FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hard Bass
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hard Bass » 02 mar 2012, 21:01

dino lj je napisao/la:Pa ljudi dragi sta vam je vise,napraviste od ciscenja Juga Spansku sapunicu,te skola te ovo ono.Ko hoce i moze bujrum,niko nije rekao da se mora sve sutra zavrsiti i nikome nije zabranjeno da cisti i u nedelju(tad nema skole i neradni je dan).To je nasa tribina pa ako nam je stalo da protiv Sirokog bude puna i ocisti cemo je.Kraj priceeeeee
objasnio gospodin! De der to sredite sutra,kad nagrni Bosna cijela u subotu :mrgreen:
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )

VOLIM ŽELJEZNIČAR!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 02 mar 2012, 21:03

Sta je sa Bubamarinim kampom u Butmiru, jeli ga Željo preuzeo ? :?
NO PYRO NO PARTY

ala_juve_tm87
Kontakt:

Post Postao/la ala_juve_tm87 » 02 mar 2012, 21:29

da li su promjenili termin odigravanja utakmice umjesto u 19.00 da se igra u 14.00?
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever

Hard Bass
Kontakt:

Post Postao/la Hard Bass » 02 mar 2012, 21:34

ala_juve_tm87 je napisao/la:da li su promjenili termin odigravanja utakmice umjesto u 19.00 da se igra u 14.00?
Jesu.
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )

VOLIM ŽELJEZNIČAR!

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 02 mar 2012, 22:16

Vidimo se sutra..malo cu zakasnit jer se nema busa ranije.
Nanek ponesi mi lopatu xd
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 02 mar 2012, 22:20

Ne znam sto posteno ne kazu iz kluba da nemaju namjeru cistiti jug niti su ikada razmisljali o tome,nudili su se ljudi da ciste,odbili su ih,sve na vrat na nos,sreca pa Amar zna sta radi inace bi haos bio
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 02 mar 2012, 22:48

Ovdje isto ko se spremaju za rat. Ovaj ako bude do 3 dolazi s čak šest momaka, ovaj malo kasni, pa ne idete u rat jbt. Doživljaj na forumu isto ne znam ti šta. Ovo kao nije trolovanje ...užas ..
Potpis!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 02 mar 2012, 22:56

bistrikboy je napisao/la:Ne znam sto posteno ne kazu iz kluba da nemaju namjeru cistiti jug niti su ikada razmisljali o tome,nudili su se ljudi da ciste,odbili su ih,sve na vrat na nos,sreca pa Amar zna sta radi inace bi haos bio
Slažem se. Oni izgleda čekaju Amara da uzme lopatu, teško bilo nekome prokontat' da se snijeg treba i ranije početi čistit'. S jedne strane gledam koliko je Amar digao klub na viši nivo profesionalnosti, a onda pogledam ove ''amatere'' koji sada zovu navijače da čiste snijeg. Bez uvrede i potcjenjivanja, ali sramota je da nečiji ne rad i neprofesionalizam moraju navijači ispravljati.

ljiljan89
Kontakt:

Post Postao/la ljiljan89 » 02 mar 2012, 23:02

da ne citam sta ste sve pisali zadnja 2-3 dana moze li neko u kratkim crtama napisati sta se desilo

- znam da su kerla i cutuk potpisali
- znam da ce biti nekakav program o zelji na tv1

haj dalje :D
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 02 mar 2012, 23:07

ljiljan89 je napisao/la:da ne citam sta ste sve pisali zadnja 2-3 dana moze li neko u kratkim crtama napisati sta se desilo

Ima još da ovaj lopatu ne može nositi s Ilidže u tramvaj.
Potpis!

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 02 mar 2012, 23:14

ljiljan89 je napisao/la:da ne citam sta ste sve pisali zadnja 2-3 dana moze li neko u kratkim crtama napisati sta se desilo

Da ne postoji zvanična stranica, bilo bi nesposoban Žujo, Biščević, ovaj, onaj... fkzeljeznicar.com - svi važni odgovori bez nepotrebnih pitanja, čekanja, itd.
Zadnja izmjena: gollum, dana/u 02 mar 2012, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 02 mar 2012, 23:21

Po ovom ko da je Amar jedini frajer u klubu sta vam je vise.Zar nije logicnije da se snjeg sam otopi pa kolko tolko na mjestu,nego da se gomila sa strane i da se tu topi do polovine marta,i samim tim da se unistava travnjak.I drugo Jug 90 % nece biti otvoren za prvu utakmicu,drugu mozda.Jer i prosle godine je bilo troduplo manje snjega i jug je bio zatvoren dvije utakmice tako da su sve nade kod mene potonule sto se toga tice.Vec pokusat onog Istoka ocisit pa da tu bude malo raje ako ista.
svoj ti pos'o !

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 02 mar 2012, 23:22

Šta će Manijaci čistiti sutra, kad ih u klubu upute na teren? Teren ili Jug?

Prođe mjesec bez padavina i niko prstom da mrdne. I sad je sve na navijačima. "Ako očistite i jug, možete i tamo"... 6.000 kapacitet u meču sezone! Bravo, majstori! Dižemo euforiju da napunimo sjever! Valjda neće niko ostat pred stadionom, jer je Žujo procijenio da je puno para čišćenje juga. I valjda neće Širokom bit olakšano gostovanje...

ljiljan89
Kontakt:

Post Postao/la ljiljan89 » 02 mar 2012, 23:31

gollum je napisao/la:

Da ne postoji zvanična stranica, bilo bi nesposoban Žujo, Biščević, ovaj, onaj... fkzeljeznicar.com - svi važni odgovori bez nepotrebnih pitanja, čekanja, itd.
joj mene

hvala ;)
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 02 mar 2012, 23:32

Prinudjen je napisao/la:Šta će Manijaci čistiti sutra, kad ih u klubu upute na teren? Teren ili Jug?

Prođe mjesec bez padavina i niko prstom da mrdne. I sad je sve na navijačima. "Ako očistite i jug, možete i tamo"... 6.000 kapacitet u meču sezone! Bravo, majstori! Dižemo euforiju da napunimo sjever! Valjda neće niko ostat pred stadionom, jer je Žujo procijenio da je puno para čišćenje juga. I valjda neće Širokom bit olakšano gostovanje...
Ne trebamo se mi sikirati za to. Oni svi vole više pare od nas da se razumijemo i neće sigurno da gube 30 milja mžda i više.Uostalok ko me da čiste snijeg? Žujo i ostali?. Sad kad smo prvi svi fol da dolaze na utakmice, a kad nas nema nigdje, nema ni navijača i da oni lezihljebovičima čiste jug. Dođe posljednje kolo mi jesenji prvaci na Grbavici jedva hiljada, a sad su svima puna ista kako niko ne valja, a kad se treba doći na utakmicu, oni su glavni na forumu.
Potpis!

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 02 mar 2012, 23:42

Aldinn1 je napisao/la:
Prinudjen je napisao/la:Šta će Manijaci čistiti sutra, kad ih u klubu upute na teren? Teren ili Jug?

Ne trebamo se mi sikirati za to. Oni svi vole više pare od nas da se razumijemo i neće sigurno da gube 30 milja mžda i više.Uostalok ko me da čiste snijeg? Žujo i ostali?. Sad kad smo prvi svi fol da dolaze na utakmice, a kad nas nema nigdje, nema ni navijača i da oni lezihljebovičima čiste jug. Dođe posljednje kolo mi jesenji prvaci na Grbavici jedva hiljada, a sad su svima puna ista kako niko ne valja, a kad se treba doći na utakmicu, oni su glavni na forumu.
Onda nam ne treba ni Željo TV, ako ne mislimo privlačiti "lezihljeboviće". Šalju se oprečne poruke. Ne treba se onda nimalo žaliti na posjetu. Djela govore više od riječi.

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 02 mar 2012, 23:46

Pa vidiš da razmišljaju i za tebe lezihljebovice kako da ih navuku da dolaze napkon na utakmice. Razmisljaju o njima, a oni dodu i pljuju po Žuji i ostalim. Nije Amar sam tu i nije Amar zadužen za sve, kao i on svi ostali imaju svoje ruke u uspjesima i neuspjesima. A ne Amar valja, ostali nesposobni. Tribine zjape prazne, mi jesenji prvaci nigdje čovjeka. A svima usta puna svega, jbg-a ne ide ..
Potpis!

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 02 mar 2012, 23:48

Pametnjakovići ne unosite negativnu atmosferu u naše redove, polako se popravlja sve i ako možete sutra dođite, ako ne nikom ništa i kraj!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 02 mar 2012, 23:50

Nemojte se mučiti, kupite malo više soli i čas posla ode snijeg...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 02 mar 2012, 23:52

Da smo naprimjer drugi na tabeli i da nam dolazi Rudar ni jedan ovaj pametnjakoviac ne bi pisao kako su nesposobni , ne ciste snijeg, jer bi ga libo neka stvar i onako necu doci Rudar je to. E sad kad smo prvi, dolazi jaka ekipa, daj svi na utakmice, daj cistite nam snijeg ...
Kako da ne ..
Potpis!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: pinki i 29 gostiju.