Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Koji klubovi neće izboriti opstanak

1) HSV
6
18%
2) Borussia (M)
0
Nema glasova.
3) Heidenheim
10
30%
4) St.Pauli
5
15%
5) Mainz
6
18%
6) Augsburg
5
15%
7) Union Berlin
1
3%

Ukupno glasova: 33

Bulkin
Kontakt:

Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post Postao/la Bulkin » 22 jul 2012, 18:10

Njegova figura ima slicnosti Vedinoj :mrgreen:

slika
slika

Prvi strijelac Real Madrid Castille i 3 spanske lige, Joselu novi je clan Hoffe 8-)
Real Madrid ce dobiti 8 mill eura + mogucnost odkupa u roku 3 godine.
FORZA NAPOLI

limenka
Kontakt:

Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post Postao/la limenka » 22 jul 2012, 18:53

Omerbavarac je napisao/la:
limenka je napisao/la: Izgleda da ipak neće.
Nije on kvaliteta za Hoffenheim, barem ne trenutno.
Oni ocigledno traze napadaca za klupu a Beciraj je sasvim dobar za tu poziciju.
Ovo ljeto ih je napustio Mlapa i zimus je otisao Vedo, tako da im je neophodan jos jedan napadac.
Za rezervu može proći, no neka odmah računaju da on neće riješavati utakmice. ;)
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la Omerbavarac » 22 jul 2012, 20:15

Huszti se izgleda vraca u Hannover.

http://www.transfermarkt.de/de/huszti-r ... 96935.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 23 jul 2012, 02:35

E ljudi imal gdje Bundesliga fantasy da se igra??? Znam da je bilo jedno vrijeme na kickeru ali koliko sam uspio vidjet nema vishe...
Stern des Südens

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 23 jul 2012, 03:01

proFCB je napisao/la:E ljudi imal gdje Bundesliga fantasy da se igra??? Znam da je bilo jedno vrijeme na kickeru ali koliko sam uspio vidjet nema vishe...
Ja, već nekoliko godina, igram na sportbildu. Valjda će biti i ove sezone.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 23 jul 2012, 23:18

Zdena04 je napisao/la:
proFCB je napisao/la:E ljudi imal gdje Bundesliga fantasy da se igra??? Znam da je bilo jedno vrijeme na kickeru ali koliko sam uspio vidjet nema vishe...
Ej mogli smo to fino svi igrat sa podteme: Bundesliga , da napravimo neku zajednicku ligu ....pa da se zezamo ...Naravno bez **** bavaraca :twisted: :twisted: :lol: 8-)

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 24 jul 2012, 00:26

HzBvB je napisao/la:
Zdena04 je napisao/la:
Ej mogli smo to fino svi igrat sa podteme: Bundesliga , da napravimo neku zajednicku ligu ....pa da se zezamo ...Naravno bez **** bavaraca :twisted: :twisted: :lol: 8-)

Pored toga sto ih BVB dobije kad god igraju u stvarnom zivotu, treba da ih i na manageru, u igrici, dobijamo. Ja nemam srca to ciniti navijacima bajerna...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 24 jul 2012, 14:00

Fortunu napustilo 12 igraca, a crnog feninga nisu uzeli. :lol: Doveli su 16 igraca (potroseno cca 1,1 milion) :shock: :lol: , a najzvucnija imena su Bellinghausen, Cha, Nando Raffael i mladi golman Giefer. Pokazali su ozbiljan interes za dovodjenje Salpingidisa i Boenischa. :mrgreen:

Chinedu Ede novi je clan Tuchelove klape. Mainz je iskesirao 1,2 milke Unionu za ovaj transfer.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 jul 2012, 16:06

Najveci talentiu akademijama Bundeske, prema Kickeru :)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 24 jul 2012, 16:42

rio_Ferdy88 je napisao/la:Najveci talentiu akademijama Bundeske, prema Kickeru :)

slika
Izostavljeno je na desetine vrhunski mladih igrača.Od Ayciceka, Meyera do Benkarita...
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 jul 2012, 16:49

@ FRANK RIBERY

ja mislim da je ovdje Kicker uzeo u razmatranje samo igrace koji su od strane trenera prikljuceni prvom timu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 24 jul 2012, 16:52

amerosm je napisao/la:@ FRANK RIBERY

ja mislim da je ovdje Kicker uzeo u razmatranje samo igrace koji su od strane trenera prikljuceni prvom timu.
Aycicek je potpisao ugovor pa ga nema na listi. KAd smo kod Werdera od Fullkruga se očekuju velike stvari u budućnosti.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 24 jul 2012, 18:03

nema ni Younesa, ali doduše on je prošle sezone imao kratki debi protiv 96
Agieren statt reagieren

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 24 jul 2012, 18:56

http://www.bild.de/sport/fussball/joach ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false; :lol: :lol: :lol: :lol:
Thomas Müller - Fußballgott

biglabe
Kontakt:

Post Postao/la biglabe » 24 jul 2012, 23:37

Kad je u pitanju Bundesliga, danas je nekoliko klubova iz te lige odigralo svoje prijateljske susrete, pa evo rezultata.

Bejing Guoan - Bayern M 0:6
Hamburger - Barcelona 1:2
Schalke - Milan 0:1

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 jul 2012, 16:41

Novopridoslice iz Zweite u Bundesku, i njihov plasman u istoj naredne sezone u proteklih 10 god ;)

slika

Tri ekipe koje su izborile Bundesku ove sezone i njihovi sastavi te novi igraci u odnosu na proslu sezonu ;)

slikaslika

slika

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 26 jul 2012, 18:54

Mozete li mi navesti 1-2 velika njemacka kluba koji su propali,iz bilo kakvih razloga,nesto tipa kao engleski Leeds :D :D
Hvala
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 jul 2012, 20:13

Senaid L.F.C je napisao/la:Mozete li mi navesti 1-2 velika njemacka kluba koji su propali,iz bilo kakvih razloga,nesto tipa kao engleski Leeds :D :D
Hvala
Karlsruher SC i FC Magdeburg. Prvi su tokom 90-tih godina imali zapazenu ulogu u BL i Evropi dok su ovi drugi bili jedan od najuspjesnijih klubova DDR-a i tokom 70-tih osvojili kup pobjednika kupova, ali ujedinjenjem Njemacke krenuo je i njihov pad.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 28 jul 2012, 12:43

Među ove klubove bi se mogao dodat i Dynamo Dresden, s tim da su oni imali zlatne trenutke samo u DDR-u. Al ev sad se dižu, eto ih u 2.ligi, dok Magdeburg i Karlsruhe su baš nisko pali, a posebno je Karlsruhe u devedesetim imao zlatnih trenutaka kako amerosm reče.

Hertha dobro prodala Raffaela, spominje se cifra od 10-11 miliona eura, a interesantno da transfermarkt spominje cifru od 8 miliona. U svakom slučaju su uzete dobre pare, skresani su troškovi od plate tog igrača, plus ovi milioni, a ima se i solidna ekipa da se brzo ostvari povratak u prvu ligu. Još Luhukay na klupi, to dobro izgleda za sad. A inače 2. bundesliga starta 3. avgusta.
Što se Raffaela tiče, ja bi jedino volio kad je već morao napustit Herthu, da je prešao u Gladbach, jer dobro bi im i on došao, radi se svakako o kvalitetnom fudbaleru.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 28 jul 2012, 21:26

Hvala obojici na odgovoru,trebalo mi je jer pisem kolumne na drugom portalu o ovakvim nekad velikim a danas pa zaboravljenim klubovima,a osim dynama iz dresdena se nisam mogao sjetiti ni jednog njemackog
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.