Skoro gotovo. Ovaj lik je lični prijatelj Ronalda i kaže da je Mendes donio našu ponudu u Madrid i Ronaldo pristao da objasni zašto odlazi.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Skoro gotovo. Ovaj lik je lični prijatelj Ronalda i kaže da je Mendes donio našu ponudu u Madrid i Ronaldo pristao da objasni zašto odlazi.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Obaveza kluba je da mu pronađe mjesto u klubu prije nego United to uradi. Čovjek je Juventino pravi i vezao se za kratko vrijeme kao što neki nisu ni za vijek. Legenda.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- akisarajevo92
- Kontakt:
Uvijek kad slusam spanski iznenadim se koliko ga dobro razumijemIlCapitano je napisao/la:
Don't believe the hype.
Ipak znam ko je, nisam ga znao po imenu.IlCapitano je napisao/la: Kako ko![]()
Na ESPN-u sam ga viđao.
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Mah, više mi je attention whore. On je Pogbi savjetovao da se vrati u United. Del Piero dok se ne vrati u nekoj ulozi niko drugi ne bi trebao.Pogba je napisao/la:https://www.vecchiasignora.com/topic/32 ... ianconero/
Obaveza kluba je da mu pronađe mjesto u klubu prije nego United to uradi. Čovjek je Juventino pravi i vezao se za kratko vrijeme kao što neki nisu ni za vijek. Legenda.
[youtube][/youtube]
Mislim da se ovo oko transfera pomjereno zbog Emre C. iz razloga sto bi sve palo u drugi plan pojavom CR.
On mi nekako dode kao slag na tortu
On mi nekako dode kao slag na tortu
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
1.25 kvota da prelazi u Juventus.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ova saga sa Ronaldom nije ni blizu da nadmasi onu sa Draxlerom 
Don't believe the hype.
Naredna dva dana sam u Torinu, pa pratim sve ovo kao da ne mrzim Juventusakisarajevo92 je napisao/la:Ova saga sa Ronaldom nije ni blizu da nadmasi onu sa Draxlerom
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Evru nećete dobit'.Obaveza kluba je da mu pronađe mjesto u klubu prije nego United to uradi. Čovjek je Juventino pravi i vezao se za kratko vrijeme kao što neki nisu ni za vijek. Legenda
On je stari đavo.
- IlCapitano
- Kontakt:
Maloprije Momblano opet kaže da je sve gotovo 100%, po njemu nema ni promil šanse da propadne. Ronaldo je naš.

U svakom pogledu se napreduje. Stadion, novo sjedište, novi trening centri, muzej, medicinski centar, hotel, akademija, jednostavno daleko ispred u Italiji i rame uz rame sa najvećim ekipama.
CR ako dođe će na neki način biti šlag na sve urađeno i otvorit će vrata i drugim klasama.
#MaxOUT
#MaxOUT
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Iako ovo sve oko ronalda izgleda nestvarno, u neku ruku nam je poremetilo planove za ovogodisnji mercato. I dalje ostaje oar pitanja da visi u zraku, prije svega sandro i sta ce biti sa njim, a druga stvar je taj vezni igrac. Dovodjenje rinalda zahtjeva adekvatnu potporu u veznom redu, mora se nekako ta lopta prebaciti do coste, dybale i ronalda.
Sto se tice higuaina tesko da ce ostati, samo se nadam da ce otići za neke fine pare, bilo bi dobro izvuci 60ak mill.
Sto se tice higuaina tesko da ce ostati, samo se nadam da ce otići za neke fine pare, bilo bi dobro izvuci 60ak mill.
#ALLEGRIOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Domani giornata davvero decisiva, previsto incontro tra Mendes e Real Madrid, la Juve si aspetta il via libera per chiudere entro la settimana.
GDM
Sutra dan D, konačni sastanak Mendesa sa Realom i cilj da se sve završi ove sedmice.
GDM
Sutra dan D, konačni sastanak Mendesa sa Realom i cilj da se sve završi ove sedmice.
- StariGrad071
- Kontakt:
Vojo
Cancelo benatia gorila sandro
Can pjanke matuidi
Dybala gonzalo ronaldo
Perin
De siljo barza rugani spinazzola
Khedira marcha bentacur
Cuadrado mandzukic bernadeski
Kaen, pjaca, sturaro, caldara. kakva 2 tima
Cancelo benatia gorila sandro
Can pjanke matuidi
Dybala gonzalo ronaldo
Perin
De siljo barza rugani spinazzola
Khedira marcha bentacur
Cuadrado mandzukic bernadeski
Kaen, pjaca, sturaro, caldara. kakva 2 tima
Costa nista ha 
Hah, covjek ne moze sve nabrojat al costu nije smio da propusti.jelle je napisao/la:Costa nista ha
Max Allegri
Brutalno kakva dva tima imamo
Ako sa ovim ne osvojimo LP u skorije vrijeme, ne znam kad cemo..
Ako sa ovim ne osvojimo LP u skorije vrijeme, ne znam kad cemo..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Jel ko upratio da pise J na tom camcu od kajisa. Neki znak 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.