Da si u formi od ljetos glat bi uzeo, ovako bez treninga bice tesko.LlullSergio je napisao/la: ↑17 mar 2021, 23:31Visinske pripreme odradjujemlegenda reala je napisao/la: ↑17 mar 2021, 23:17Treniras liLlullSergio je napisao/la: ↑17 mar 2021, 07:15E vala za zenski biciklizam me nije stid (valjda nema kakve feministice iza ugla).
A igrao sam do sredine, vidio si da sam kasnije sve pokusao i sto nisam bio siguran, mada eto Gdanjsk bas lapsus ono da ne pazis sta citas i tako.![]()
![]()
Sportski komentatori
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Imas hejtera po komentarima bruku

Al jesi dobijao pitanja haos.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Upravo pogledalo. Moram priznati da se vidi da imas znanja, na NFL.u moras poradit hehe

Max Allegri
Mozda sam subjektivan, ali Hrvati su imali dosta laksi set pitanja
- branimir85
- Kontakt:
Zabranjujem ti pisanje na temi biciklzmaLlullSergio je napisao/la: ↑17 mar 2021, 07:15E vala za zenski biciklizam me nije stid (valjda nema kakve feministice iza ugla).
A igrao sam do sredine, vidio si da sam kasnije sve pokusao i sto nisam bio siguran, mada eto Gdanjsk bas lapsus ono da ne pazis sta citas i tako.

Imam osjećaj da bi ja rasturio

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa mislim da bi ti oduvao ovaj kviz jer ima dosta pitanja iz tih sportova koji nisu bas popularni tipa plivanje, gimnastika, snooker, atletika. A i ovo iz fudbala, kosarke i sl. ima dosta pitanja u vezi nekih rekorda, takmicenja iz 70-ih i slicno.branimir85 je napisao/la: ↑19 mar 2021, 18:59Zabranjujem ti pisanje na temi biciklzmaLlullSergio je napisao/la: ↑17 mar 2021, 07:15E vala za zenski biciklizam me nije stid (valjda nema kakve feministice iza ugla).
A igrao sam do sredine, vidio si da sam kasnije sve pokusao i sto nisam bio siguran, mada eto Gdanjsk bas lapsus ono da ne pazis sta citas i tako.Realno jako teško pitanje i čak mislim da ga nitko nebi znao od svih koji su nastupili u zadnji par sezona.
Imam osjećaj da bi ja rasturio![]()
Ko je ovaj sto Celtic - Rangers prenosi na Areni pobogu?
Pa kakva ti dzenaza...
Pa kakva ti dzenaza...
- branimir85
- Kontakt:
Ova što prenosi umj. Klizanje je daleko najbolji komentator/ica na ESu, upratio sam je na zadnjim ZOI. Jednostavno žena ima znanje i zna šta priča, što je problem drugi komentatora na ES.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Frajer cestita 2-2, igracima i selektoru, Denis ili podjebava ili je kreten. 

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kaze Baho sad, na tekmi HRV-SLO, da ce pomocnik Olicu u CSKA biti BARISA Krasic.

Nije moguce 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
A daj jel mogućeNEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 mar 2021, 23:48Kaze Baho sad, na tekmi HRV-SLO, da ce pomocnik Olicu u CSKA biti BARISA Krasic.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

nema potpisa
Ja mislim da se on zayebava sa svima nama.
- akisarajevo92
- Kontakt:
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 mar 2021, 23:48Kaze Baho sad, na tekmi HRV-SLO, da ce pomocnik Olicu u CSKA biti BARISA Krasic.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Don't believe the hype.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Svaka cast.akisarajevo92 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 01:16NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 mar 2021, 23:48Kaze Baho sad, na tekmi HRV-SLO, da ce pomocnik Olicu u CSKA biti BARISA Krasic.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Kakve mi sve debile moramo slusati.Ljudski je pogrijesiti, svi grijese, ali postoje ljudi koji slusaju sebe sta govore, pa se isprave.Ovaj mrtav-hladan odvali ovo, valjda kontajuci da ga niko nece cuti.

Hahah ma ovo je nenadjebivoNEZALAGANJE je napisao/la: ↑25 mar 2021, 12:49Svaka cast.akisarajevo92 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 01:16NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 mar 2021, 23:48Kaze Baho sad, na tekmi HRV-SLO, da ce pomocnik Olicu u CSKA biti BARISA Krasic.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakve mi sve debile moramo slusati.Ljudski je pogrijesiti, svi grijese, ali postoje ljudi koji slusaju sebe sta govore, pa se isprave.Ovaj mrtav-hladan odvali ovo, valjda kontajuci da ga niko nece cuti.![]()

Max Allegri
- akisarajevo92
- Kontakt:
Mozda ga je malo zbunilo sto je Barisic par sekundi ranije dobio zuti karton pa je tako dosao do Barise Krasice 
Dok za ova dva lapsusa nema opravdanja

Dok za ova dva lapsusa nema opravdanja
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.