvise nego dobro za opstinu koja ima oko 30 000 stanovnika, dakle to je 5% od ukupne populacije.
Ima li sta konkretno za stadion, prica li se sta po carsiji???
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 26 maj 2013, 22:53

Cepi1981 je napisao/la:
Ja se iskreno nadam da Vitez i bude npr. bosanski Wigan, ali slike ne varaju tribina do mahale je bila prazna zar ne??? Ili sam ja slijep.
Kad bi bilo konstantno 1500 gledalaca to je i suvise nego dobro za opstinu koja ima oko 30 000 stanovnika, dakle to je 5% od ukupne populacije.
Ima li sta konkretno za stadion, prica li se sta po carsiji???
:lol: :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.