naravno da nije vrijedna....i ja se nekad iznerviram, al covjece, ja ne bi opsovao ni kokosovo mlijeko , a kamoli Allaha, dzamiju itd....ovo su teski bolesnici sto to radejasko_juve je napisao/la:iznerviram se i ja nekad,al mislim da nije vrijedna igrica da se psuje i ponizava onaj odozgo..ĆeMa je napisao/la:jadni vi nebili....idite hodzama, popovima, dalaj-lami nek vas lijeci....psovati allaha i kur`an radi igre.....
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- Stipe_djhasko
- Kontakt:
slazem se..
ima li neko da zeli poigrat
eu2
ss
ss
eu2
ss
ss
-
jasko_juve
- Kontakt:
eto meneStipe_djhasko je napisao/la:slazem se..
eu2
ss
ss
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
jok nek ti znas, de mi samo ponovi kako smo igrali, mislim koji je rezultat bio kad ne znam....aaaaaa sramote pobijedio te onaj koji ne zna...hahahha..AllahimanetIbrahimović_God je napisao/la:a Boga mi velika razlika izmedju At.Madrida i Evertona, pa At.Madrid nema odbrane uopste !
Heitinga i Distin Beton ! igro sam jutros s Evertonom ... a ti si samo debil koji nema pojma igrati PES-a a sljedeci put ja cu uzet Everton ti At.Madrid pa cemo onda vidjet, Allah ti pomogo !
Nafako Bozija !
BHF Bosanska Krajina!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ma bježi ba, prva izvališ 2 - 1 pretkraj, drugu Allahselamet golovi, treća nepravedan gol za neriješeno i još fulam penal i stopostotnu priliku ma nevjerovatno.....LBJ MVP je napisao/la:Unica jesi živ
vidis da covjek nije online, psovateljuIbrahimović_God je napisao/la:Tako sam i mislioIbrahimović_God je napisao/la: Smiješ li revanš "velemajstore" ???
EU 1
room : ss.ba
pass : pes![]()
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Čuj nepravedan pojasniUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ma bježi ba, prva izvališ 2 - 1 pretkraj, drugu Allahselamet golovi, treća nepravedan gol za neriješeno i još fulam penal i stopostotnu priliku ma nevjerovatno.....LBJ MVP je napisao/la:Unica jesi živ
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ibrahimović God hajde ja i ti. Napravi sobu ja ulazim odmah 
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Lopta uopšte nije prešla crtu, čak nije bila ni na crti, a kamo li da ju je prešla..... Ide šut, golman brani, lopta udara u stativu izvan i dosuđen je gol.....LBJ MVP je napisao/la:Čuj nepravedan pojasniUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ma bježi ba, prva izvališ 2 - 1 pretkraj, drugu Allahselamet golovi, treća nepravedan gol za neriješeno i još fulam penal i stopostotnu priliku ma nevjerovatno.....LBJ MVP je napisao/la:Unica jesi živ
unica jarane, a da ti probas kakvu drugu igricu igrati ?
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
Nek sam i ja jedan lijep gol dao 
Ovaj Unica se samo zali
Ovo je drugi put da govori da lopta nije presla crtu,otkad ja pratim temu pes6 liga chat xD
P.S. Radi igre psovati Boga...KAKAV SLJAM;KATASTROFA;LOSHINA ITD...
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Hajd imal neko zainteresovan da odigramo 
eu2
ever
bez passworda
mogu samo jednu ili dvije tekme
ever
bez passworda
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Sad mi je žao što nisam snimio "gol"ever je napisao/la:Ovaj Unica se samo zaliOvo je drugi put da govori da lopta nije presla crtu,otkad ja pratim temu pes6 liga chat xD
ever je napisao/la:eu2
ever
bez passworda
nek' udje neko,nema bavariana,a ja nemam vremena
Ima li koga da proPESamo? 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
evo ja cu, samo mi reci kako da smanjim ping...to me uvijek *ebeToxicity je napisao/la:Ima li koga da proPESamo?
A znam samo da moraš sve živo pogasit osim pesa (Anti - virus, msn, torrent)ĆeMa je napisao/la:evo ja cu, samo mi reci kako da smanjim ping...to me uvijek *ebeToxicity je napisao/la:Ima li koga da proPESamo?
Eu 2, Toxicity, 123
Edit: Ima li te čovječe?
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
polako care, ti odmah sobu napravio
....ima jos procedure dok ja zaigram
moze li mi neko objasnit kako trebam editovat onaj hosts file i sta trebam stavit mjesto onih zvjezdica u tom fileu....ja mislim da jos samo trebam stavit onaj deemaz 6 patch i to je to...hajde neko pomozi
moze li mi neko objasnit kako trebam editovat onaj hosts file i sta trebam stavit mjesto onih zvjezdica u tom fileu....ja mislim da jos samo trebam stavit onaj deemaz 6 patch i to je to...hajde neko pomozi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.